Hepa c kezelés

Téma címkék: Hepatitis  

Kedves sorstársak!

Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, érdeklődéssel olvasom írásaitokat. Jó, hogy van egy közösség, ahol az ember megoszthatja gondjait a hasonló cipőben járókkal.

Egy éve én is ebbe a táborba tartozom. Nem tudom, hol, mikor és hogyan fertőzödhettem meg, a betegség véletlenül derült ki egy rutinvizsgálat során. Először persze, mint mindenkit, nagyon elkeserített a dolog, de aztán mégis belevágtam a kezelésbe. Sajnos, már túl vagyok az első fordulón, - napi 5 rebetol + 1 inj.- ami 29 hétig tartott, elszenvedtem egy csomó mellékhatást eredménytelenül, mert a kezelést a Stop szabály és egyéb szövődmény miatt le kellett állítani. A szövődmény / pajzsmirigy rendellenesség / sikeres kezelése után szeretném folytatni . Nem titkolom, félek újra belevágni, félek az újabb szenvedéstől, de félek attól is, mi lesz, ha nem kezelik. Ezért szeretnék hozzájutni a 3-as kombinációhoz., amire ígéretet is kaptam, de az időpont valami miatt állandóan tolódik. Kérem, hogy aki tud, segítsen, hol juthatok hozzá, és szeretném kérni még, ha valaki részesül ebben a kezelésben, kérem, írja meg tapasztalatait. / akár privátban is: galambos51@freemail.hu /

Köszönök minden hozzászólást.  Üdvözlettel: Gmama

2012.06.09 07:31 | galambos51

Ossza meg Ön is betegsége, felépülése történetét!

Olvassa el sorstársai sztorijait, csatlakozzon az Önt érdeklő betegségek közösségéhez vagy keressen megbízható forrásokból.

Ha technikai kérdése van, írjon nekünk!
Lépjen be

Legfrissebb történetek

Legfrissebb hozzászólások