Tényleg kezdődő heresérv lenne?

Téma címkék:
2011.05.14. 13:36

Néhány éve kezdődött. Pár kilométer futás után egyre erősödő szúró fájdalmat éreztem lovalóizmaimban, illetve olyan érzés, mintha a két lovaglóizom találkozásánál lévő ínhüvelyek ( ha vannak ott ilyenek) lennének gyulladtak. A fájdalom lesugárzik a bal oldali lovaglóizomba is, főleg a szabóizom felőli részre. Aztán egyre hamarabb jelentkezett. Most már erősebb gyaloglás után is jelentkezik. Utána napokig megmarad a fájdalom, de nem egyenletesen fáj, hanem kis gyaloglás után jelentkezik, meglehetősen kiszámíthatatlanul. Elmentem egy sebészhez, megemlítettem, hogy a vállam a talpgumóim, és a térdem körül a combfeszítő izmok tapadási pontja is fájdalmas ( Túrakerékpáros vagyok), ő azt mondta, ezt mind csonthártyagyulladás okozhatja. Szedjek gyulladáscsökkentő tablettákat. Elmentem egy csontkovácshoz, nagyjából ugyanezeket mondta, de a combtáji fájdalmakat kezdődő heresérvvel magyarázta. Kerékpározáskor érdekes módon soha nem jelentkezett még a fájdalom, a legnagyobb megterhelések után sem.

 

#6278 kig121 hozzászólása: 2011.06.14. 13:46

Szerintem könnyen elképzelhető hogy heresérved van, hiszen a bringásoknál ez még könyebben előfordul a sok nyeregben való űléstől.

Érdemes egy urolsógustól időpontot kérni. Nem kell tőle félni, megnézi tapintással illete ha úgy ítéli beutal egy ultrahngra. Nincsen hátulról való vizsgálat, nem kell félni :D

Azóta hogy vagy? Rgyébként elképzelhető egy kisebb fokó hereviszzértágulat is. Ma már sima laporoszkópos műtéttel végzik altatásban, úgyhogy szinte nyoma sincs.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close