mukoviscidosis

2011.08.06. 18:04

Üdvözlök mindenkit!

 

Az a helyzet, hogy most nagy öröm volt a héten nálunk. Tudniillik, voltunk doktornéninél 02-án kedden, és ő is meglepődött, hogy milyen jól vagyok. Jók voltak a vizsgálati értékeim, és szemmel láthatóan is jobb volt a kedvem. De ugye megint múltidőben beszélek. Sajnos.

Megkapta apa a garatváladék-tenyésztés eredményét pénteken, és már láttam rajta hogy nagyon szomorú lett. Igen Pseudonomas telepedett meg immár harmadjára. 6 hónap alatt ez remek teljesítmény mondhatom. Végülis arra jutottak doktornénivel, hogy itthon kezeli anya meg apa nekem antibiotikummal szájon át, illetve antibiotikumos inhalálással. De legalább nem a kórházban vagyok megint. Remélem eltűnik, mert nem akarok megint bent lenni.

Soha nem szabadulok meg ettől a sok gyógyszertől meg speciális tápszertől. Nem elég hogy alapból szednem kell kb. 20 fajtát, de még ez is.

Na nem bosszankodok, megpróbálok erős lenni, és nem sírni a hosszú inhalálásnál. Még mindig nem félek az inhalátortól, csak már egy kicsit uncsi. De tudom hogy kell. Addig amík ki nem találnak erre valamit.

Mert ugye kitalálnak!?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close