dg. pikkelysömör

Téma címkék:
2014.01.02. 12:19

A segítségeteket kérem, 2013 nyarán diagnosztizált a bőrgyógyász  a fejbőrömön pikkelysömört, ami egy gyulladt vörös folt, rajta hámló és letepadt fehér korpa, a korpa alatt nedvedző, gennyes felület. Nos nyáron úgy ahogy elmúlt, most szilveszteri ajándékként ismét megjelent. A köztes időszak sem volt tünetmentes, de élhető volt  a helyzet. A mostan problémám során a nyirokcsomóim a nyakon és a fül mögött zsinórszerűen megduzzadtak és el sem tudom mondani mennyire fájt a fejbőröm, amely erősen gennyes volt. Kaptam antibiotikumot, már lassan begyógyul  a seb de nem tünetmentes, sőt…

Érdeklődöm, hogy valakinek hasonló tünetei voltak-e és valamilyen terápiát tud-e nekem javasolni. Köszönöm!

#25130 gyzsanna hozzászólása: 2017.06.28. 16:45

Vejemnek a testén egyre több a pikkelysömörös folt, és egyne nagyobbak. Könyökén, lábszárán, fejbőrön. Megvásároltam a Psorifix Cream – et. Lelkiismeretesen fel is használta, de semmit sem használt! Mi több, még csúnyábbak lettek a foltok. Kidobott pénz volt, semmi több. Valakik remekül megélnek abból, hogy beteg embereket átvernek.

#16503 lizvanderelst hozzászólása: 2014.01.19. 22:17

Probald meg a Kovafoldet.  Nekem 50 eve van pikkelysomorom, amit csak kapni lehet erre a betegsegre en mindent kiprobaltam.  Kezdve a dietatol, az akupunkturas kezelest, a termeszetgyogyaszat, kremek, lezer kezeles, semmi sem segitett.  Eddig a Kovafold a leghasznosabb, ettol sem mult el teljesen, de nagyon sokat segitett.  Mar nincs az az egeto viszketegseg, es a hamlas is elviselhetobb.  Kovafold eleg olcso es segit sok mas mindenben is.

#16502 anemone hozzászólása: 2014.01.09. 17:00

Szia!Szteroidos cuccokat felejtsd el!!!!!!!!!amit a bőrdoki ír.Sajnos én is túlestem ezen,tavaly.A végén,miután a patikus is szólt hogy huzamosabb ideig ne használjam ezeket a szaliciles pakolásokat,mert káros…Mivel előző évben a testemen hatásos volt a psoratinex amit egy srác blogján olvastam,így tanácsot kértem az oldalukon,küldtek termékmintát mind a három termékből,nem múlt,de a viszketés picit csökkent,így megkérdeztem mit rontottam el,megrendeltem a 3 terméket,és helyesen elkezdtem használni.Este mosás kéllel,gyulladt részekre krém,rá az olaj.Reggel mosás géllel..én még utána sima samponnal is mosom,mert nehezen jön ki.Aztán este elölről…Először lelkes voltam,aztán rohadtul untam,hogy erről szól az életem…De hatásos volt.Szépen lassan elmúlt nyomtalanul…Évek óta nem vlt teljesen tiszta a bőröm,és rengeteg babahajam nőtt:-))Most jön a fekete leves mert nem olcsó.22500,ha a psorashopról rendeled,de gyógyszertárban is meg lehet venni,illetve rendelni.Viszont ha összeszámolod,amit a doki összeírkál az is van annyi.Sok sikert hozzá,és türelmet…:-))Azért egy kis diéta sem árt…Ja egészségkártyára is lehet fizetni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close