A Kislányom ekcémás?

Téma címkék: Ekcéma  

Sziasztok!

Csengémnek fél éves korában mindkét könyökhajlatában megjelent egy-egy elég nagy kiterjedésű piros folt.A gyermekorvosunk azt vágta akkoriban a fejemhez,hogy felelőtlen anyuka vagyok,mert nem a mosdókenőccsel fürdetem,amit ő ír fel.Peddig azzal volt és a mai napig is azzal fürdik....3 éves elmúlt.Írt fel parafinolajat és azt tanácsolta,hogy naponta többször is kenjem át vele.A 2 dl nem sokáig volt elég,de nem múlt neki a piros folt.Elvittem másik orvoshoz.A Sanatopicot ajánlotta ami az elmúlt pár hónapig jó is volt,és még Locoidot kaptunk a gyors gyúgyulás érdekében.A Sanatopic ma már nem segít,a Locoidtól meg eltiltott a bőrgyógyász,mert szteroidos.Mosó szappannal kell fürdetnem és Oilatum-ot írt fel ami csak 40g és egy vagyonba kerül...közben meg nemhogy múlnának a foltok,de szinte már tele van mindkét kislába.MIT CSINÁLJAK??Kétségbe vagyok esve,mert szegénykém annyira vakarja...aki tud kérem segítsen.

2012.02.11 22:05 | gkriszta84
hamklaudia
 
2012.05.09 08:46

Kedves Kriszta!Természetes alapanyagu készitményekkel segiteni lehet a kislányod tünetein.Én azt javaslom ne mérgezd a kislányodat,hanem inkább fordulj a természet felé!Számos,már megtörtént eset alapján mondhatom,hogy ezek a készitmények a pikkelysömör valamint az ekcéma tünetein is segitettek,teljes egészében lepucolták a bőrt!Ha segithetek kérlek irj:klaudia.ham@gmail.com

Rudolf
 
2012.02.23 12:48

Sziasztok! kérlek valaki segitsen!!! Én még tanuló vagyok 4. osztályos és már volt bajom h fülzúgás régebben is , mikor elmult ment minden  jól , aztán megint elkezdett zúgni, és már fülmosásra is mentem akkor is utána minden jó volt , hanem pár hónap után elkezdtem nemjól hallani , mintha nem hallanák a bal fülemmel , a bal zugott mindig! valaki segitsen pls vagy nem gyógyitható? ?? néha nem hallom mit mond a tanitónéni és már kiabál! és kérlek szépen valaki segitsen nekem pls pls pls.

julika50
 
2012.02.20 01:20

szia  julika vagyok szivesen segitek  irj emal julikunagota@freemail.hu

Ossza meg Ön is betegsége, felépülése történetét!

Olvassa el sorstársai sztorijait, csatlakozzon az Önt érdeklő betegségek közösségéhez vagy keressen megbízható forrásokból.

Ha technikai kérdése van, írjon nekünk!
Lépjen be

Legfrissebb történetek

Legfrissebb hozzászólások