Menier betegség miatt munkanélkülivé váltam

Téma címkék: Meniere's szindróma , meniere szindróma , meniere  

Tisztelt Várószoba Szerkesztőség!

2012. november 5-én írtam meg történetemet meniere-szindróma témakörben. Most szerettem volna újra elolvasni, amit írtam, de nem találom.

Kérdésem is lenne: Mi a különbség a Betaserc és a Betarevin gyógyszerek között? Nekem először Betaserc gyógyszert kellett szednem, majd a háziorvosom azt mondta, hogy a Betarevin ugyanolyan hatásos és ezt írja fel nekem már egy éve. A gyógyszer szedése ellenére egy hete forgószédüléses, hányásos-hasmenéses, 3 óráig tartó szörnyű rohamom volt.

A másik kérdésem: 56 éves vagyok, 35 év munkaviszonnyal, jelenleg sajnos munkanélküli. Leszázalékolási Bizottsághoz szeretnék fordulni, hol kell kezdeni ennek az intézését?

Nagyon köszönöm a választ.

2012.11.08 10:55 | mbartus1956
varoszoba2
 
2012.11.08 17:36

Kedves mbartus1956! A november 3-án bejegyzett története nem tűnt el, csupán a megírása után nem címkézte meg azt. Így a Meniere's közösségen belül nem volt látható a bejegyzés, csak a Történetek menüben lehetett elérni. A címkézést most pótoltuk. További bejegyzéseknél ajánlatos a következőket megadni témacímkézéskor: meniere szindróma, Meniere"s szindróma.

Ha a közösségeh menüben kiválasztja a Meneiere' szindróma közösséget, csatlakozhat is hozzájuk. Így ha a közösség bármely tagja a jövőben hozzászólást intéz a témához, arról Ön is emailes tájékoztatást fog kapni.

A Betaserc és a Betaravin uazt a hatóanyagot tartalmazza, a hatása között nincs különbség. Amennyiben az említett tünetek ismétlődnek, forduljon háziorvosához!

A leszázalékolás esetében első lépés szintén a háziorvoshoz vezet. Az általa kitöltött nyomtatványt az illetékes nyugdíjbiztosítási Igazgatóságon kell leadni, akik levélben informálják majd a továbbiakról, úgymint a szükséges egészségügyi vizsgálat/ok) időpontja.

Reméljük segíthettünk, kitartást és sok szerencsét! "VSZ"

Ossza meg Ön is betegsége, felépülése történetét!

Olvassa el sorstársai sztorijait, csatlakozzon az Önt érdeklő betegségek közösségéhez vagy keressen megbízható forrásokból.

Ha technikai kérdése van, írjon nekünk!
Lépjen be

Legfrissebb történetek

Legfrissebb hozzászólások