ELÉG VOLT

2011.01.10. 11:32

Elegem van, de mostmár nagyon!!!!!!!!!!!!!Nem segített sem az írás, senem semmi…csak osztottam itt az észt, de  de most nagyon összetörtem…

Nem tudom, hogyan tovább… újra gyógyszerek mégtöbb és mégtöbb…

Mi a fenét csináljak???Nem akaraom ezt a kva bipolt!!!Sem a mániás fázist, sem a semmilyet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4Mit tegyek????

 

ELÉG VOLT!

Sziasztok…

#3719 lenafeher hozzászólása: 2011.01.13. 14:07

Kedves Bius!

Érdekes a történeted a könyvvel. No comment. Sajnálom, hogy így alakult, pedig bizonyára sok embernek segítségére lenne. Főképp talán azon is tudna változtatni, hogy végre az emberek, a családtagok, az orvosok megfelelőképpen álljanak a betegséghez. Agyon van hallgatva. Szégyenlik. A családtagjaim viszonyulása nálunk sem megfelelő. A gyógyszerekkel kapcsolatban a tapasztalatom:  Nekem 4 félét írtak fel, ha jól emlékszem napi 5-6 szemet, de én már a kezdet kezdetén bojkottáltam az adagot, és kevesebbet szedtem be. Ma napi 1 tegretol az adagom, és általában egyensúlyban tart. Néha kevés, de ha érzem hogy nehéz időszak következik, (telihold, menstruáció) vagy túl sok nehézség ért, inkább természetes antidepresszánshoz fordulok, és pszichoterápiához. Magyarán: orbáncfű tea, és több pihenés, séta, beszélgetés, imádság – ha úgy érzem a depresszió megkörnyékez. Azért nem szedtem be soha sok gyógyszert, mert nagyon letompítottak, és az nagyon zavart. Én is szeretek varrni, festeni, rajzolni és gyakorlom is. Sokat segít. Én is jóval nehezebben ébredek, mint betegségem előtt, de nincsenek  már hangulat ingadozásaim. Remélem sikerül Neked úgy beállítani a gyógyszereket, hogy meglesz  a hatásuk, de nem tompítanak nagyon le. Remélem újra megtapasztalod, hogy mi az öröm.

Üdvözlettel: Léna

#3718 Bius hozzászólása: 2011.01.10. 18:54

Sziasztok!Szia Hellraiser!

Én sem akarok bipoláris lenni,sokszor üvölteni tüdnék dühömben,de sajnos ez van ésnem tudunk mit tenni.Sosem gyógyuló,vagyis nem gyógyítható betegségben szenvedünk.Ez olyan,mintha egy zsákot cipelnénk a hátunkon,amit soha többé nem tehetünk le.Sosem tudom milyen fázisban vagyok,de a gyógyszerek sem jók mindig.Úgy érzem magamat,mint egy kísérleti patkány.

Ti mit szedtek?Nekem most a kventiaxot írta fel a doki,első nap még a szememet sem tudtam kinyitni tőle és mozdulni sem tudtam,de az agyam fogott,borzasztó pocsék érzés volt az egész.4 napja szedem,emellett tegretolt,velaxint és frontint is szedek.A doki szerint nagyon súlyos a kórságom,mert ez az,egy dög,egy alattomos ölni is képes aljas betegség.Sokáig azt hittem elmúlik,mentem mindenhova,de csak a pénzem fogyott,mire valaki a képembe mondta,vegyem tudomásul ez sosem múlik el és sosem fogom tudni mikor melyik oldala tör rám,Tudjátok mi az egyik legfélelmetesebb ebben a betegségben?A gátlástalanság hirtelen jötte,én legalábbis rettegek tőle.Mennyi hülyeséget csináltam már emiatt!!!!!!!!!

Ti hogy vagytok ezzel??Csináltok sok meggondolatlan dolgot?Jó lenne tudni hogy vagytok ezzel.

Ami még pocsék,hogy délelőtt olyan vagyok,mint egy lassított felvétel,estefelé éledek fel és amikor más már alszik,akkor vagyok aktív.Én teljes rokkant vagyok,soha többé nem tudok dolgozni az orvosok szerint.Szeretnék olvasni,varrni,festeni(művész lélek vagyok),de semmi sem megy.Állnak a varrni valók,a vászon és a festékek megöregszenek és utoljára 10 éve tudtam egy könyvet elolvasni.

Ami megnyugtat az a vezetés,habár tiltja a doki,de ez maradt már csak nekem meg,erről nem mondok le semmiért,de nagyok figyelnem kell.

A TI családotok elfogadja azt,hogy bipolárisak vagytok??Az enyém nem,van aki azt mondja tanuljak meg máshogy gondolkodni és ezt épp a nővérem mondja nekem.Egyszer leüvöltöm a fejét.Az igazság az,hogy nem tudok semmi okosságot írni itt,szar ez az egész úgy ahogy van.

Írni én is írtam,de már nem tudok.Írtam egy frankó kis könyvet,mindenki dobott tőle egy hátast,még én is,aztán sorra dobták vissza a kiadók olvasatlanul.Új név,ismeretlen ember mit akar a piacon??Sok hercehurca után egy kisebb kiadó vállalta a kiadását.A tujadonos anyukája elolvasta a kéziratomat,majd azt mondta írtam egy bestsellert.Aztán jött a hidegzuhany,a cég kapott egy nagy megrendelést és az én kis könyvecském nem lett kiadva.Belekezdtem azóta még kettőbe,de nem megy,nincs erőm semmihez sem és semmi sem érdekel már.Nem tudom mi az az öröm,pedig mit adnék ezért az érzésért?????

Írjatok ide valamit,ha van energiátok!

Üdv mindenkinek-Bius.

 

#3717 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.10. 13:31

Relax ?

#3716 Kisprucsok hozzászólása: 2011.01.10. 13:01

Szia!

Nekem is minden bajom van, és nekem sem segít semmi. Sokszor gondolkodom mostanában hülyeségeken sajnos.

 

#3715 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.10. 12:03

:(

#3714 Ikszypszilon hozzászólása: 2011.01.10. 11:58

Szia…

Most FINIS van ?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close