A mélypontom

Téma címkék:
2018.06.16. 08:22

Sziasztok!

Most csak azért regisztráltam erre az oldalra, hogy hasonló problémájú emberekkel beszélhessek.

Kb. másfél-2 éve járok phszichológushoz, depresszió miatt. Ötödikben, amikor az osztálytársaim bántottak, komolyabban(volt amikor nem annyira komolyan, de megütöttek, vagy megtépték a hajam) elkezdtem szenvedni. Elkezdtem magam vágdosni, és látványosan szenvedni. Amikor az osztályfőnököm észrevette ezeket a vágásokat, felhívták a szüleimet, és bevittek a phsziátriára. Ott reménykedtem abban, hogy tudnak segíteni. De nem tudtak.(én így érzem)Új iskolába irattak, ésanyukám mindent megtett, hogy ne érezzem magam egyedül, és meggyógyuljak. Az új iskolában is elkezdtek bántani, mert “hiperaktívabb vagyok”, meg perverz fantáziájú…(ami rohadtul nem igaz, látnátok a csoportnak a galériáját…) elkezdtek lelkileg bántalmazni, hatodikban sírva hívtam fel anyát a lányvécéből, hogy most vigyen el innen, vagy leugrok a tetőről. Haza is vitt, kb 1-2 hétig nem is mentem iskolába.

A hetedik nem volt annyira rossz(most szeptemberben leszek nyolcadikos) csak annyi, hogy az évvégi jegyek miatt nagyon belehúztam a tanulásba, főlega reál tantárgyakba, és megkaptam a ‘stréber’ jelzőt, meg a lúzert… Sokszor megfordult a fejemben az öngyilkosság is…

Bocsánat, ha kicsit összeszedetlen lett ez az iromány, de tényleg folyamatosan ideges vagyok, és állandóan sirhatnékom van… És köszönöm, hogy elolvastad.

EN-ek
#26938 EN-ek hozzászólása: 2018.07.04. 18:00

HÉJ ti nagyon mihasznák!

Bizonyő nincs is jobb, mintsem kerek 12 orrát kellemesen végigdőgleni! (eme szépés jeles napon) hihi
Ekkor a fáratt este szépen degenerálódikk! (ami – mint aztmá bizonyára tuggyátok – a yó egésség sa hosszú élet ritka…;) (Y)
- – -
Itt üldözika költőket (sa szabadforgalmú másként gondolkodókat) wazze!!!:@ :P

EN-ek
#26912 EN-ek hozzászólása: 2018.06.25. 10:00

HEJJ!

EBresztő, kia agyból ti lustakuttyák! (macskák és tsirrkék)
HA!sadra sütasun! (suta sün) reMEKK időt rendeltemnektek… :)

a sokk dőgléstől és zab állástól Lhízik méga LEGjobb gibe is, ésaz N válik előnyére!! (se ÉN teccésére) :P

EN-ek
#26908 EN-ek hozzászólása: 2018.06.22. 15:00

How an má’ fojjton a ÉN kiss babyszerelme??
ne Bushlakogygy, ink mulass unk 1 yót! NANE sze, ez példul itten NAGYGYGYON álat!!! e-zen Ldoboda picci agyadat! hihi (hamár gyak.kérd. szoba esett) :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-kapcsolat__4412668-ti-mit-tennetek-nem-terek-magamhoz

bizony NINCS is enél jobb! (bagoj monnya verébnek) ;)

#26901 Vadnefelejcs hozzászólása: 2018.06.19. 20:19

Fontos tudnod, ha a pszichológusod mondjuk szabin van, akkor helyettesítik.
Ezt akár a pszichiáter is teheti, tehát nm fordulhat elő, hogy időlegesen nincs hova menned.
Bocs’ mindezt nekem is csak mondták, így onnan tudom.

boldogbordi
#26896 boldogbordi hozzászólása: 2018.06.17. 21:30

Szia èn èpp hetedikes voltam, amikkor elkezdtem falcolni….
Nagyon magányosnak èrezztem magam. Kurva szarul voltam, otthon is meg a suliban is csak basszogatak. Emèkszem,amikkor az osztályfönököm látta a falcit meg mesèltem h otthon is mi megy… Csak annyit mondott h be derüljön ki….
Aztán èn is meg kaptam,hogy csak fel akarom hìvni a figyelmet bla bla bla. Senki nem ismertte el,hogy szenvedek,ès jogos ami èrzek.

Ne feledd, azzal semmi baj nincs,hogy èrzel ès azzal sem,hogy mit . A haraggal sem,a fájdalommal sem. Akárki akármit mond ez rendben van. Lehet kusza neked az egèsz,hogy azt sem tudod mit èrzel nèhacsak h szar….
Nyolcadik után elmentem koleszba aztán úgy ahogy elvoltam, aztán èrettsègi után, na akkor megint jött valami mèlypont hogy most mi a szar lesz …. Egy èvig elvoltam mint a befött tiszta káosz volt. Ès kibaszottul haragudtam,mert szembesültem azzal,hogy mèg mindig ennyire hatnak rám a règi dolgok. Ès senki nem vállalja a felelősèget èrte. Kurva dühös voltam. Aztán felvettek fő sulira, meg nagy nehezen találtam egy èrtelmes pszichologust, meg egy orvost (bár na az idegesít most fogom abba hagyni a gyògyszert mert kurvára felbasz,maga a tègy hogy három havonta pofa vizitre kell mennem)a Rohadtul fèltem,hogy nem lesz belőlem semmi meg az állmaimal De mindig volt bennem,egy kis belső hang ,hogy megtudom csinálni, meg a csak azèrzz is hogy kapjak be azok a kis rohadèkok akik bántottak.

Szòval mostmár könnyebb. De mèg így is vannak nehèz napjaim ,meg tökre feladják nekem a leckèt a társas kapcsolatok.

Szòval nem tudom…. Nem tudom azt mondani,hogy nem lesz pár kurva szar èved. De aztán könnyebb lesz.

#26898 rozsaszirom hozzászólása: 2018.06.19. 14:52

Én igazán a gimitvárom, mert ott újra kezdhetek mindent. Amikor anyával nézegettük a sulikat(hogy melyiket választottuk, azt nem mondom meg ha lehet) akkor én közöltem vele, hogy x-y kilőve, mert volt osztálytársak is mennek oda, és én teljesen “friss” helyen szeretnék kezdeni. Most amit választottunk az nagyon tetszik. Azt tudom, hogy lesznek szar napok, (mintha most nem lennének) de engem a papír-írószerek tartanak életben :D

#26902 Vadnefelejcs hozzászólása: 2018.06.19. 20:22

Reméljük minden rendben lesz!.
Most hogy érzed magad?

#26909 rozsaszirom hozzászólása: 2018.06.22. 15:13

Hogy hogyan?
Minden szarabb lett. Matke tagozatra akartam menni, és a családom elkezdett basztatni, hogy hülye vagyok a matekhoz.
Van 3 vágás a karomon.

boldogbordi
#26910 boldogbordi hozzászólása: 2018.06.22. 20:42

Jaj…
Mondtam az a jò benne h hamar vège amúgy nem jò.

1. : Oda menj ahova szeretnél, amit èlvezel ha a matekot akkor oda
2. Túl èlès: itt vagy, ahogy olvasom meg van a magadhoz valò eszed az segìt tùl èlni hidd el
Az iskola váltás egy baromi nehèz idöszak az iskola típus váltás na vègkèpp. Ez egy baromi nehèz idöszak no. Nem lesz kellemes…
3. A falci: ha nem akarod,hogy basztasanak kèrdezösködjenek ne karon csináld hanem ott ahol nem látszik (pl combon) most mondanám hogy egyáltalán ne csináld na de èn is csináltam. Kèsz szabásminta a kezem…..
Amúgy beszèltèk anyukádnak arròl, mèg mindig kurva szarul vagy ? Vagy ők hogy vannak ezzel ? Pl mikkor felhìvták őket ?
Baromira szüksèged lenne normális segìtsègre baromi hamar beszèltetek erről otthon ?

EN-ek
#26911 EN-ek hozzászólása: 2018.06.23. 10:00

…v ah ÉN xokta mondani: Mo. hegy-és vízrajza :)

ya. bodribabám SE makeztte a pájafutását, so yaól teszed HAHA lgacc reá… (legalábbis néha;)

őőő…és n gomboltál-e setleg még ARA, h lehet h te valójába EMU v? (az nadddon álat lenne, mer: 1. ÉN pl köztudottan imággyaa emukat, 2. akkor “hivatalosan” is wagdos6nád magadat kedvedre!) :D monnyuk 19é korodig lennél emu, uttána (HAmár kissé öreg lenné hozé) pedig sima bodri! – KIRÁJság! (Y)
- – -
“Mogyorószág NEM orbán-G hűbérbirtoka!!!” aszenccségit!

boldogbordi
#26907 boldogbordi hozzászólása: 2018.06.22. 09:01

A gimi. Az jò lesz,meeee hamar eletelik :D az benne a legjobb.
Mindenhol lesznek idióták ott is. Csak ott mondjuk már tudtam nem foglalkozni vele S törödni a magam dolgávak Ès szereztem barátokat….
Elèg ha egyetlen egy embert is találsz majd akihez tudsz csatlakozni
Papìr ìrò szerek ? :) Èn is szenvedèlyes vagyok velük kapcsolatban nagyon szerettem a szèp füzeteket ezèrt sokkal több van mint kène megveszem aztán nem ìrok bele èvekig me olyan szèp…. Meg ìrok ezèrt minden èvben kapok valami menö kis naplòt valakitől itt sorakoznak a polcon :D
Na jò elnèzèst,ha a papír írószer valami szleng is mostanában ès nem èrtem :))
Örölök ha találtál olyan sulit ami tetszeni fog. Valahogy èld túl ès èld meg. Szerintem mindened meg van ahhoz ,hogy túl èld ;)

#26976 rozsaszirom hozzászólása: 2018.07.16. 21:46

Szia!
ne haragudj, csak most olvastam a kommenteket…
anyámékkal erről nem tudok beszélni. Az apám az egy idióta, az is csak üvöltözik(NEM alkoholista mielőtt bárki azt hinné) az anyámmal meg épphogy elvagyok, de csak azért mert az anyám. Azok is állandóan veszekszenek, összekapnak minden szaron, és azt se tudom mióta, hogy megkérdezték-e már hogy hogy vagyok. Asszem tegnap is a veszekedésükre keltem… szóval velük semmiképp nem tudok beszélni. Anyának már próbáltam említeni a phszihátriát, de abból se lett semmi. én mondtam neki, hogy nem érzem jól magam, hogy megőrülök apától(ugyanis tudni kell, hogy sokan vagyunk testvérek, és “hamar” fel kellett nőnöm, mert egy csomó házimunkát végzek, kicsikre vigyázok stb és anya szokott velem beszélni kettejük veszekedéseiről) mert apa állandóan nekem mondja el ugyanazt amit nem “mer” elmondani anyának vagy mittudomén, és én ebbe már belerokkanok. Csak hát sajnos itt van még ez a rohadt nyolcadik osztály amit túl kell még éljek.

#26894 rozsaszirom hozzászólása: 2018.06.17. 08:54

nem a gyakori kérdésekről vagyok.
Igazából, amit nem merek mondani senkinek sem, hogy legszívesebben hetekig, hónapokig maradnék a phsziátrián, és csak arra vágyom, hogy meggyógyuljak. Hogy ne lássam mindennek a rossz oldalát. Ezt az orvosomnak is mondtam, mert ugye köti az orvosi titoktartás, és mondta, hogy szülői beleegyezés kell a kórházhoz, pedig a megfelelő kezelést ott kapnám meg. Az orvosom is úgy érzi, hogy ez a kezelés nem elég, és igen, inkább innen kértem segítséget.
A kezdet talán az lehet, hogy ötödikben a is fiúkkal lógtam, tehát egy teljesen “semleges” fél voltam az osztályban. Volt ez az GG Empire nevezetű játék, de ennek nincs sok köze hozzá szerintem… semmi előzmény, levél, tényleg semmi nem volt, és úgy elkezdtek oltogatni, hogy én ennek hatására lettem depressziós. A vicc az, hogy amikor kezdtem jobban lenni(ekkor már kórházba voltam) az az egyetlen barátnőm elpletykálta mindenkinek, hogy én hol vagyok, és az akkori ofőm azt mondta, hogy csak felakarom hívni magamra a figyelmet és mazohista vagyok :D
talán ez volt az a pont, amikor “mélyebb” lett ez az egész.

#26895 Vadnefelejcs hozzászólása: 2018.06.17. 21:00

Szia Rózsaszirom!
Az orvosok sajnos túl sok emberrel találkoznak és elfásulnak talán.
G G Empire, vagyis Good Game Empire, az amit láttam interneten is?
Mivel oltogattak ez fontosnak tűnik, mert akkor ez később is gondot okozhat.
Az oztályfőnök nem ért az ilyesmihez sajnos rossz választ kaptál, ami megzavart. Ha ismét találkoztok ezt tudomására kell juttatni valahogy. Mitől érezted, hogy jobban vagy, mert ez fontos
A sulinak a héttel vége, mit fogsz csinálni? Írj amint tudsz, mert érdekel.

Igen, a Good Game Empire. Tényleg nem zavaros tényező, semmi köze nem volt hozzá. Sokat játsszottunk vele, de akár hányszor eszembe jut az a játék, eszembe jut a régi sulim, a fiúk, és felfordul a gyomrom… Egyik este(ez múlt héten volt) amikor fent voltam, mert nem tudtam aludni, akkor eszembe jutottak ezek adolgok, és lekellett szaladnom a vécéhez, mert úgyéreztem hánynom kell… Ami még nagyon aggaszt, hogy szeptemberben látom legközelebb a pszhichológusomat, de én nyáron szerintembele fogok bolondulni.

#26897 rozsaszirom hozzászólása: 2018.06.19. 14:48

Igen, a Good Game Empire. Tényleg nem zavaros tényező, semmi köze nem volt hozzá. Sokat játsszottunk vele, de akár hányszor eszembe jut az a játék, eszembe jut a régi sulim, a fiúk, és felfordul a gyomrom… Egyik este(ez múlt héten volt) amikor fent voltam, mert nem tudtam aludni, akkor eszembe jutottak ezek adolgok, és lekellett szaladnom a vécéhez, mert úgyéreztem hánynom kell… Ami még nagyon aggaszt, hogy szeptemberben látom legközelebb a pszhichológusomat, de én nyáron szerintembele fogok bolondulni.

EN-ek
#26892 EN-ek hozzászólása: 2018.06.17. 03:00

Cijja k. te! (szépaneved:) n haraXok, mámé tennéM? KEVÉS itta yóbőr (ill. mind1ik csak DIREKT kusshad 100é!) úh mindig yól jön azután pótlás… :) sóval csakcsi cseregj nyugottan, ésa mennyi yólesik! (itt v ott)

Bézony, atanulás naddon fontos doog ma Napság! merthát mégiscsak más, HA a mber OKOSAN n viszi semmire ebbea kib* Életbe! hihi ;) – - -
gyakorikérdések? lol hát azis 1 tök fesslegess ódal… (kábé 5é írtam óda 1 tök 1xű kérrdést, ésa MÚLT 7EN má jött is 1 válasz, de acsávókám is csakk kérdezett!) :D

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

Precognox

Close
Close