Nem vagyok egyedül

Téma címkék:
2011.06.29. 17:47

Kedves Sorstársak.

Nemtudom kinek mitől kezdődőtt ez az egész gyötrelmes probléma, de én is szeretném megtalálni magam.Nagyon hosszadalmas lenne elmondani a kiváltó okokat  röviden (a párom 24 éve tartó betegsége az általam átélt 2 szivműtétem Valamint a testvéreim és édesanyám elvesztése) Szóval nem kevés de mind ezt  nagyon keményen  végig csináltam,  de azt nem felejti el az agy és egy idő után  számon kér  mert nem lehet mindig csak elvenni valamiből.Hogy a lényegre térjek  mindig is aggódos voltam  egy kicsit  de hát ez természetes azonban  Kb 3 éve beépitettek egy Pacemakert  mert a szivem rendetlenkedett: A háziorvosom azt mondta hogy kicsit magas a vérnyomásom. Orvosság  orvosságot  követett de eggyik sem hozta meg a várt eredményt.Amikor valami miatt idegesebb voltam  azt csinált a vérnyomásom amit akart  hiába volt bennem a legbiztosabb gyógyszer  egyre többet éreztem,hogy szorongok nem tulajdonitottam neki nagy jelentőséget majd elmúlk !!!!!!,De nem igy lett.A végén a pszihiátriai rendelésen kötöttem ki.Felirt a doki valamilyen szeroptrán származékot meg valamit amitől jól fogok aludni szerinte ……..Hát én egész éjszaka rángatoztam mint a miskolci kocsonya, alvás egy perc sem telefon a dokinak nembaj majd holnap jobb lesz .Tisztában vagyok hogy ezek a gyógyszerek nem ugy hatnak mint egy fájdalom csillapitó.Arra viszont nem számitottam ,hogy a harmadik nap a vérnyomásom az egekbe szökik( 220/110) Azt hittem,hogy meghalok le a dokihoz  azt mondta nem a bogyoktól vann,de azért a biztonság kedvéért leállitotta.Akkor hogyan tovább?Másik bogyok amit már olyan pánikkal fogadtam,hogy azt be sem vettem.A vérnyomás tablettákkal még most is próbálkozunk.A végén kideritették,hogy fehérköppeny szindrómám van mert amikor feltettek egy egynapos megfigyelést a karomra a rendelőben  185 /95 volt mikor meg kiléptem az ajtón 130/ 70 és egész nap  e körüli eredményeket regisztrált,de amire erre rájöttek eltelt 2 év és teljesen kikészitettek idegileg ,a sokféle vérnyomáscsökkentőkkel.

Most már ott tartok hogyha bármilyen bogyot megkell ennem kiver a veriték  a gyomrom egy csomóban van szédelgek a két lábam nem engedelmeskedik  zavart vagyok, remegek ha kikell mennem az utcára egyedül.Ides -tova már második éve megy ez az állapot már a poklok  kinját is átéltem valamit tennem kell mert nem akarok teljesen becsavarodni.

A reggeli ébredés után a legrosszabb nincs étvágyam  csak azért eszem egy pár falatot hogy a szivgyógyszereket be tudjam venni.Nagyon kétségbe vagyok esve.Szeretném visszakapni a régi magamat A mindig mosolygos segitő embert.Befelé fordultam n em nagyon érdekel semmi. Mindig csak az estét várom mert alvás közben nem kinoznak a démonjaim. A családom  már teljesen kibukott nem értik hogy ami másnak megoldja problémáját  nekem miért nem. Paradox modon viselkedik a szervezetem Kaptam xanaxot, cipralekszet, triapidált, anafranilt, de mindeggyik csak rontott a helyzeten mostmár végleg nem tudom mitt csináljak. Voltam gyomor tükrőzésn,agyi Ct  semmi, idegorvosi vizsgálaton fülészeti egyensúly  vizsgálaton minden rendben van Akkor mi van.? Következik az agymosás? Aki tanácsot tud adni szivesen fogadom .

#6663 atlantiszi hozzászólása: 2011.06.29. 20:32

Kedves Fandows!

Nem gondolja, hogy a sokféle gyógyszer miatt érzi a “poklok kínját”, a gyógyszereket csak tünetelnyomónak írják Önnek?Persze  a lelki gondokkal foglalkozni is kellene, a probléma lelki okát kellene felderíteni és elengedni.Anno 24 éve még én is szedtem vérnyomásszabályzót vagy 2 évig, aztán jött az agykontroll, a reiki, a kineziológia majd a magasabb rezgésszint, a vérnyomásommal nincsen problémám azóta, szívpanaszaim sincsennek. Igaz én nem a hagyományos orvosi utat követtem,tanácsot nehéz adni.De a testi-lelki-szellemi egyensúlyba kerülésben segíteni tudok.

Szebb napokat kívánva:

Tóth László metafizikai pszichoterapeuta -speciális tanácsadó(lelki segítő)

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close