Az én történetem…

2011.04.13. 06:25

Sziasztok!

Olvastam írásaitokat, és hozzászólásaitokat. Megdöbbentem. Nemcsak azért, mert én is ebben a betegségben szenvedek, hanem ok-okozati hasonlóságok miatt. Nagyon nehéz elfogadni, hogy beteg vagyok, nagyon nehéz hinni, hogy van gyógyulás. Törekszem és törekedtem rá, de nagyon nehéz. Minden amit ez a betegség hozott magával, az nagy próbatétel.

Az én esetemben, amitől csak féltem, ami miatt gyötört a bűntudat, az mind bekövetkezett. A szeretett társ elhagyott és máshol kereste a boldogságát, a szegénység, a testi tünetek felgyorsulása, a munkanélküliség… és sorolhatnám. 44 éves vagyok. Nincs munkám. 4 gyermekem született és 25 évig éltem házasságban. Kemény küzdelmet folytatok magammal, miközben itt vannak a gyerekeim. Próbáljuk túlélni ezt az időszakot. Tavaly szeptemberben elhagyott a férjem, majd volt egy rákmegelöző nagyműtétem, egy inkfarktus megelőzésem.

26 kg-ot fogytam, és nagyon gyengének érzem magam. Nem találok munkahelyet és küzdök a hangulatom ingadozásával. Majd elment a 17 éves lányom az édesapjához és a válóperen tudtam meg, hogy nála is szeretne élni. Anyaként, társként úgy éreztem teljes csődtömeg vagyok. Hiába vannak gyógyszerek, hiába van hitem, néha úgy érzem feladom. De itt vannak a gyerekek, akik számítanak rám. A két nagyobbik lányom egyetemista ők is keveset tudnak mellettem lenni. Szüleim gyermekkorom óta nem törődnek velem. Segítségem tulajdonképpen nincs. Egy ragyogó szemű 8 éves kislány vár minden nap, aki belém kapaszkodva próbálja megélni a válás megpróbáltatásait.

Mióta a Kedves elment minden rám szakadt. Feladatok tömege, ami kínokkal jár, míg az ember testileg és lelkileg teljesíti őket. Estére olyan vagyok, hogy gyorsan ágyba szeretnék bújni, tudván hál istennek ez a nap is eltelt. Nem tudom meddig fog ez még tartani, de bízom. Nincs más választásom. Olvaslak benneteket, beszélgetek, figyelek és tanulok. Fontosak a túlélési technikák, hogy ne csak lebbegjünk a lét elvislhetetlen könnyűségében.

#6016 kaosz_kapitany hozzászólása: 2011.06.24. 03:54

Kedves Manka!

Hát igen… Beregeltem magam ide, mert valamiféle segítségre vágyom, de nem tudom, hogy milyenre… Sőt addig sem tudok eljutni, hogy megfogalmazzam: mi egyáltalán a bajom?

#6015 Manka44 hozzászólása: 2011.06.15. 16:38

Kedves Gabó!

Nagyon szívesen./barba@hotmail.hu/

Remélem szereted…http://www.youtube.com/watch?v=vUmNtt4LgAg&playnext=1&list=PL28B844069A0F4627

#6014 Manka44 hozzászólása: 2011.06.15. 14:31

Kedves Káoszkapitány!

Egy bipo.depresszióba lévő embernek,mit is jelent a viszonylagos nyugalom?

Egy pillanatnyi öröm,vásárlás,intenet…ma jól érzem magam…kék madár erre járt.

Nem, egy beteg léleknek mindig ott ül az árnyék a lelkén.Hiszen hol a megtestesült

cselekvés,hol meg csendes sírás.Nagyon nehéz megtalálni,mi váltja ki a nyugtalanságot,reménytelenséget,szorongásos állapotot az életbe való belefáradást.Meddig bírja a környezetünk és mi magunk,magunkat?Köszönöm a hozzászólásod és a neved rendkívül sokatmondó.

“Senki sem láthatja és értheti meg másokban azt,amit maga nem élt még át.”

/Hermann Hesse/

 

#6013 kaosz_kapitany hozzászólása: 2011.06.13. 20:14

Ennyi problémától szenvedni: nem meglepő és nem is indokolatlan…

Mikor valaki viszonylagos nyugalomban él, és mégis ki van égve: na az milyen?

#6012 lenafeher hozzászólása: 2011.04.20. 10:47

Kedves Manka!

Örülök, hogy ránk találtál, és itt is “találkozhatunk”. Segít az embernek, ha nem egyedül küzd.Bár mostanában mindenem van, csak időm nincs, remélem azért tudunk itt néha szót váltani. Írj, ha van időd!

Szeretettel: Léna

 

#6010 hellraiser hozzászólása: 2011.04.13. 07:50

Keves Manka44!

Gyere ha gonbdolod,amit szervezünk csoportot.vagy írj és ott is tudunk beszélgetni!Hátha segít!!!Segíteni szeretnék nemcsak magamnak,ez engem gyógyít,ha másokat tudok segíteni kicsit jobban érezzék magukat.

Hencsi a. hellraiser

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close