Egyre jobban mélyül a depresszióm,bennem lelkileg.

2016.02.22. 08:58

Kedves Betegtársaim! Most 50 éves vagyok és  47 évre visszanyúló stressz, agorafóbia, pánikroham elég sokszor, szinte naponta elkap. A gyermekkorról nem szeretek beszélni, mert csak rosszullétet okoz.  Az élet nem adta meg azt az esélyt sem, hogy anya lehessek, 5 gyermeket vesztettem el, de most már esélyem sincs rá, mert a méhemet is eltávolították. Ha van isten akkor miért tette velem mind ezt?

EN-ek
#23835 EN-ek hozzászólása: 2016.09.15. 05:12

SSten: házonkívül van / elutazott / beteg / nyaral / tárgyaláson van / meghalt. (szabadon választott)
azonkívül köztudottan 1 gecc-nagy despota!

csaka segghüjékkedvéért +súgom, Zeusz már régesrég halott! éjjen Lilith!!;D

#23831 dorika hozzászólása: 2016.09.14. 17:05

Az utolsó mondatodhoz kapcsolódóan, ha kicsit kinézel magadból: milyen isten hagyja, hogy emberek éhezzen halálra, legyenek háborúk, lelkileg/tetsileg szenvedjen bárki? Mert mindenki gonosz és ezt érdemli? Szerintem a kínai kislány, akin átment az autó és egy fél napot hagyták az utcán szenvedni, vagy az 5 éves kisgyerek, akit halálravertek a szülei, szerintem nem követettek el akkora gonoszságot, hogy ezt érdemeljék. Vagy az a csecsemő, akinek a kiságyát cigarettával gyújtotta fel az anyja ás leégtek a végtagjai??
Egy utolsó gyilkos, bűnöző, tolvaj sem érdemlné ezt, de ezek az ártatlanok ezt kapták. Isten vagy nagyon gonosz, (és ha mindezt az ördög okozza, akkor, hogy engedheti meg?) vagy egyáltalán nem létezik olyan formában, ahogy az emberek elképzelik.

#23819 Barbilooo hozzászólása: 2016.09.05. 22:46

Kedves Hopihe:-)
Nagyon tetszik a neved, nagyon ari :-)
Azzal a kérdessél zártad soraidat, hogyha van Isten akkor miért tette ezt veled? Isten nem csak rossz dolgokat tesz velünk, hanem jókat is :-) Az hogy mennyire boldogulunk az életben, csak hozzáállás kérdése. Észreveszed-e a jó dolgokat, vagy a rosszak foglalkoztatnak inkább? Ha ez utóbbi, akkor sohasem leszel igazán boldog ebben az életben. Csak rajtad múlik. Tudom, tudom, sok problémán menten keresztül, de hidd el, nem te vagy az egyetlen ember, aki problémákkal, netán súlyos problémákkal küszködik. Mindannyian átéltünk ehhez hasonlókat, problémákat melyek rányomták bélyegüket az életünkre. De ezeken tovább kell lepni. Fel kell tudni állni. Erősnek kell lenni. Biztos van melletted egy társ, aki segíteni tud ebben.
Bízom benne hogy megleled az élet szép dolgait is, mert hidd el, Isten bőven megajándékoz bennünket azzal is. :-)

#22870 cirinke5426 hozzászólása: 2016.03.10. 11:02

Kedves Marcsi!
Nem egy cipőben járunk, ezt előrebocsájtom, mert nekem vannak gyerekeim, unokáim.
Mégis olyan magányos vagyok, mint a falevél a fán….
Szeretnék Veled levelezni, az öngyilkosság gondolata komolyan foglalkoztat. Hátha fel tudjuk emelni egymást, ha már a gyógyszerek, amit tömnek belém, csak tüneti kezelés.
Szeretném ha írnál: johanna.szigethy@gmail.com Hanna

endrebandi52
#22960 endrebandi52 hozzászólása: 2016.03.19. 20:18

Kedves ” Hópihe”! Isten sosem akar néked rosszat. A gonosz dolgok a Sátántól valók mindig.Jézus mondja ” A tolvaj nem egyébért jő, hanem, hogy lopjon öljön és púsztitson, de Én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek,.” A tolvaj pedig az ördög, sátán, Lucifer,és még sok neve ismert.Higyél az Úr Jézus Krisztusban, és vedd átt a Szent gyógyúlásod. Hallelúja!

#22764 hopihe64 hozzászólása: 2016.02.22. 11:10

Visszatérve az előző témához, én az életben soha senkinek nem ártottam. Akkor miért kapok ennyi pofont az életben?

#22782 hopihe64 hozzászólása: 2016.02.24. 18:13

Szia van egy olyan rovat stressz,depresszió,agorafóbia,pánikroham,tejcukor érzékenység.ott megtalálod a történetem ami mind ezt ki váltotta nálam oké üdv Marcsi vagy is hopihe64.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

Precognox

Close
Close