sírok

Téma címkék:
2010.12.04. 23:02

….. na szép itt ülök és  sírok jah mostt kicsit szét vágtam magam   iszom meg  xanax meg ami jön abban a reményben elalszom és sosem kelek fel  nah hát az lenne a boldogság ,,,,,de nem sokára a  pege is elő kerül   csak hát már van kis hatás xanax martini ,bor meg ami jön remélem holnapra annyi lesz hogy nem kelek fel  soha többé mert  nem akarok  létezni sem .Undorító az életem  lehet másnak nem nekem az  ,most írhatnám azt társaságra vágyom de ha most itt lenne  valaki abban is kifogást találnék semmi mást nem akarok csak nem léteznni  akartam egy vidit csinálni de már attól is  elment a kedvem  nincs értelme ,hisz  ki a fasz kiváncsi az én szaros életemre  meg arra ami  benem van senki akkor meg …………. fáj az élet minden levegő vétel szenvedés……….nem akarok már szenvedni elegem van mindenből a halucinációból ,a magányból   a  remegésból a szédülésből  ……..mindenből  egy dolog sikerűlhetne már végre MEHALNI ,MEGSZÜNNI LÉTEZNI  ENNYI .

 

#3497 lenafeher hozzászólása: 2011.01.13. 14:37

Kedves Eliza!

Nagyon örülök, hogy válaszoltál! Az éjszak is azon gondolkodtam, mi lehet Veled, reméltem, hogy nem kórházban vagy, vagy valahol máshol… Persze gondoltam a legrosszabbra is:-(, és nagyon örülök, hogy élsz. Most épp vizsgára készülök (folytatom a főiskolát), ezért túl sokat nem tudok írni. A történetem elolvashatod: Boldog vagyok, de… címmel- ott részletesen leírom milyen eszközöket, módszereket alkalmaztam, alkalmaztunk. Röviden: Nekem “csupán” 2 évig tartott a “pokol”, ha a enyhébb tüneteket nem számítjuk. De ez a két év is 100-nak tűnt. Ami nekem segített, és ma is segít: – a gyógyszer (én csak tegretolt szedek már) rendszeres szedése, – a férjem támogatása minden téren (az irányomba megnyilvánuló szeretet, elfogadás, bizalom, türelem)- a betegség, és önmagam elfogadása (az hogy gyógyíthatatlan, szörnyen hangzik, én bolond vagyok?- Nem! Értékes, egyedi, megismételhetetlen), – hit abban, hogy boldog életet tudok élni, – türelem (sokáig tart a gyógyulás), -akarat (mindent megtenni a gyógyulásért), – séta, természet, – könnyű fizikai munka (kertészkedtem), – gyerekek, és állatok társasága(van 2 kutyánk, akik hatalmas szerelemmel csüggnek rajtam), – játék (nevetséges, de a férjemnek mindíg tollaslabdéznia, és társasjátékoznia kellett velem:-) – olyan emberek, barátok tudtak segíteni, akik vagy csak meghallgattak, vagy ők is átéltek hasonló betegséget, hittem, ha ők leküzdötték én is,- hit Istenben, ima, közösségbe járás. Jelenleg a tanulás régen tapasztalt érzése ad új erőt és örömöt. (Öröm… régen nem éreztem már, de érdemes volt küzdeni.) Van egy mondás: “Téged senki ki nem találhatna, ha már az örökkévalóság óta ki nem találtak volna”. Ma már tudom, hogy élnem kell: a férjem nélkülem nem tudna élni, a kutyáimnak is nagyon fontos vagyok, fontos vagyok azoknak is, akik ugyancsak ezzel a betegséggel küzdenek. Tudom, hogy nem véletlenül vagyok, és VAGYUNK a világban, mindannyiunknak feladata van.

Még annyit: tudom, milyen érzések vannak az emberben, amikor jönnek az öngyilkossági gondolatok, az ember tehetetlen, és iszonyúan szenved… ígérem Neked, hogy imádkozom érted rendszeresen, hogy bármilyen erős is lesz a késztetésed, életben maradj.

Remélem tudtam valamit segíteni:Szeretettel: Léna

#3496 eliza hozzászólása: 2011.01.11. 20:02

szijja  lenafeher :)   Jó orvosom  áhh  az nincs  az nem halgat meg  csak a bogyókat írja fel és annyi  ebből áll egy  kezelés  viszont   sokan  ajánlották nekem  a vonzás törvénye…  hát   kipróbálom  az agyamból minden  negatív gondolatot törlök még ha fáj is   nevetek  manipulálom majd  az agyamat  hát ha már  megszülettem csak jogom van a normális életre   és csak számítok egy kicsit is ….lehet ez nagyon idiótán hangzik de   pár napja most jó most jön a világmegváltó epizódom aztám majd  megyek le a lejtőcskén …De köszönöm hogy   elolvastad a történetem  :) Mesélj te  hogyan  gyógyúltál meg ??:)

#3495 lenafeher hozzászólása: 2011.01.04. 09:38

Kedves Eliza!

Tegnap olvastam a soraid, és éjszaka nagyon sokat gondolkodtam Rólad. Én is bipolárisban szenvedtem. Már egy fél éve jól vagyok, de ugyanazt jártam meg mint Te. Annak azért örülök, hogy legalább netezni tudsz (én képtelen voltam rá). Remélem van jó orvosod (nagyon nehéz találni), és megfelelő gyógyszereid. Remélem válaszolsz nekem. Jó lenne megismerkedni. Üdvözlettel: Léna

#3494 hajnal76 hozzászólása: 2010.12.05. 12:08

ne dobd el az életed!!!!!!!!!!!!írd meg nekem a számodat,engem őszintén mondom,hogy érdekel,hogy mi van benned,a legméllyeebb érzéseid,félelmeid,fájdalmad,minden!!!!!!!!!!!!!!!kérlek engedd meg,hogy segítsek,és mellettek legyek!!!!!!!!!!a számom:0630-418-9010.hívj fel bármikor,akár éjjel is!!!!!!!!!!beszélgessünk!!!!!!!!!!!írj nekem emailt:    lezli76@freemail.hu    nagyon várom hajnika-.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close