Végre!

Téma címkék:
2020.03.20. 20:26

Üdv! Több mint 30 év együttélés a barátaimmal, de így hat hónappal távollétük után már kezdem megszokni a hiányukat. Négy hónap Zepatier kezelés után az eredmény NEGATÍV! Hmm elfér a májam a helyén, a közérzetem már most is hatalmasat javult. Egy kevés zsír maradt, de az nem probléma, nem eszünk több turistát. Mindenkinek köszönök mindent. A kormányunknak is köszönöm, hogy a rengeteg pénzt nem sajnálva amit rám költöttek gyógyult lehetek. Csoda, mert erre tíz évvel ezelőtt még gondolni sem mertem. Aki most, vagy ezután küzd majd a hepatitis C vírussal azt üzenem fel a fejjel. Az orvostudomány olyan szinten van, hogy mi egyszerű emberek fel sem foghatjuk. Minden jót kívánok mindenkinek.

molyocska
#29141 molyocska hozzászólása: 2020.03.24. 22:29

Sziasztok! De jó ilyen jó híreket olvasni! Én még a második napja szedem a bogyókat, remélem teszik a dolgukat! Biztosan, mert mindenem viszket, ez elég kellemetlen tud lenni. Esetleg van valami tennivaló ez ellen? A gyógyszerek leírásában semmi tiltás nem találtam a tàplálkozàsra vonatkozólag. Ti mit ettetek? Mit nem? Vagy mindegy? Én is nagyon hálàs vagyok, hogy esélyt kaptam a gyógyulásra.

Oldfiker
#29142 Oldfiker hozzászólása: 2020.03.25. 19:30

Kedves Molyocska!
JÓ, hogy elkezdhetted, s igen nagy az esélye, hogy teljesen vírusmentes leszel hamarosan! A viszketéssel nagyon sokan kinlódtunk, sok mindent olvastam már itt is a kezeléséről. Nekem az aloe first spray jött be a legjobban, de vannak megbízható minőségű testápolók is, próbálgasd! Az étkezéssel kapcsolatban: a gyógyszerszedés alatt is ugyanúgy ettem, mint előtte, odafigyelve, vigyázva az általános egészségemre. Kitartás a hátra levő hetekre, a NAP süssön Rád! Gyógyulásra fel!
Szeretettel:
Oldfiker

Oldfiker
#29134 Oldfiker hozzászólása: 2020.03.23. 10:12

Kedves Máriatövis!
Mindig nagyon jó olvasni, hogy meggyógyul valaki közülünk, s újra leforog gyorsítva előttem is a filmem! Szerintem is nagyon fontos, hogy hálásak legyünk a lehetőségért, amit kaptunk, s becsüljük meg az új helyzetünket. Például a mostani események közepette vegyük nagyon komolyan az óvó intézkedések, szabályok betartását!
Boldog Életet kívánok szeretettel:
Oldfiker

nora51
#29130 nora51 hozzászólása: 2020.03.21. 00:59

Nagy gratula neked, kedves Máriatövis!
Lakásnyi pénzeket költöttek rám is! És ezért én akkor is hálás vagyok, ha közben az, a sikk, ha szapuljuk az egészségügyet.
A kormány két éve két milliárddal növelte a hepa C gyógyítására szánt keretet. Mindenki meggyógyul!

Vigyázz magadra, és örülj, hogy új esélyt kaptál az életre.
Szeretettel: nora51

#29146 szolzol50 hozzászólása: 2020.03.26. 09:21

Én is csatlakozom Nórához, gratulálok, és további jó egészséget kívánok. Sajnos korábban nem voltak ilyen korszerű gyógyszerek, és nagyon kemény volt az egy éves kezelés. De már túl vagyunk rajta, és az ultrahangon, és a vérképben senni nyoma nincs. Neked is a májad új életet kezd majd. Mindenkit üdvözlök, és már szolzol56.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close