Alvás és álom

Téma címkék: Alvászavar  

Sziasztok!

Lekopogom, én most jól aludtam viszonylag. Bár össze-vissza hülyeségeket beszéltem meg mondtam páromnak, azt mondja. De most legalább ahhoz képest sikerült az 5 óra alvást túlszárnyalni. Ez már valami. Direkt este később veszem be a gyógyszereket ahogy ezt tanácsolták, de akkor is kukorékolok reggel.

Viszont van valami ami nem hagy nyugodni. Igaz ez most éjjel nem volt. De előtte sorozatosan anyuval álmodtam akivel rossz a kapcsolatom illetve inkább semmilyen, mert nem tartjuk, és amikor reggel felébredtem azt hittem ő fekszik mellettem és azt hittem otthon vagyok ahol anno felnőttem.

Vajon miért lehet ez?

Egyébként ha már álmodásról esett szó, az nagyon régóta visszatérő, hogy korcsolyázok, és elcsúszom a jégen, aztán hirtelen felriadok.

Ami még van, az az, hogy munkahellyel kapcsolatos dolgokkal álmodom. Éppen az aktuális munkahellyel. Gondolom én, hogy nem tudok úgymond kikapcsolni.

2011.03.11 10:55 | Kisprucsok
Noree
 
2012.04.30 18:13

www.bambuszegeszsegkucko.hupont.hu

Ha segítség kell!

gyongylekvar
 
2011.06.24 12:41

Kedves "Rosszul alvó" társaim! Hasonló cipőben jártam mint ti és évek óta küzködtem a korai lefekvéssel, de csak nem sikerült (nyugtató tea, nyugtató fürdő, olvasás, jóga, stb.), míg úgy kb. 1 hónapja végül megtaláltam a megoldást. Kérlek írjátok le, hogy a nehéz elalvással van problémátok vagy ha elalszotok nincs meg a kellő nyugalom és ezért fel-felébredtek az éjszaka vagy a hajnal folyamán. Remélem tudok Nektek segíteni, szívesen átadnám a jó tapasztalataimat. Üdv mindenkinek!

Kisprucsok
 
2011.03.16 07:27

Kedves XY :)

Akkor jó! Örülök, hogy egyetértünk :))

Ikszypszilon
 
2011.03.15 15:34

Kedves Kisprücsök !

Dedededededededededede :*

Kisprucsok
 
2011.03.15 08:12

Kedves XY: !

Nem azért vagyunk itt többek között, hogy megpróbáljuk egymást segíteni? Meg ha esetleg valakinek valamely problámára lehetséges hogy van megoldása azzal támogatni?

Ikszypszilon
 
2011.03.13 19:01

Nagyon aranyos vagy, hogy próbálsz együtt működni, és a segítséget elfogadni!

Kisprucsok
 
2011.03.13 16:11

Kedves Rabbi!

Igyekezem majd jegyzetelni ha lehetséges. De sokszor nem emlékszem ám semmire.

Meg pl. amit írtam álom, abból is csak annyi volt amit ide leírtam.

Kisprucsok
 
2011.03.13 16:10

Kedves XY!

Én is nagyon korán ébredek, tulajdonképpen hajnal óta forgolódni szoktam, pedig este elég sokáig fent vagyok.

rabbi
 
2011.03.11 18:43

Igen.Amikor almunban az ujraelt kriziselyzet megoldhatatlan reszere erunk,felebredunk.Ez az elme onvedo mechanizmusa.Sok esetben ezeket a kriziseket nem csupan a realis gondolkozasunkkal,hanem szimbolikus kepalkoto mechanizmusunkkal sem tudjuk megerteni,megoldani,elfogadni,s ilyenkor jon a film szakadasa,a hirtelen felriadas.Ha fuzetet,es iroeszkozt tartunk az agyunk mellett,es lejegyzeteljuk a megszakadt almot,masnap az ebredes utan vissza idezhetjuk azt,es az alapjan ratalalhatunk pszichenk mumusara.(Egyebkent rendszerint nem emlekszunk a teljes ebredes utan az alomra,csak annak hangulatat visszuk tovabb az ebredesben.)

Ikszypszilon
 
2011.03.11 18:03

Kedves Rabbi !

Utolsó mondatodat nem értem. Segítessz nekem ?

Ossza meg Ön is betegsége, felépülése történetét!

Olvassa el sorstársai sztorijait, csatlakozzon az Önt érdeklő betegségek közösségéhez vagy keressen megbízható forrásokból.

Ha technikai kérdése van, írjon nekünk!
Lépjen be

Legfrissebb történetek

Legfrissebb hozzászólások