Hepatitis – Generikus Gyógyszerek Beszerzéséről Infó

2017.10.16. 18:41

Kedves Hepatitis fertőzöttek.

Az én történetem 2012 októberében kezdődött, amikor is megállapították a László kórházban, hogy hepatitiszes vagyok. Most 2017 októbere van, tehát 5 éve. 5 évig vártam az interferonmentes Hepatitis kezelésre, mindig azt mondták, jó állapotban van a májam, igaz a legelején volt egy nagy kilengés, úgyhogy odafigyeltem, ne igyak alkoholt, elkezdtem szedni a legalont, és gyógygomba kivonatokat, amiktől az eredményeim normalizálódtak, de hitegettek, hogy majd következő évben, néhány év múlva sorra kerülök, minden évben azt mondták, majd a következő évben. Igaz fogalmam sincs hogy rátettek-e egyáltalán a várólistára, egyáltalán szerepeltem-e rajta, arról sem tudtam, hogy otthonról neten keresztül betekinthet az ember ebbe, azt hittem csak az orvos.

Ebben az évben bele akartam kezdeni az interferonos kezelésbe, de lebeszéltek, mondván elég súlyos mellékhatásai vannak, és inkább várjam meg amíg sorra kerülök, legyek türelmes, mindenki sorra kerül, de sajnos a súlyosabb állapotban lévők előbb kerülnek sorra, és a kezelés sem olcsó, 20 millióba kerül a 3 havi adag Harvoni.

Ez év közepe táján hallottam a generikus gyógyszerekről, hogy nem csak a Harvoni létezik, hanem Indiából beszerezhető a harvoninak a generikus változatai, amik sokkal olcsóbbak, 3 havi adag 1000 dollár.

Az ember megrendeli, kifizeti, kinyögi ezt az 1000 dollárt, beszedi és meggyógyul.

Az orvosom mondta, hogy igen, azok is jók, ugyanaz a hatóanyag, csak más a gyártó.

Adott egy receptet amin felírta nekem a ledipasvir/sofosbuvir gyógyszer 3 havi adagját. Fontos hogy gyógyszer név ne szerepeljen a recepten, csakis a hatóanyag nevei, és alá kell írni a receptet, meg persze mindenkinek a saját nevére kell hogy szóljon!

Kinyomoztam honnan tudnék segítséget kérni, ennyi pénzt mégse akartam valami kétes weboldal alapján valahova elküldeni.

Szerencsére jó helyre kattintottam, és egy hiv/hcv tanácsadó oldalára kattintottam, amin leírja az ő történetét.

Kapcsolatba léptem vele, ő pedig elmondta, hogy is történik ez az egész, hogyan tudom biztonságos és legális úton beszerezni a generikus harvonit.

Megadott egy e-mail címet, egy indiai aktívistáét, akinek írnom kellett angolul egy levelet, hogy hepatitis-c fertőzött vagyok magyarországról, segítene-e hozzájutni generikus hepatitis-c gyógyszerhez.

Válaszban leírta, hogy persze segít, 980 dollárba kerül 3 havi adag. Küldjem el a recept és egy személyemet igazoló okmány beszkennelt képét, útlevél, vagy személyi.

Elküldtem, válaszban elküldte hova utaljam a pénzt. Bementem a bankba, kitöltöttem kézzel és a banki alkalmazott segítségével egy devizaátutalási megbízást, átnézték, lepecsételték, a másodpéldányt megkaptam én, a másodpéldány beszkennelt képét elküldtem az indiai embernek e-mailben, másnap jelezte a telefonom hogy leemeltek a számlámról 281.000Ft-ot.

Kaptam az e-mailt, hogy megkapta a pénzt, küldi a gyógyszert. Megírta, hogy fedexel küldte el, és adott egy linket, amin nyomon tudtam követni a csomagomat. Magyarországra érve a Fedex értesített, hogy nevemre érkezett hozzájuk egy csomag, megkezdik a vámkezelést, elküldték emailben az ehhez szükséges kitöltendő dokumentumokat, amiket ki kellett nyomtatni kézzel kitölteni majd beszkennelve nekik visszaküldeni. A Fedexet felhívva segítettek kitölteni, mit kell beikszelni, mit kell visszaküldeni e-mailben. Értéknyilatkozat.pdf, és Eseti Vámkezelési Megbízás Magán Személy Import Küldeményére.pdf

plussz még csatoltam a receptet is, meg a devizaátutalási megbízás képét, személyim beszkennelt képét, biztos ami biztos. Elvámolták, 27% áfát még ki kellett fizetnem a futárnak, kb 81.000Ft-ot. Cimivir-L-t kaptam, 4 vagy 5 féle néven vannak forgalomban, nem tudni melyiket kapja az ember.

Ez a biztonságos menete a generikus hepatitis gyógyszer beszerzésére.

Olvasgattam az nlcafé fórumot is. Nagy a tudatlanság ezzel az úttal kapcsolatban, valaki írta hogy ilyen gyógyszer 3 havi adag 300 dollár, máshol 6800 dollárról írnak, meg ki kell utazni a kezeléshez meg egyéb butaságok. Ezek mind valószínűleg lehúzások, és természetesen a 300 dollár nevetséges, valószínű hogy ha küldenek is valamit, az olcsó hamisítvány.

Tehát aki nem szeretne várólistát nézegetni évekig, meg akar gyógyulni, mint ahogy én is, van durván 370.000 Ft-ja erre a célra, és az orvosa felírja a receptet neki csak a hatóanyag nevek szerint, bátran vágjon bele. Sokan meggyógyultak már így, és nem kell aggódni, idáig mindenki megkapta az orvosságot, és ez legalább tényleg 3 havi adag, nem csak 2. Napi egy szemet kell bevenni, minden doboz 28 szem gyógyszert tartalmaz, és ugyanaz mint a Harvoni, és amit ezen az úton küldenek, nem hamisítvány, csak a harvoninak generikus változata.

Akit érdekel a gyógyulásnak ez az útja, itt tájékozódhat, kérhet segítséget, kérdezhet:

https://www.facebook.com/pg/hivprephepatitisz/posts/?ref=page_internal

Jó gyógyulást mindenkinek!

Üdv.

G.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Akadémiai Kiadó Zrt.

H-1519 Budapest, Pf. 245

Telefon: (06 1) 464 8200

Email: varoszoba@akademiai.hu

© Akadémiai Kiadó Zrt.

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala, az Akadémiai Kiadó gondozásában. Orvosok szakmai portálja: nota.hu

Precognox

Close
Close