rettegek, de elfogyott a nyugtatóm!

2017.11.17. 01:00

Nem tudok aludni, órák óta csak járkálok fel alá a lakásban a fertőtlenítőszerrel, de nem bírok hozzáfogni a takarításhoz, mert úgy érzem, hogy nem tudnék a végére jutni, úgyis mindenen hemzsegnek a bacik és olyan súlyos betegségem lesz, ami miatt borzalmas élet vár rám vagy a páromra.

És a fertőtlenítőszertől is félek, hogy miközben kifújom belemegy a szemembe és megvakulok, van védőszemüvegem, de nem fed teljesen, mert nagy rám, és félek, hogyha hozzáér a kezemhez, akkor kimarja és megtámad a streptococcus, és amputálni kell a kezemet.

És annyira félek, hogy vérmérgezést fogok kapni, mert mindig rozsdás szikével vagdosom magam, hogy meghaljak. Nem a halál bánt, hanem olyan élet, amiben egy rocs vagyok és a páromnak vagy ha ő nem fog, akkor valami intézetben, kórházi környezetben vagy ki tudja , talán egyedül, magamra utalva kell elrohadnom. És még kinyírni se tudom majd magam, mert süket leszek, vak és kéz és láb nélküli, kopaz, büdös, undormány.

Csak sírok és reszketek és nem bírom abbahagyni, csak megy a fejemben, hogy 2 hete nem cseréltem ágyneműt, és hónapok óta nem mostam le a villanykapcsolót!!! És a hegek a kezemen, amik bármikor elfertőződhetnek. Közben pedig vágni akarok, és verni magam, annyira gyűlölöm magam és a világot, amiért ilyen gonosz, hogy fertőzések és halál van bárhová nézek. Minden fáj, és minden elmúlik és mindenki meghal. Nem akarok ilyen világban élni. Nem akarok félni, nem akarom, hogy bejöjjenek a házba a baktériumok és vírusok. Miért ilyen gyenge az emberi test?

EN-ek
#25666 EN-ek hozzászólása: 2017.11.17. 06:12

hihi! ijetszól: steppTOkókusz:) naddon állat v…<3 :D

szegíny pünytyŐmüntyŐ-m! bizony, nincs is rosszabb (anál) HA! n tud csicsilni a mber!! (a mikor akar) +erősítem! BEvall, velm IS +esett soxor… e-zért most rendeltm magamnk 1 kis yófajta a.depit! (s BÁR jobb kedve nemlett tőlle, de leg alszani seggit nemileg;)

n dicsekvésből, csak vigasztalásul: ÉN pl. má 5é n takarí totta KI a kib* szobáját!! totál +eszika pőkök, pd utájja! stb… (méga vadiujj cs. s. -szívó is csak porosodikk a másik szobába, amit direkte n rég vette drágapénzé!:)

csakkérdezem: MÉ vagds magad te fojjton rozsdás szikével??:) It’s sux! ink vmi vadi-ujj csillogó (netán steril) -el kéne! +látod 100x jobb az! :P – - -
(ÉN bezzeg má most tunna alunni (hevi sexparty után:) DE n lehet, hisz’ tsakk n rég kellettem!:XD)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close