már megint!

Téma címkék:
2017.02.07. 14:09

Bocsánat, hogy ennyit írok, de már nem bírom fizetni a dokimat, pedig kezdek szétesni, és annyira gyűlölöm magam, de muszáj elmondanom :( Ha párommal vagyok valahol, ahol más fiúk is vannak, akkor mindenkivel elkezdek flörtölni, és egyszerűen nem bírom magam visszafogni, teljesen tudat alatt mondok kétértelmű dolgokat meg disznóvicceket, aztán legszívesebben visszaszívnám az egészet. Néha elhatároztam, hogy egy szót sem fogok szólni inkább, de aztán mindig történt valami, amire muszáj volt frappánsan reagálnom, egyszerűen imádom, ha más fiúk viccesnek tartanak. Imádok a középpontban lenni, egy darabig, aztán beijedek, elkezd fájni a fejem és érzem, hogy jön a pánik, hogy “úristen, kedvelnek, nem szabad elszúrnom, én mindent elszúrok” stb. és jön a pánikroham…

Vagy, ha észreveszem, hogy a flörtölgetésemet valaki készpénznek veszi és elkezd velem szemtelenkedni, akkor szintén ugyanez van, nagyon rettegek attól, hogy valaki tényleg szexisnek talál én csak vicces és frappáns akarok lenni, de mindig csak ilyen disznóvicceket tudok kitalálni… :(

Egyedül nem megyek soha sehová, mert pánikbeteg vagyok, az egyetemet is otthagytam. 3éves terápiával eljutottunk oda, hogy a boltba el merek menni egyedül.

De nem értem miért viselkedek ENNYIRE másképp, amikor a párom velem van :(

Ha meg olyan helyen vagyunk, ahol inkább lányok vannak vagy sokkal idősebb férfiak, akkor elkezdek bénázni és félek és végig tiszta vörös az arcom, annyira gáz. Megpróbálok a lányoknál is bevágódni és személyeskedni, de ez többynire nem jön be, a lányok megérzik, hogy valami nagy baj van velem, a fiúknak meg tetszik, ha egy lány észreveszi őket.

Tudom, hogy személyiségzavarom van és NEM VAGYOK SKIZO!! de ilyenről még soha nem hallottam, hogy valaki ezt csinálnja :( És néha nagyon szadista vagyok, de nem akarok másokat bántani, mert az szerintem undorító és ijesztő, és gyűlölök mindenkit, aki másokat bánt, szerintem az olyan embereknek a börtönben van a helye!!! De azért, hogy ne bántsak másokat beszélgetek magamhoz és gonosz dolgokat mondok magamnak, elmondom, mit utálok bennem, mintha én lennék az apám és aztán megbüntetem magam. Egyszer amikor éreztem, hogy ez lesz felvettem videóra és nagyon ijesztő volt, mert azt észre sem vettem, hogy közben kiabáltam, hogy ne bánts! ne bánts! :( Az teljesen más volt, amikor befektettek a pszichiátriára, akkor nem tudtam, hogy én beszélek magamhoz, de ugyanilyen volt benne a gonoszság, amiket mondott, mostmár sosem hozzám beszélnek, mert félnek attól, hogy akkor megint bedugnak minket a pszichiátriára. Gonoszak, de okosak és sosem adják fel! Soha! Bármit teszek, ha bántom magam, akkor csak röhögnek rajtam…

Néha teljesen aranyos vagyok, egy kis animelány, amilyen lenni szeretnék, máskor pedig utálatos vagyok és hideg és eths-et hallgatok. És néha lemerem mindezt írni, amit most, máskor pedig annyira utálatosnak és semminek és idióta semminek tartom magam, hogy nem merném azt írni, hogy “aranyos vagyok” mert egy ilyen ronda lány nem lehet aranyos, és nem is úgy értettem az aranyosat. Nem akarok ilyen idióta lenni…

EN-ek
#24605 EN-ek hozzászólása: 2017.02.22. 04:49

? ? ?

na végre, Lőkerült a csenzor is má ekk fene NAGY rikácsolásra!:D hihi ;)

#24597 katapeto hozzászólása: 2017.02.20. 20:43

2017.02.20. 20:36
Kedveseim!
Nagyon sajnálom, hogy rendre eltüntetitek a bibliai idézeteket, amit mentőövként küldök azok számára akik, lehet utolsó esélyként írják le kétségbeesve segélykiáltásukat, …..ha valaki tudna akár egy szalmaszálnyi reményt nyújtani!!!!!
Istennek, aki termtette az emberiséget, feltett szándéka, hogy reménységet adjon az elveszettek számára!
KÉRLEK TITEKET, HOGY NE FOSSZÁTOK MEG ŐKET TŐLE, HISZ A MAI NAPON IS EZREK ÉLETÉT MENTI ÉS VÁLTOZTATJA MEG!
Lehet, hogy ti nem hisztek Benne, de az én életem és még sok százezer ember példája igazolja, hogy Ő a mai napon is gyógyít és szabadít embereket “megkötözöttségekből”!
Jézus azt mondta a szolgálata kezdetén: Lukács evangéliuma 4,18
“Az Úrnak lelke van én rajtam, mivelhogy felkent engem, hogy a szegényeknek az evangyéliomot hirdessem, elküldött, hogy a töredelmes szívűeket meggyógyítsam, hogy a foglyoknak szabadulást hirdessek és a vakok szemeinek megnyilását, hogy szabadon bocsássam a lesujtottakat,”
Majd a János evangélium 14,12
“Bizony, bizony mondom néktek: A ki hisz én bennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, a melyeket én cselekeszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál; mert én az én Atyámhoz megyek.”
Az János pedig ezt mondta róla a János ev 3,16-ban:
“Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”
Ne értsetek félre kérlek, mert senkit sem ítélek meg,aki nem hisz…, hiszen én sem hittem amíg meg nem tapasztaltam…, EZ AZ IGAZSÁG! Ezért nincs is jogom hozzá!
De ne sajnáld a fáradtságot és nézd meg ezt a videót, ha nem láttál még csodát!
Nekem is kellett valamit látnom, hogy ne kételkedjek….., azóta magam is két lábon járó csoda vagyok!
https://www.youtube.com/watch?v=XXVqwIO6TwE

EN-ek
#24589 EN-ek hozzászólása: 2017.02.19. 23:46

namivammá NYUSZIfül? csaknem FELdobtada őszes talpadat??? :P

EN-ek
#24584 EN-ek hozzászólása: 2017.02.18. 01:04

sajnos a mióta a za FAszopó libsigeci (ex)szdsz + a szoci bűntársa erőszakkal - és a mai napig büntetlenül! - BEzáratta a Lipót, rengeteg 1/2őrült rohangál szanaszét!!:( – és már n csak a Kossuth téren…

igaz-é, kuncze “úr”??;)
- – -
NYA +GYOGYULT ABABA? :)

#24577 katapeto hozzászólása: 2017.02.17. 18:52

Nem tudom mit értesz az alatt,hogy “agresszívan igazságot akarnak tenni.”

Valóban a legkegyetlenebb kínzó és kivégző eszköz a kereszt volt, és a bűnös embernek Isten haragjával kell szembesülnie. Viszont:”Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János 3:16.).
Vagyis Isten a saját Fiát odaadta erre a kivégzőeszközre, hogy megmenthesse az embert a bűnei következményétől. Hogy az Isten Fia magára vette Isten haragját mindazokra nézve akik hisznek Benne. Isten igazságos és ami egyszer kijött a száján azt nem változtatja meg. Ádám és Éva bűnbeesését követően e világ istene a sátán lett. A kérdés az lett, hogy miként mentheti meg Isten a bűnös embert a haláltól illetve a sátán hatalmából. Ez a kérdés a kereszten került megválaszolásra. Ez a szeretet feltétel nélküli, nem mondta Isten, hogy odaadom érted a Fiam, ha ezt és ezt teszed. Viszont, hogy ez a szeretet valóságos legyen számunkra valóban feltételhez van kötve, mégpedig a hit a feltétel. Az hogy elhiszem: Jézus Krisztus az Isten Fia Aki az én bűneimért kifizette az árat a kereszten, és az Ő vére által megbékéltetett engem az Istennel.

“Egy apa, aki valóban szereti a gyermekét nem köti a szeretetét kínzáshoz, kényszerítéshez és megfélemlítéshez, ahogyan ezt Isten teszi.”
Isten egyáltalán nem köti az Ő szeretetét “kínzáshoz, kényszerítéshez és megfélemlítéshez”. Ezt sehol sem olvassuk az Ő beszédében, a Bibliában. Aki ilyet tanít, merem állítani hogy hazudik.
Isten szerető Atya és azt akarja, hogy ezáltal a hit által minden ember kiszabaduljon a sátán fogságából és, hogy Isten fiává legyen, hogy örök élete lehessen.

ember
#24575 ember hozzászólása: 2017.02.17. 12:07

Katapeto, ezek az idézetek tényleg szépek és ha csak erről szólna ez az egész, akkor talán én is tudnék nyitni Isten felé. De annak ellenére, hogy ma már a legtöbb vallásos és Istenre talált ember (is) elítéli az inkvizíciót és a vallásháborúkat én mégis azt látom, hogy azért elég erősen ott van bennük, hogy agresszívan igazságot akarnak tenni. Már az, amilyen jelkép alatt él ez az egész, betiltást érdemelne. A keresztények jelképe, (neve): a kereszt, ami az ókorban használt egyik legkegyetlenebb kínzó és kivégző eszköz. Valóban szépnek tartom a hitnek azt a részét, hogy egy teremtő atya fentről vigyázza a lépéseinket és pótolja az apai szeretetet, amire sok ember nagyon vágyik, de nem kapott meg. Viszont ez nem tud elkülönülni attól a ténytől, hogy ennek az apának a szeretete feltételes! Egy apa, aki valóban szereti a gyermekét nem köti a szeretetét kínzáshoz, kényszerítéshez és megfélemlítéshez, ahogyan ezt Isten teszi.

EN-ek
#24581 EN-ek hozzászólása: 2017.02.17. 23:45

“iS10″ = 1 hírhetten kegyetlen, szemét szadista dikktátor GÉPEZET – volt, a prehisztorikus időkben! (Current status: Deactivated) xal felejcsd má L a csába, HAcsak direkt n azt akarod, h a értelmesebb népek komojan KIröhögjenek! :P

továbbá ismered a mondást: SOHA NE ÁLLJ SZÓBA IDIÓTÁKKAL! (mert lehúznak a szintjükre, és ott tönkretesznek a rutinjukkal!) bőven elég -puszta mberbaráti szeretetből- simán csak fejberúgni őket! (azt is csak azért, h +ne sántujjon a marhája) :D

Ave Satanas!

#24574 katapeto hozzászólása: 2017.02.16. 20:49

Észrevettem, hogy az előző levelemből kitörlődött, vagy csak rosszul sikerült bemásolni egy idézetet Márk evangéliumából. Bocsi! Így akartam:
10,13. Ekkor gyermekeket hozának hozzá, hogy illesse meg őket; a tanítványok pedig feddik vala azokat, a kik hozák.
14. Jézus pedig ezt látván, haragra gerjede és monda nékik: Engedjétek hozzám jőni a gyermekeket és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa.
15. Bizony mondom néktek: A ki nem úgy fogadja az Isten országát, mint gyermek, semmiképen sem megy be abba.
16. Aztán ölébe vevé azokat, és kezét rájok vetvén, megáldá őket.

Csak, hogy lásd, Isten nagyon is szereti a gyermekeket! és gyengéd hozzájuk! Az emberek forgatják ki, akik nem ismerték meg Őt!

Nézd meg ezt a linket kérlek és adj egy esélyt Istennek, hogy begyógyíta a sebeidet!
https://www.youtube.com/watch?v=Cw9QDVFQQh0&list=RDWj1Ag3N4dfY&index=29

#24572 katapeto hozzászólása: 2017.02.16. 20:31

Korinthusbeliekhez írt I. levél 13. rész

1. Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő ércz vagy pengő czimbalom.
2. És ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is; és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyökről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok.
3. És ha vagyonomat mind felétetem is, és ha testemet tűzre adom is, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi hasznom abból.
4. A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
5. Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt,
6. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
7. Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.
8. A szeretet soha el nem fogy: de legyenek bár jövendőmondások, eltöröltetnek; vagy akár nyelvek, megszünnek; vagy akár ismeret, eltöröltetik.
….
13. Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet.

#24571 katapeto hozzászólása: 2017.02.16. 20:24

Akartam is utalni az inkvizícióra! Igazad van, mert a vallásos emberek voltak valóban akik kirobbantották ezeket a szörnyű hadjáratokat és ráadásul, volt merszük Isten nevét használni hozzá! A vallásos emberek szertartásokat és maguk által felállított törvényeket követnek, de magát Istent nem ismerték meg! Erre utal a Biblia is:
Római levél
2,23. Ki a törvényben dicsekszel, a törvénynek megrontása által az Istent gyalázod-é?
24. Mert az Istennek neve miattatok káromoltatik a pogányok között, a mint meg van írva.
II.Timóteushoz írt levél
3, 1. Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állanak be.
2. Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok,
3. Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői.
4. Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői.
5. Kiknél megvan a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét. És ezeket kerüld.
6. Mert ezek közül valók azok, a kik betolakodnak a házakba, és foglyul ejtik a bűnökkel megterhelt és sokféle kívánságoktól űzött asszonykákat,
7. Kik mindenkor tanulnak, de az igazság megismerésére soha el nem juthatnak.

ember
#24561 ember hozzászólása: 2017.02.15. 18:42

Na az ilyen elborultság robbantotta ki a keresztes hadjáratokat, az inkvizíciót és nyomorít meg a mai napig embereket (mint pl. engem is) Az a (legjobb/) jó atya a világon, akinek az a szeretetéhez fűzött feltétele, hogy nyomorítsd meg magad és másokat, különben örökké égni fogsz?

És inkább hail me! Ebben az életben másra úgysem lehet számítani, csak magunkra. :’(

EN-ek
#24566 EN-ek hozzászólása: 2017.02.15. 23:56

…and ME! Don’t forget baby! :P

TEJesen igazad van májláw, mint ú ált. 1 intelligens lénynek!(Y) +a WW3-at is, bár azcsak ezután jön!

a mióta eza fizetett bércsótány-droid RONCCSA itta közHAngulatot (sa levegőt) tejesen Lhanyagoltuk 1mást!!:( méga lezbinek is beugatott h így+úgy, sajnos túl nyuszinak tűnik acsaj, h KIájjon magáért… :)

SÓval wattafuck, minden vy FAsza OTT tenálad??:)

e pedig neked, BUTTA BANNYA: Fuck your lies and fuck your god! MUHAHA
- – -
ijetszól: Szerelmes Levél Anyádtól – ez KOMOJAN NEM NORMÁLIS waze!:XD :D

ember
#24576 ember hozzászólása: 2017.02.17. 12:24

Teljesen igazad van baby :D A helyzet, hogy 39 fokos lázam van, influenza, torokgyulladás, fülsípolás egész nap, szóval most nem küldök virtuális puszit, nehogy virtuális influenzát kapj :’( Először én is azt olvastam, hogy szerelmes levél anyádtól, és egy pillanatra így megfagyott bennem a vér. Legutóbb mikor anyummal beszéltem vallásról iszonyat kiabálás lett belőle, azt hittem már a netre jön utánam megtéríteni. Aztán elolvastam mégegyszer a címet, huhh az a megkönnyebbülés. :D Am ma egész este egy kék pók kergetett álmomban és nem lehetett megölni, mindig visszaéledt, biztos jelent valamit :D

EN-ek
#24580 EN-ek hozzászólása: 2017.02.17. 20:50

Yajj te, uccsókat rugdosó szeg kicsi giz…gazellám!:) szomorkásan naHAJJA! h épen a zagyat nyomod bánatodra!:(
Akk súújos gyagyulást + minden kell. HUncutságot kivánunk néked!;))

majd még ír bővebben is, de elébb 1 kiss HAMMi, so most megyen reggelizni!:) ez fontos, mégha NINCS is jobb 1 tejes-egész nap átalvásánál!!!;) (3 napi fojamatos üzemelés után monnyuk RÁ is fért már 1 kis regenerálódás!:D)

addigis küldők smaczikat, sőt teis kűdhecc bőven: ugyanis ÉN má taVAJ nov körül(!) elsőkközött ment át a tsúnya flún, és term. KI is végezte!:) xaval immunis vok RÁ, ah enneka kreténneka hüjeségeire IS!

KÉKPÓK?? ojat még n halott!:O a pők -ú ált- BALszerencsét jelent – mármint neki, ugyanis rövid úton KItaposom a tetves belit a kisgeczi dögnek!!! WÁHHÁHHÁ :D majjön…

#24558 katapeto hozzászólása: 2017.02.15. 11:17

Kedvesem! Nagyon sajnálom azt, amiken keresztül mentél! Hidd el, ez nem Isten akarata! Jézus mondja a János ev.-ban:
” A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek”
A sátánt nevezi tolvajnak, akiről azt is írja, hogy “a világ fejedelme”, meg hogy “elhiteti, ha lehet még a választottakat is”. Vagyis becsapja őket! Csak gondolj Jézusra, akinek a sátán maga idézett a Bibliából, hogy ugorjon le a templom tetejéről, és az “angyalok majd megőrzik őt”! De Jézus ismerte az Atyát, tudta, hogy ez nem az Ő akarata! Ahogy az sem az ő akarata, ahogy téged becsaptak azok akik gyermekként ilyen keményen bántak veled!
Mk;10,13. Ekkor gyermekeket hozának hozzá, hogy illesse meg őket; a tanítványok pedig feddik vala azokat, a kik hozák.

A katolikus vallás, nem adott hitet nekem sem. A vallásos emberek nem képesek Istent jól bemutatni.
Isten a szeretet Istene, aki tegnap, ma és mindörökké ugyanaz. Az az akarata, hogy mindenki megtérjen és az igazság ismeretére eljusson! Itt nincs lehetőség arra, hogy az egész üdvtörténetet leírjam, de a bűnt a sátán hozta be a világba Ádám elbukásával, akit szintén hazugsággal, vagy inkább féligazsággal hitetett el. Miatta szenved az egész világ!!! Isten (a szabad akarat miatt), csak azokat tudja üdvözíteni, akik megismerve szeretetét, önként fordulnak hozzá! A hegyi beszéddel kapcsolatban pedig amiből idéztél, csak annyit, hogy azoknak íródott, akik tudatosan játszanak a gondolattal és fontolgatják a gonoszság elkövetését, mert a gondolataink visznek a bűnbe bennünket! Az nem bűn, ha egy madár elrepül az ember feje fölött, arról nem tehetünk (folyamatosan, bombázza a gonosz az elménket is), de arról igen, ha fészket rak a fejünkön. Vagyis, ha megengedjük, hogy ezek a gondolatok uralják az elménket!
Én egy olyan gyülekezetbe járok, ahol segítenek Isten Igéjét jól értelmezni és élvezni tudjuk az Ő szeretetét és áldásait a mindennapjainkban!
Szeretettel: katapeto

#24553 katapeto hozzászólása: 2017.02.14. 10:19

Én azért látogatom ezeket az oldalakat, mert én is voltam pánikbetegségben, és depresszióban. Hála Istennek megismertem a szabadítót, aki maga Isten. Ezt szeretném megosztani másokkal is, aki csak arra vár, hogy segítségül hívjuk, és máris indul a segítségünkre. 13 évig szedtem gyógyszereket és már 12 éve nincs szükségem rájuk! :) Hála Istennek!
Sok lenne elmondani, hogy mi minden történt azóta velem! Ha érdekel írj! Isten szeret minket és gondoskodik rólunk! :)

ember
#24556 ember hozzászólása: 2017.02.14. 21:01

Örülök, hogy te megtaláltad Istent, engem ő taszított le ebbe a pokolba, pontosabban a vallásos emberek. Amióta ateistának vallom magam, hatalmas teher szakadt le a vállamról. Tudod egy kisgyerekre elég mély benyomást tesz, amikor foltosra verik ha kihagy egy misét és mindezt a szeretet jegyében tették, hogy megóvják a pokol tüzétől.
A Bibliának abból a részeiből is idézz légyszives, amit gyerekként halálra rémülve kellett végighallgatnom a szentmiséken: hogy inkább szúrd ki a szemed, mintohgy gonoszat láss, inkább vágd le a kezed, minthogy gonoszat tegyél, inkább önts ólmot a füledbe, mintogy gonoszat hallj.
Utána hetekig sírva aludtam el és véresre kapartam a szememet, mert láttam egy képet egy pucér nőről és féltem, hogy az Isten megbüntet ezért. Azóta sem tudom a szexualitást normálisan megélni, mert rettegek, hogy közben valaki néz engem és arra vár, hogy utána jól megbüntessen.
Éjszakákat virrasztottam át térdelve, rózsafűzért imádkozva, mégis megerőszakoltak, Isten kegyekméből. És akkor már ne legyünk ilyen egoisták, Isten mióta gondoskodik az afrikai éhezőkről? Mégis miért teremtett a világba halálos betegségeket, szenvedést, kínt, halált? Milyen szadista Istenben hiszel mégis, aki képest ezt tenni!?
Szóval köszönöm de nem, nem érdekel! És sajnálom, hogy ennyire felháborodottan válaszolok, de nekem már annyit kellett Isten nevében eljáró emberek miatt szenvednem, hogy egy fikarcnyit sem tudok abban bízni, hogy valaki a mennyből vigyáz rám. Vagy gondolod, hogy 9 évesen akkora bűnöket követtem már el, hogy a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia abba, ami történt?? :(

EN-ek
#24542 EN-ek hozzászólása: 2017.02.12. 19:35

most 1 másikat les: Majdnem szűz ;)

ittrohad má 8,5é a gyüjteményébe, s még sose nézte! (xar madzsar filmekre KIKI váncsi??:)
DE z kiv egész tűr7ő…ehhe :)

EN-ek
#24516 EN-ek hozzászólása: 2017.02.09. 17:02

NAMI vammá? HÓva lett-é nyuszitojjás? :P

na juh wan, a króniKUSS KUSSolástól köztudottan düroHAMM-t kapók, úh ink meggy a csába filmezni!!! eza Sybil izé… (te monttad:)

ember
#24521 ember hozzászólása: 2017.02.10. 13:45

Szerinted? Húsvétig dekkolok a fűben, hoyg végre megtalálj. :D Megnézted a Sybil izét?
Most azon godnolkodom, hogy a képeden az egy parókás kutya vagy a kutya szőre van így fésülve? :DD

EN-ek
#24525 EN-ek hozzászólása: 2017.02.11. 02:03

a zöreganyád apaRÓKA! :P e zeredeti turpírozott kutyu-shéró! :D
wan itt 1 egész ÁLATkert: kutyu, macsku, KAKAdu! ya + 1 emu… (aza legrosszabb mind közül;)

yájj de szép TELE ragyog épen mosta zégen ódakinn!! (vampok, révfarkasok, szerelmes párosok e lőnybe!:)
- – -
na! végigsenyvett-e! hehe:( naon fajSÚJOS darab…

yo példája, h 1 szement szemét & szocpata BANYA h tökre tette a szegény kiss baby cunci-punci idegeit! (1len ért. tevékenysége AZ volt, a mikor a szomszéd kertyébe SZART a hóba…) ;)

EN-ek
#24508 EN-ek hozzászólása: 2017.02.08. 14:51

tsakk nyugottan! tök yokat amit firkálsz!:)

(h ne dögöjjek meg, de ÉN eddig a szitte h fijú v, talán me ijen hótidijóta neved VAN:P)
n kell fosni, nagyon ókosakat irtál + minden, és term. n v skizó;)

a kiss czukki animebige-üngyübüngyüket ÉN is iMággya, úgy szintén a BELEvaló + a marha RÁmenős csajokat! NINCS is yobb anál! – viszont KI n álhassa pl. a +rögzött kukákat sa nyuszikat!! :P

továbbá aggodalomra semmi OK, h ki a ronda azt majd ÉN döntöm L! (1dülállóan kiváló izlése van!)
HA pl. küldcc vmi tejesalakos képt nyilván többet tudók mondani e zügyben. (nem uszáj tejesen pucc lennie;) stb, stb.

NA. marhára őrültem!!:)

ember
#24510 ember hozzászólása: 2017.02.08. 16:37

Ez most komoly??? :’( LÁNY vagyok!! Nyár óta nem tudom mi a hivatalos diagnózisom, mert a dokim nem mondja meg. 3x kérdeztem eddig rá, de elterelte a témát. Szerintem azt gondolja nincs semmi bajom és azért nem mondja meg, hogy perkáljam neki a lóvét továbbra is!! Úgyhogy csak a zárólapom szolgál alapul magamnak, azon nincs skizó. A gyogyikórházban láttam pár skizót, velem kedvesek voltak, elmentünk párszor sétálni, semmi rosszat se csináltak. Zárton más volt… Mindenki kapott rivót, de én megúsztam!! Én jókislány voltam végig, 1.5 hónap után dobtak is kifelé átmeneti pszichózissal, gyógyult anorexiásként. Vagy csak egyszerűen utáltak! Az egyik nő rossz gyógyszert akart nekem beadni többször is, nem engedte, hogy olvassak és a pulcsimat is elvette, hogy azt nem szabad kórházban hordani…. Volt egy doki, aki kedvelt, ő meg azt mondta, hogy mintabeteg voltam. De még ő sem hiányzik, fura hely volt az egész és a legfurábbak nem a betegek, hanem a nővérek voltak. Életemben nem találkoztam még olyan undok, beképzelt pokrócokkal pff…. (tisztelet a kivételnek)
Hogy küldenék már fotót magamról! És ha páromat ismeri innét valaki? Nem fogom ilyen helyzetbe hozni!!! Hogy dilis a csaja! Így is épp eleget kell titkolózni arról miért nem dolgozok

EN-ek
#24511 EN-ek hozzászólása: 2017.02.08. 16:55

HALÁL komoj!:)

mintamókus :)

Yajj mán! n is úgy gomboltam te, h itten és kösszemlére rakva! :D
(e za sokk nyomi +SE érdemlené:) am e is szimpi, h marha HŰseges tipus! (sajn ÉN is): e manapság MARHA ritka!!:(

hát a ijjen sunyi dokikat pd YOBB minél előbb otthagyni, mer a ijenektől bármi KItellik ám! ;)

a mia kh-i sztorikat illeti, ÉN is Lmondttam már sok 100-t, úh már mkinek a könyökén jön KI:D (a kit érdekel, keressen RÁja) a LEGbosszantóbb talán az volt, h mikor bentvoltam épen SOHA n volt semmi yobőr, naná! (előtte/utána bezzeg!!:@)
napperce ezen SE csodálkozók…:/

az n is baj: a meló sújosan ÁRT a egésségnek!! (a mellett öregbít) de mé fizetős doki, mikor van ingyé is?? n vagyunk mijjomosok!:(

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close