A nagy “sárkányfű”-átverés, avagy hogyan ne dőljünk be a csalóknak!

2023.07.14. 22:14

Kedves MINDENKI, aki a Várószoba.hu-n megfordul!

Nem csak a hepatitis közösségnek írom e sorokat.

Régi vesszőparipám az interneten lépten-nyomon előbukkanó sárkányfű-jelenség. A csodaszer! Ami elmulasztja az akármit 4-5 nap alatt, és az orvosok/ gyógyszerészek kétségbe vannak esve, mert okafogyottá válik a munkájuk, hisz nincs már rájuk többé szükség. Természetesen híres orvos ajánlja a csodaszert, akinek nevét mindnyájan ismerjük. A Semmelweis egyetem rektorának, avagy a neves szívsebésznek, a sokak által ismert híres agysebésznek, a népszerű toxikológusnak a nevével, sőt rábeszélésével könnyen a földi halandó bizalmába férkőzik az adott sárkányfű, ami örökre megoldja a problémát. Vigyázat, ez orbitális csalás: visszaélnek az ismert orvosok nevével, akik soha nem reklámoztak semmit. A szer ára természetesen most épp a felébe kerül, de siess, mert csak most. A véleményezők mind el vannak ragadtatva a terméktől, melyet ők már ismernek és sikerrel használnak. Ugye ismerősek ezek a fordulatok? Igen ám, de van olyan változat is, mikor xy, ismeretlen orvos ajánlja a csodaszert. Ha utána nézel a neten, nem találod a nyomát sem! Nem létező személy. Ahogy Országos Májkutatási Intézet, meg Tudományos Parazitológiai Kutatóintézet (melynek igazgató főorvosa ajánlja a szert)  és egyebek sem találhatók meg a neten. Ez legalább gyanús lehet. De amikor közismert, híres orvosok ajánlják a sárkányfüvet, sokan -érthetően – bedőlnek. Sajnos, mint említettem, visszaélnek a nevükkel, semmi nem igaz!

Aljas csalások és nyerészkedések állnak itt a háttérben. pár hónap múlva meg már nyoma sincs az adott csodaszernek a neten, helyette újabbak és újabbak jönnek, más néven.

Ha rendeltél, és nem lett semmi bajod, akkor szerencséd van. De nem is gyógyultál meg. Azonban gondolj bele: hol a biztosíték arra, hogy a termékben AZ és ANNYI van, mint ami fel van tüntetve? Ha egyáltalán fel van tüntetve az összetétel..

Nem folytatom, inkább figyelmetekbe ajánlom az alábbit:

https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/orvosnal/cikkek/gyogyszer-csodaszer-hamisitas-atveres

Olvassátok, és nézzétek meg benne a kis videot is. Ezen kívül melegen ajánlom a

 pirulakalauz.hu  -t, 

Dr. Csupor Dezső ködpiszkáló.hu  nevű weboldalának új változatát. Ha valami, akkor ez hiteles. Dr. Csupor Dezső évek óta küzd a tévhitek, a csalások, az emberi tudatlanság  és sötétség megnyilvánulásai ellen. Ő a szegedi egyetemen tanít, és kiváló  szakember. Tartott már előadásokat a VIMOR-ban is, tehát nem a levegőbe beszélek. Szóval képezzétek és vértezzétek fel magatokat a szélhámos, hamis gyógyszerhirdetések ellen! Én is ezt teszem. Ne felejtsétek, orvos nem ajánlhat szereket reklámokban! Orvos csak felírhat, és a rendelésén ajánlhat neked. Saját orvosodnak higgy, ne a hamis csodaszer-hirdetéseknek!.

MINDIG GYANAKODJ!

Szeretettel: nora51

nora51
#29983 nora51 hozzászólása: 2023.07.15. 00:34

Nem szeretnék túl okosnak látszani: hosszú évekkel ezelőtt egyszer én is bedőltem egy csodaszer reklámnak. De aztán gyanút fogtam, és jó sokat beszélgettünk erről a VIMOR-klubban. Krisztina doktornő
mély kutatásba fogott, és bemutatta nekünk, hogy amit itthon Dr.Fehér Géza hepatológus professzor (nemlétező személy) ajánlott a hirdetésben, azt a szomszéd országban ugyanazzal az arcképpel(!!!)
Dr.Anatol Juscsenko ajánlotta, mondom, Dr.Fehér Géza arcképével. Egy másik országban ugyanezzel a fényképpel egy másik nevű professzor ajánlotta a terméket, ugyanazt nyilatkozva szóról szóra.
Szerencsénkre a rendőrség is foglalkozik már a hamis csodaszerhirdetésekkel. A mi dolgunk, hogy ne rendeljünk ilyen oldalakról!!!
Üdv: nora51
https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/orvosnal/cikkek/gyogyszer-csodaszer-hamisitas-atveres

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close