Interferonmentes gyógyszerekre várakozók figyelmébe!!!

2018.07.15. 00:36

Kedves várakozó társaim!

Az alábbi információkat szeretném veletek megosztani. Több oka van annak, hogy még 100 és 200 közötti beteg várakozik az új gyógyszerekre. A leggyakoribb, hogy az nem kap engedélyt, akinek hiányos a kérvénye. Pl. nincs minden fontos vizsgálat eredménye feltöltve a kérvényéhez. Előfordul, hogy a nagyon leterhelt orvos valamit nem szkennelt be, vagy nem töltött fel. Ő is ember! Ha gyanús, hogy valami elakadt, kérdezzetek rá, hogy ellenőrizné-e, amit elküldött.

A legújabb gyógyszerre, a Z……….-re is várni kell még, ha az orvos ribavirint is írt fel mellé. Beszerzése csúszik. Speciális eset a 2 -es vagy 3-mas genotypusú vírussal váró beteg, ő emiatt kell még türelmes legyen. Szintén várnak még azok a betegek, aki túl vannak egy kezelésen, de nem gyógyultak meg, és az új gyógyszerre várnak.

Tartsatok ki, meg fogjátok kapni! Már nem kell sokat várakozni, de még egyszer mondom, ha érthetetlenül elakadt a sorra kerülésed és nem is sejted az okát, egyeztess kezelőorvosoddal, hogy minden leletedet csatolta-e.

Mielőbbi sorra kerülést és gyógyulást kíván Nektek:

nora51

nora51
#27058 nora51 hozzászólása: 2018.08.12. 10:39

Megpróbálom életben tartani ezt a “történetet”, mert folyton eltűnik a balfenéken…
Bár úgy látszik, nincs is már listán várakozó, akit érdekelhet…????
Úgy legyen!
Mindenkinek jó nyaralást! (A vírusoknak meg döglést!)
nora51

Rituper edit
#26992 Rituper edit hozzászólása: 2018.07.25. 13:25

Én arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen vércsoportba tartozik.
Nem tudom , hogy valaki vizsgálódott-e ez ügyben?
Én A RH negatív csoportba tartozom.
Túlvagyok a Viekira-Exviera kezelésen. A labor eredményeim jók. PCR novemberben lesz.
Szép napot, gyógyulást kívánok mindenkinek!
Dittkee

nora51
#26995 nora51 hozzászólása: 2018.07.26. 18:59

Szia Ditkee! A vércsoport tökmindegy a hepa-kezelés szempontjából.
Én pl.A RH pozitív vagyok. De már HCV negatív, juhúúúúúúúúúú!
Örülj a jó laboreredménynek! Naggggyon jó jel!
Szeretettel: nora51

#26983 bama59 hozzászólása: 2018.07.21. 14:54

Szia Nóra! Én elolvastam. Nekem már le járt a Zepatíner kezelés,megvan a labor eredmény is,ami nagyon jó lett. Teljesen jók a májfunkciós értékek. Olyan amilyennek lenni kell. Tényleg,hogy ez egy csoda gyógyszer. Hogy a vírusok eltűntek-e nem tudni még,majd decemberben lesz vírusszámlálás. Reméljük az is rendben lesz.Mindenkinek sikeres gyógyulást kívánok!
Üdv.:Magdi.

nora51
#26985 nora51 hozzászólása: 2018.07.22. 23:59

Nagyon örülök, hogy csupa jót írtál! Ezek mind csoda-gyógyszerek! Szép karácsonyi ajándék lesz a nagy nulla!!!!! Üdv: nora51

#26986 bama59 hozzászólása: 2018.07.23. 13:57

Köszi! Reméljük úgy lesz! Amúgy én mindennap benézek ide.De tényleg mostanában ritkán szólnak hozzá.
Üdv.:Magdi.

museto
#26997 museto hozzászólása: 2018.07.26. 23:19

Szúnyogmentes szép estét Mindenkinek! Hát persze, hogy nem szólnak hozzá, mert nincs mit hál’Istennek! Bezzeg a “hőskorban” nem győztük egymást vígasztalni, tanácsokkal ellátni. Kinek a foga hullott, ínye vérzett, bóre száradt, vagy éppen izzadság gyötörte, A sebes orrokról (kívül-belül) meg az elhullott, meggyérült frizurákról nem is beszélve. Sokunk kapott maradandó emléket kis csontkinövés formájában, vagy általános volt az izületek kisebb-nagyobb károsodása. A mai nyúlfarknyi idejú kezelést még titkolni sem nehéz, hisz nincsenek olyan mellékhatások, amik következtében több betegállomány keletkezett volna. Jópárunk ekzisztenciája is bánta a fertőzöttséget, hisz nem minden munkahely tolerálta az ilyen munkavállalót, igyekezett rövid úton megszabadulni tőlük. Velem “rendesek” voltak, eltűrték hogy egy évig betegállaományban voltam, utána jött a leszázalékolás, de úgy féltek tőlem, hogy még a gyár közelébe sem engedtek, a nálam maradt dolgokat – még a laptopot is – magamnál tarthattam. Szóval voltak sztorik….Most meg? itt vannak a csodabogyók, hamm bekap és volt vírus, nincs vírus. Hát miről fogunk itt ezek után értekezni?! Én a saját történetem alatt azért időnként beszámolok “utóéletemről”, izületeimről, májam regenerációs folyamatáról, talán jó lenne, ha más is leírna hasonlókat, hisz jópáran vagyunk, akik eléggé lepukkant állapotban vágtak bele annak idején – velem együtt – a 2-es, illetve 3-as kezelésekbe. No, ez csak egy kis szösszenet volt, melyhez hasonló jókat kívánok mindenkine (mondá Göre Gábor uram történetei befejezéseként). Üdv Mindenkinek, Museto

nora51
#26998 nora51 hozzászólása: 2018.07.26. 23:42

Jaj Museto komám, de jó olvasni soraidat! A régi “szép” idők! Milyen jó, hogy most már nincs borzalmas, félelmetes mellékhatás…Viszont diszkrimináció még mindig akad!
Szerintem azért nem szólnak hozzá, mert nyaralnak. Pedig még mindig vannak várakozók. De ha ők is sorra kerülnek, akkor vége a várólistás korszaknak, és lasszóval foghatjuk a betegeket, hogy legyen, akihez sorban áll a gyógyszer!
Bár a Nagy Terv szerint 2030-ra eliminálni akarják a hepa C-t, a drogosok, piercingesek, tetkósok gondoskodni fognak arról, hogy világért el ne tűnjön a Föld színéről ez a mocsok, dög vírus….… Ők nagyon veszélyeztetettek.
További szép nyarat nektek, Museto koma. Jó egészséget Neked!!! Tyúkok, macskák vannak? És hogy állsz meztelencsigával?

nora51
#26982 nora51 hozzászólása: 2018.07.21. 00:00

Ja, már mind sorra kerültetek, azért nem olvassa ezt senki? 15-én írtam!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

Precognox

Close
Close