Az utolsó Vimor Klub

Téma címkék:
2014.12.04. 15:09
Kezek600

Senki ne ijedjen meg, nem véglegesen utolsó, hanem csak az idei évben! :-)
A találkozón a betegeken túl a már gyógyult sorstársak, hozzátartozók, orvosok és egészségügyi szakdolgozókat is szívesen látják.

Időpont: 2014. december 12. péntek délután 14.30 – 20 óra
Helyszín: Janssen Akadémia épülete, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

A program

  • 14.30 – 15.15 Regisztráció, Kötetlen beszélgetések
  • 15.15 – 15.45 Várószoba.hu: Kérdésed van a VSZ használatáról? Válaszolunk és meg is mutatjuk. – Dr Bencsik Péter, Akadémiai Kiadó Zrt. szegmensvezető, természettudományos szegmens
  • 15.45 – 16.15 Internetes fórumok és az őszinteség    - vita
  • 16.15 – 16.45 „Szünet”
  • 16.45 – 17.45 „Leggyakoribb” mellékhatások – praktikák, tippek, javaslatok az enyhítésére   -  saját tapasztalatok alapján
  • 17.45 – 18.15 Az előzetesen feltett kérdésekre az orvosok válaszolnak
  • 18.15 Kötetlen beszélgetések

Az időpontok csak irányadók, a tényleges időigény, létszám függvényében változhatnak.

Fontos!

  1. Részvételi szándékát kérjük, jelezze a vimorklub@gmail.com e-mail címen (de a részvétel nem kötött a jelentkezéshez).
  2. A helyszínen korlátozott számban parkolási lehetőséget tudunk biztosítani. Ehhez szükséges, hogy amennyiben szándékozik élni a lehetőséggel jelentkezésével együtt legkésőbb december 5-én péntek délelőtt 10:00 óráig küldje el nevét, az autó típusát és rendszámát a vimorklub@gmail.com e-mail címre. Kérjük, a korlátozott szám miatt csak akkor éljen ezzel a lehetőséggel, amennyiben biztosan el tud jönni. A parkolás pontos helyéről, megközelítéséről az érintetteket külön értesítjük.
  3. A mindenkori programot Önök igényei alapján szeretnénk a kialakítani. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a vimorklub@gmail.com e mail címre küldje el, hogy milyen kérdésekkel foglalkozna, illetve kikkel találkozna szívesen a klubfoglalkozások során. Ha konkrét kérdése van valamilyen témával kapcsolatosan, azt is jelezze, és amennyiben lehetőségünk adódik, megpróbáljuk a válaszokat „begyűjteni”. A komoly átfogó témájú előadásokat továbbra is a szokásos negyedévenkénti VIMOR rendezvényeken tartja az egyesület.

 

A klubfoglalkozásokhoz a helyszínt, valamint ásványvizet és kávét a Janssen-Cilag Kft. biztosítja.

 

 

 

A Rendezvény a Janssen-Cilag Kft. támogatásával kerül megrendezésre

#19615 katih hozzászólása: 2014.12.06. 18:31

Gyertek minél többen!

museto
#19625 museto hozzászólása: 2014.12.09. 22:51

Sziasztok! Egyik bejegyzésemben utaltam rá, hogy a gyerekekkel, unokákkal szkájpon keresztül képpel, hanggal webkamera segítségével tudunk élő kapcsolatot teremteni. Felrémlett bennem a vízió, hogy talán nem is a túl távoli jövőben már otthonról is klubozhatnánk, áthidalva ezzel a távolságból eredő nehézségeket (utazás és az azzal járó költség, “megpróbáltatás” betegség vagy kezelés miatti bizonytalanság, egyéb okból való akadályoztatás). Csupán egy időpont egyeztetésre lenne szükség és már is indulhatna a csevej, akárcsak a jelenlegi fórumon. Persze az élő találkozások varázsát, izgalmát semmi sem pótolhatja, erre továbbra is szükség van, de néhány személyes találkozás után nagyobb lesz a bizalom az elektronikus kapcsolat alkalmával is. Láthatjátok, hogy 10-20 év alatt mekkorát fejlődött az informatika és ez a fejlődés – ha lehet ezt mondani – a korábbi lendületet is felülmúlja már a jelenlegi tendencia. Így legalább nem lenne az embernek lelkiismeret furdalása, ha – önhibáján kívül ugyan – de kénytelen egy beígért találkozást kihagyni. …..”ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul festet egekbe néz”….. Mondja a költő, de reméljük, az élet erre is rácáfol előbb utóbb, hisz annyi minden megtörtént már ezzel a kis gyógycsapattal….. Töretlen bizakodással a jövőben reménnyel telve jegyzé Museto….

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close