MEGHÍVÓ a VIMOR Egyesület 20 éves születésnapjára

2023.10.26. 22:49

Kedves VIMOR- tagok, és kedves barátaink!

Kedves Mindenki, aki valaha is segítőkészen állt a VIMOR Egyesület munkájához törekvéseihez, és bármilyen módon egyengette azt! – Kedves volt betegtársaink, akik a DAA gyógyszereknek köszönhetően gyógyultak meg, ill. úgy érzik, hogy gyógyulásukhoz a VIMOR támogatása, segítségnyújtása, tanácsai, információi is hozzájárultak!

Az idén, azaz 2023-ban immár 20 éves a VIMOR Egyesület, valamint 10 éves a DAA kezelés, melytől oly sokan meggyógyultunk. Ez alkalomból a Vírusos Májbetegek Országos Egyesülete szeretettel meghívja Önt ünnepi ülésére, majd állófogadására, melynek időpontja

2023. november 18. szombat 10.00 óra

A rendezvény díszvendégei :

Dr.Szócska Miklós és Dr.Hankó Balázs, akik sokat tettek a gyógyszerek elérhetőségéért.

Program:

1. Köszöntő – Nagy Antalné, a VIMOR Egyesület elnöke

2. A VIMOR tevékenysége az elmúlt 20 évben

Előadó: Dr.Werling Klára és Dr.Nemesi Krisztina

3. A 10 éves DAA kezelések eredményei Magyarországon

Előadó: Dr.Hunyady Béla

4. A DAA kezelések jelentősége a transzplantált betegeknél

Előadó: Dr.Gerlei Zsuzsa

5. Egyebek

6. Állófogadás

Helyszín:

SOTE Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika, tanterem

1082 Budapest (VIII.ker.) Üllői út 78. földszint

(megközelíthető 3-mas metróval utazva a Semmelweis Klinikákig)

Kérjük, legyen kedves visszajelezni, hogy meg tud-e tisztelni bennünket jelenlétével, és ha igen, hányad magával jönne az ünnepi programra, melynek végén szeretnénk Önöket vendégül látni. Ez igen fontos a gördülékeny felkészülésünk szempontjából, nagyban segítené munkánkat! Előre is köszönjük!

Visszajelzési cím: vimor2003@gmail.com

Mindenkit szeretettel vár

Nagy Antalné Tünde,

Dr. Werling Klára és Dr. Nemesi Krisztina,

valamint a VIMOR elnökségének minden tagja

#30006 Kiskiraly hozzászólása: 2024.01.18. 19:53

Kedves Nóra!
Régen kb 3- évvel ezelőtt voltam több találkozón.Mikor lesz a következő?
Ui: Valamikor volt egy ügyvéd Úr akinek a nevére nem emlékszem aki vállalta a HCV-s ügyeket..Megvolt telefonszáma de már nincs meg a neve sem.Ha megkérlek ellküldené a nevét.Köszönöm előre!
Szép Estét

nora51
#30012 nora51 hozzászólása: 2024.01.27. 19:43

Kedves Kiskirály!
Az első kérdésre egyelőre sajnos nem tudok érdemben válaszolni, mert sokmindentől függ.
A második kérdésre a válasz:
Dr.T.Nagy Tibor ügyvéd
+36 20 936-0194
Ő csak olyan ügyet vállal el, ami legalább 50 %-ban esélyes a nyerésre. Az én esetemben 20 % tiszteletdíjat kért nyerés esetén, és előre egy fillért se fogadott el. Ha nem nyert volna, akkor nem kért volna ügyvédi munkájáért semmit.
Ha még szükséged van ezzel kapcsolatban infókra, kérlek írj a vimor2003@gmail.com címre, és szívesen megírom neked a tapasztalataimat az ügyvéddel és a perrel kapcsolatban. Őt jószívvel merem ajánlani.
Üdv: nora51

#30014 Kiskiraly hozzászólása: 2024.01.31. 19:26

Kedves Nóra!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!Atgondolom a dolgokat és ha szükségem lesz plussz infóra(szerintem igen) akkor irok neked a megadott gmail cimre.Szép Estét és Minden jót!
Üdv: Kiskiráy

nora51
#30015 nora51 hozzászólása: 2024.02.01. 17:46

Ó, nagyon szívesen. Sokáig ne gondolkozz, mert a dolgok elévülnek, és akkor már esetleg késő perelni, bár ott is vannak kivételek. Esete válogatja. Mikor, hol történt a vérátömlesztés, amivel valószínűsíthető a fertőződés….Megvan-e erről a dokumentum, de ha nincs meg, még meg tudja az ügyvéd kerestetni a kórház archívumában.. Jobb, ha megőrizted. Mikor jutott tudomásodra, hogy fertőzött vagy, mikor jutott tudomásodra, hogy már nemcsak fertőzött vagy, hanem károsodott is a májad? Ez a legutóbbi kérdés nagyon lényeges. Hogy jutott tudomásodra? Milyen anyagi és erkölcsi károd származott eddig a fertőzöttségből? Ezekre ne nekem válaszolj persze, hanem majd az ügyvéd ezt fogja tőled kérdezni., mikor alaposan meg akarja ismerni az ügyedet..Munkahelyeden, baráti körben, családban ért-e a fertőzöttség miatt kellemetlenség, megbélyegzés, jogtalanság. Ajánlom,hogy a gyógyulás ótai egészségügyi panaszaidat jó lenne kivizsgáltatni, hogy azok valóban a gyógykezelés utólagos szövődményei-e. Mindent ki kell deríteni, és dokumentálni kell tudni.
A bíró (az én esetemben) igazságügyi orvosszakértőhöz is elküldött, aki belgyógyászi és pszichiáteri végzettséggel rendelkezett. Őt egyébként az is érdekelte, hogy tetoválva vagyok-e és van-e testékszerem. (Szerencsére ilyet nem láthatott rajtam, mert egyik sincs. Ha lett volna, arra foghatták volna a fertőződést, noha én vérátömlesztéstől kaptam, ezt igazoltam is.) Egyik tárgyalásra beidézte a hepatológusomat, és a férjemet is, másikon viszontláttam az igazságügyi szakértőt is, és beidéztek egy dietetikust is. Az egész családomtól vért vetetett a bíró, hogy ők nem fertőzöttek-e, mert ha igen, lehet hogy tőlük kaptam el valahogy. Mindenki negatív lett.)
A perem 3 és fél évig tartott, és sikeres lett. Még jó, hogy közben az ügyvéd úr egy fillért sem akart kapni, csak sikerdíjért dolgozott. Amit abszolút meg is érdemelt. Fair ügylet volt, és örökre hálát érzek iránta.
Szeretettel üdv:
nora51

#29994 tengerzugas hozzászólása: 2024.01.13. 20:14

Üdvözlöm! Én még kezelés előtt állok…Az új/legújabb gyógyszerek mellékhatásai valóban elenyészőek? Nehezen tudom ezt elhinni, mivel erős gyógyszerekről van szó.Nem tudom, mi lenne a jó döntés…egyelőre el akarom halasztani…Táppénzre nem tudok menni, ha nem tolerálnám a sok egyéb betegségeimmel ezeket a gyógyszereket…Fogalmam sincs, mit tegyek…Nem látok új bejegyzéseket, nem aktív már ez a fórum?

nora51
#29998 nora51 hozzászólása: 2024.01.14. 18:34

Kedves Tengerzúgás!
Azért nincsenek új hepatitis bejegyzések, mert mi hepa C-sek meggyógyultunk az új gyógyszerektől, és már nincs érdeklődés. A hepatitis B-vel élő társaink pedig soha nem voltak igazán aktívak.
Az új gyógyszerek mellékhatásai valóban elenyészőek. Én 18-ban gyógyultam meg 39 évig tartó hepatitis C-mből, mégpedig Harvoni nevű gyógyszertől. Ribavirint nem kaptam mellé, mert az előző egyéb gyógyszeres (interferonos) kezeléshez adott ribavirin kóros vérszegénységet okozott, ami meghiúsította azokat a kezeléseket. Tehát egyedül Harvonit kellett szednem 12 hétig, és végre meggyógyított, vagyis vírusmentessé tett. Néha fájt tőle a fejem, és nagyon jókat tudtam aludni, ennyi mellékhatást tapasztaltam.
Most megnézem egyéb bejegyzéseit, addig is szeretettel üdv:
nora51

nora51
#29986 nora51 hozzászólása: 2023.10.27. 00:57

Ime a meghívó november 18-ra! Természetesen minden nem VIMOR-tag érdeklődőt is szeretettel várunk. Csak egyet nagyon kérünk: aki szeretne velünk ünnepelni, mindenképp jelezze részvételét, mivel szeretnénk megvendégelni a kedves résztvevőket! Emailcím:

vimor 2003@gmail.com

Parkolni a környező utcákban lehet, és mivel szombat lesz aznap, ingyenesen.
Üdv:
nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close