Nem könnyű

2010.12.20. 20:34

Sziasztok!

Már nagyon régen nem írtam nektek, kérlek ne haragudjatok ezért!

Sajnos ez idő alatt volt egy visszaesésem amiből felettébb nehezen jöttem ki, talán még most is zajlik. Én ugye paranoid sakizofrén vagyok és depressziós, meg a többi betegségek amiket olvastok majd a történethez hozzá tartoznak, ezért ki sem maradhatnak.

Hogyan telneek a hétköznapok? Hol így hol úgy vannak depisebb napok van amikor élni sincs kedvem, és van amikor magamhoz ölelném a világot, de azért doki szerint stabil vagyok, bár ez útóbbit én néha hiányolom!

Ugye nekem van egy férjem aki katatón skizofrén beteg és két évig nem beszélt csak írásban kommunikáltunk egíymással is és képzeljétek el három hónapja megszólalt és azóta is beszél. Ez nekem nagyon klassz most bepótoljuk a lemaradtakat.

Tehát nekem van segítségem, de ezt a családomról is elmondhatom, pedig alkoholista apa és kissé hideg anya nevelésében nőttem, de a nagymamámék szerettel engem, aztán jött az üldözés amikor apám mindennnek elmondott, majd válás akét szülő között, én néha írok az apámnak

Anyukám már serdülőként adta meg azt a szeretetet amit hiányoltam, aztán berobbant a pórtapukám, anyuék egybe keltek. Majd született egy öcsém akire nagyon büszke vagyok.Ma már 12 éves nagyfiú

a legtöbb szeretetet Isten, a férjem, anyósom és a családom adja. Ebből adnék szivesen valakinek akinek szüksége van bíztatásra, vagy egy jó szóra, én nagyon szivesenb elhalmoznám. Nem lenne rossz dolga!

Kérlek írjatok, és még valami nem fogok közvetlenül Istenről beszélni!!!

szeretettel:Ágacska.

 

perlaedit
#25548 perlaedit hozzászólása: 2017.10.26. 20:59

Sziasztok! Kezdünk jobban lenni, mivel a Laminiti őssejt fokozót fogyasztjuk! Van lehetőség egészségesen itthon élni! http://laminine-tapasztalatok.hu/ossejt-kura Hallgassátok az orvosokat!
Amennyiben érdekel valakit, telefonszámunk 20 824-824-5

#3608 tridosa hozzászólása: 2011.04.25. 16:16

Kedves Pipacs!

Az ekcéma egy megoldatlan visszaeső problémára mutat. A bőr felhám megvastagodását lelki konfliktus váltja ki ,a viszkető,megvastagodott bőr csak a megjelenési formája.Egy sajátos elhatárolódási elválasztási probléma hordozója.Lehet partnervonatkozású,lehet anyával kapcsolatos.

#3607 rabbi hozzászólása: 2011.04.21. 16:31

Kedves Pipacs!

Minden borbetegseg,s igy a pikkelysomor is a maj funkciozavarara vezetheto vissza,s a maj koztudottan a verkeringes egyik tisztitoja.Igy minden segitseg,ami a verrendszer tisztitasat mozditja elo,a pikkelysomor visszaszoriulasat is szolgalja.Kulonbozo tisztitokurakat olvashatsz az interneten,es barmelyiket gyakorolhatod.(A drasztikus-30 napos ehezest nem ajanlom!)Ha a tisztitokura javulast eredmenyezett, kulonos figyelmet kell forditanod minden vegyi anyag-pl.tartositoszerek,oldoszerek-kerulesere.Lehetnek olyan termeszetes etelek is,melyek fogyasztasara a majad hiszterikusan valaszol.Ezeket ki kell tapasztalnod a tuneteid alapjan,es eveken keresztul szinten kerulnod kell,mig a maj el nem felejti a valamikori tulterhelest.A kenocsok,tinkturak,melyeket az orvosok felirnak,hatasos tuneti kezelest adhatnak,de nincs mindenki szamara hatekony elegy.Neked kell kitapasztalni,hogy nalad melyik hat.Sajnos,ha a betegseg gyokeret-a maj funkciozavara helyreallitasat- nem tudod elerni,a foltok egyre nonek,es egyre kellemetlenebbek lesznek.Ezert ne keslekedj a megoldassal!Tobb esetrol tudok,amikot a tisztitokuraval egyidoben akupresszuraval(talpmasszazzsal)serkentettek a maj mukodeset,es az tartos javulast eredmenyezett.Minden idore ajanlom a napi masfel liter viz(csak tiszta szobahomersekletu viz) rendszeres napi fogyasztasat.Ezt javaslom kiadagolni naponta.Okvetlenul hasznos a napot egy nagy pohar vizzel inditani,melyet mindjart az ebredeskor fogyasztunk el.Egeszsegunkre!

#3606 retipipacs hozzászólása: 2011.04.21. 08:39

Sziasztok!45 éves dekoratőr vagyok, remélem segíthetek, és segítséget kaphatok. A munkám miatt nagyon nagy problémát okoznak a kézfejemen lévő vörös, viszkető foltok. Mivel a könyökömön is és a lábamon is kijöttek, gyanakszom pikkelysömörre. Mindig száraz volt a bőröm, de a viszketés megőrjít. Nagyon sok krémet próbáltam már, volt, hogy egy krémtől csak rosszabbodott. Azt hallottam, a dokik tucatával írják fel a kenőcsöket, de az ekcéma egy örök visszatérő dolog. Együtt kell élni vele, vagy van megoldás? Esetleg mindenkinél más hat?

#3605 gyomorfekely hozzászólása: 2011.01.10. 17:18

Kedves Ágacska! Örülnék neki. Megint kezdek hallucinálni, pedig nagyon erős gyógyszert szedek. Nektek jobbulást kívánok.

#3604 Kisprucsok hozzászólása: 2011.01.10. 13:20

Szia!

Elvileg én is paranoid skizofrén vagyok, meg depressziós. Nekem is olyan a hangulatom hogy egyik nap azt érzem meg tudnám váltani a világot a másik nap meg azt hogy miért vagyok. Szerencsés vagy, hogy ennyien állnak melletted. Nekem illetve mellettem a párom van, de ő sokmindent nem ért.

#3603 Silencio hozzászólása: 2010.12.22. 10:52

Kedves Ágacska! Silencio vagyok, kényszerbeteg, bordelineos, skizotip, és még sorolhatnám. Létrehoztam egy blog oldalt, hol leírom a látomásaimat, “élményeimet”. Nagyon szeretném, ha ez az oldal egy közösségi oldal lenne, ahol hasonló sorsú emberek beszélhetnének, tanácsot adnának egymásnak.

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:””; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

http://1silencio1.blogspot.com/

#3602 Agacska hozzászólása: 2010.12.21. 09:57

Kedves Gyomorfekely!

Nagyon köszönöm a kedves bíztatást és a kedves szavaidat!

Engedd meg, hogy én is bíztassalak téged!Nem könnyű betgen élni, én sem most jutottam el idáig hanem hat hosszú évembe telt amiben volt minden amit csak el tudsz képzelni, de tudod vannak olyan emberek akik segítnek neked ezen az úton, ha neked nincs még ilyened én szivesen leveleznék veled,ha ezzel is segtíhetek neked a személyes harcodhoz!

sok sok szeretettel:Ágacska

#3601 gyomorfekely hozzászólása: 2010.12.21. 08:11

Kedves Ágacska! Nagyon szép neved van, megjegyzem. Fantáziadús emberke, ne haragudj a megszólításért, lehetsz. Nem akarlak lekicsinyleni. Én is paranoid skizofrén vagyok keverve ezzel-azzal, depresszióval, aszexualitással. Neked pedig nem elég, hogy küszködnöd kell, a férjed ráadásként még kataton is. Ezt nem bántásnak szántam. Rettentő kitartó és okos lehetsz, ha szóra bírtad fogni. Benned vannak lehetőséged, hogy jobbá tedd a jövőtöket. Ez nem mindenkire igaz, rám nem. Gyakran vagyok sírós hangulatban, alvászavar, hajnal négykor ébredek, pedig jómagam is kisnyugdíjas vagyok. A falcolások meg a többi, életundor, mizantrópia, gyermetegség. De Te felálltál, gratulálok, és szép eredményeket kívánok.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close