Újra itt…

2013.10.31. 23:32

Sziasztok!

Pár embernek ismerős lehetek, mert már egyszer leírtam ide dióhéjban az életemnek nevezett katyvaszt. Abban a beszámolóban szót ejtettem a betegségeimről. Azért sodort ide megint az élet, mert megint a béka feneke alá süllyedtem, nem tudom elfogadni, ami várható! Nem félek a haláltól, nem ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy látom, ahogy a környezetemben szenvednek miatta(m). Folyamatosan rombol ez a szutyok, lefogytam 13 kg-mot, már lassan jó leszek szélcsengőnek, mert szinte olyan vagyok, hogy megfúj a szél és zörögnek a csontjaim. Voltam párszor a sürgősségin. 3 havonta járok kontrollra és legutóbb nagyon rossz híreket mondott az orvos. Szerinte csoda, hogy még itt vagyok és ugyan kérdeztem, hogy mennyi az annyi, de nem tudja megmondani, csak saccol. Képtelen vagyok elfogadni! Hívő vagyok, így én hiszem, hogy csak “átmegyek a másik oldalra”, ami aggaszt az az, hogy mi lesz azokkal, akiknek fontos vagyok. Már szinte mindenki eltávolodott tőlem, menekülnek a dolog elől, de páran még most is mellettem állnak és iszonyatos látni a gyötrődésüket, próbálom bátorítani őket, de nagyon nehéz! Nem tudom, hogyan segíthetnék Nekik elfogadni. Mindig erősnek mutatom magam és az igazat megvallva az elején valóban jól viseltem, mert egyrészt nem is igazán fogtam fel a helyzetet, valamint akkor még nem volt ennyi panaszom, de az utóbbi időben nehezebb. Egyszer már összeomlottam és azt hittem, hogy utána nyugtom lesz, de ma este ismét megtörtént. Látom, ahogy gyötrődnek miattam és nagyon rossz érzés! A Húgommal korábban megromlott a kapcsolatom és hiába próbálom megjavítani, hajthatatlan. Nem szeretnék úgy elmenni, hogy nem rendeztük a gondokat. Úgy látom, hogy menekül Ő is, amit valamilyen szinten megértek, de nagyon meg fogja szegény bánni, hogy így viselkedett. Ez is kiborít! Más lett az értékrendem is. A viselkedésem is. Jó a humorom, jókat tudok nevetni, azonban az utóbbi időben magamba fordulóbb lettem – egyébként is csendes vagyok – és mostanában több este is sírva fakadtam, mikor nem látott senki. A ma esti az már inkább sírógörcs volt, majdnem rosszul lettem. Most meg fásult vagyok. Nappal mindig álarcot hordok, erősítem a körülöttem lévőket. De valójában én is szenvedek. Hogyan lehetne elviselni ezt a helyzetet? Nem bírom nézni, ahogy a körülöttem lévők vergődnek és együtt rohanunk az elkerülhetetlen felé. Legszívesebben mindenkit megóvnék. Decemberben újabb kontroll vár rám és félek tőle, hogy ezúttal megint mit mondanak és ezzel együtt, hogy nekem mit kell közölnöm azokkal, akik szeretnek. Őrület! Semmi nem nyugtat meg igazán, de mégis egy kicsit jó volt leírni a dolgokat.

EN-ek
#15272 EN-ek hozzászólása: 2013.12.04. 15:33

Itt? sámli yo! tsakk szerényen, öregesen, mint mindig…

BASSZuskulacs, a N túl yo hír! na perce nincs benne semmi újdonság se +lepi… ÉN +mondtam h aki fojton a sarlatánokho rohangál, ne aggy’ sten 1 sintértelepnek is beillő kh-ban “kezelteti” magát, az bizony törvényszerűen hamarosan +ízleli a HALÁLT!

Ah montam is má (soxor) engem is KI akartak má belezni + minden szar méreggel tömni; DE nekem több eszem volt, úh még idejében otthagytam a kuruzslókat! azóta magam Qrálgatom magam serényen, és (naggyábó) vígan Lvok minta zábra mutassa – Mást sajna neked SE tok tanácsolni…

Sóval összefoglalva: 1. kellő tudás +szerzése, 2. saját egésségnek saját kézbe vétele, és annak kovácsolása! (3. Madzsar “egésségügy” nagyívben való kerülése:)

#15271 Arnold hozzászólása: 2013.12.04. 14:41

Csákány!

…hát az egészségem nem szolgál jól, döglődöm. 2.-án voltam kontrollon, mondta a doki, hogy nagyon nem jó a helyzet. Valószínűleg hamarosan megmakkanok. Szívás. Bár, annyira nem, ez már úgysem normális élet. Veled mi újság?

EN-ek
#15270 EN-ek hozzászólása: 2013.12.04. 13:45

Csőarni komám, h szolgála k. egésséged így mi kulás tájékán? néha mond6nál má vmit, csak h ne 1en megaunalom!

#15269 Arnold hozzászólása: 2013.12.04. 13:19

Szia!

Írtam. :-))

#15268 takatime hozzászólása: 2013.12.02. 18:24

takatime@citromail.hu vedd fel velem légyszike a kapcsolatot

#15267 Arnold hozzászólása: 2013.11.04. 13:36

Kedves Tünde!

Köszönöm! De, szégyellem, hogy gyenge vagyok! Senki sem tudja soha, mert arra vigyázok és nem is mondom nekik.

Remélem én is. Majd kiderül 2.-án.

Vigyázz Magadra! Puszi!

 

Arnold

#15266 Tunci1 hozzászólása: 2013.11.04. 11:21

Drága Barátom!  Nagyon sajnálom hogy nem vagy jól! Tudd,hogy bármi lesz is,én meg a többi Barátod melletted vagyunk!  Kitartást kívánok Neked,legyél erős,de ha elgyengülsz ne szégyelld a könnyeidet!  Remélem,sokáig itt maradsz még Nekem és a többi Barátodnak!  Puszi:Tünde

#15265 Arnold hozzászólása: 2013.11.01. 15:25

Még annyira azé’ nem sietek. Csak ketyeg a vekker. :P

EN-ek
#15264 EN-ek hozzászólása: 2013.11.01. 13:24

A csába… a zé FEL n dobd máa őszes talpadat itt nekem arni fijam HAmarjában HAJÓT akarsz! (vegyél példát Pató Pál úrról:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close