Labor kamu

Téma címkék:
2011.11.01. 08:42

előzmények itt a várószoba.hu-hersérv témáknál-maffiaorvosok,,,,furáltam hogy a fenébe lehet nekem jó a labor eredményem,hisz eleve kitapintható daganatom van!meg azért érzi az ember magán hogy valami gubancvan,3vérkép közül a két szélső szinte ugyanaz,a középső már9 hibát mutat.nert bekötésekor beütötem a rosszakat:vvértest szélesség,fehérje,gyulladás-rák,máj,véralvadás,szivizom sérülés,májvércukor,koleszterin….háziorvos még eztis kiakarta beszélni!pécsi400 ágyas kórházban csinált vérképen minden tökéletes!bár egy háziorvosomnak volt valami lelkiismeret furdalása mert ő elmondta hogy 10es skálás 6-os a gyulladás a véremben.(már5ödik háziorvosom van persze ellenem mind).nyáron vettem egy állapotfelmérő vizelet tesztet,eredményen nem csodálkoztam:vesedaganat+vérkép gond!most3 hete voltam dombóvári kórházban laborba,vér+vizelet.múlt héten mentem háziorvoshoz az eredményt érdeklődni,mert mondta hogyha problémás a vérkép ő szól telefonon,denemszólt hát elmentem érdeklődni.mosolyogva csillogó szemekkel mondta:tökéletes vérkép,se egy plussz se egy minusz!tökéletes!…….igenám csakhogy előtte megint vettem egy pisitesztet amin megint vesedaganatot és vérkép problémát mutatott a tesztcsik!ami megbizható német gyártmány!……tanulság ha műhiba áldozata vagy véged!kerüld a gyilkosaidat!csak kórházba ne!néha elgondolkozom azon ha bekerülnék dombóvári kórházba hánynapig élnék?1-2-3 napig?megnyugtatot egy ügyvéd is hogy letelt az5 év szerinte elévült az ügy!ez fasza.dec31-megszünik a szoc segélyem meg az orvosi ellátásom….végleg megszünt a bizalmam az orvosokban!én ezt nembirnám megtenni,direkt valakinek a halálát előidézni….ők ezt boldogan nevetve!….hisz még füzetéstis kapnak ére!jóvastag bőrvan a képükön az biztos……hát ennyi dióhéjban,pászti csaba,dombóvárról………2011 nov 1….9ó 42….

#7535 aoki hozzászólása: 2012.11.08. 22:28

Kedves pafek! Elolvastam mind a három írását a betegségéről és a történtekről, de még mindig nem értem pontosan, hogy mi is van önnel. Ez azért is van, mert nem írt pontos orvosi diagnózist, tehát, hogy mi a betegségének az orvosi megnevezése. Sok fura dolgot is említ, mint pl. azt a német vizelet tesztcsíkot, ami vesedaganatot és vérkép problémát mutatott. Végzős orvostanhallgató vagyok és tudnék róla, ha lenne ilyen. Nincs olyan teszt ami egyértelműen kimutatna bármilyen daganatot is. Pláne nem vizeletből. Sajnos sok kuruzsló van akik a reményvesztett emberekből élnek.

A gyulladásnak nincs 10-es skálája, csak a vérben lévő ún. gyulladásos markerek emelkedett szintje jelezhet gyulladást.

A daganat nem mindig egyenlő a rákkal. Ne vegye sértésnek, de a katsztrofizáló (rákom van) és a hozzászólásaiban megerősítést kereső magatartásából, illetve az orvostól orvosig járásából adódóan paranoid tendenciát vélek felfedezni. Azt tudnám javasolni, hogy menjen el egy nem környékbeli (tehát budapesti vagy debreceni) szakemberhez, akivel megfelelő bizalmi viszonyt tud kialakítani. Mondja el neki az orvosokkal kapcsolatos fenntartásait és azt, hogy miért érez így. Tehát mondja el az eddigi negatív tapasztalatait, hogy az orvos tisztán láthasson az ön ügyében és végre megoldást tudjanak találni a régóta fennálló problémájára.

Ha ezek után is úgy érzi, hogy összeesküdnek ön ellen, akkor el kell, hogy gondolkozzon azon is, hogy biztos, hogy, nekem van igazam? Tényleg az életemre törnének? Ezt azért mondom, hogy a már korábban általam említett paranoid tendenciák miatt érdemes lenne pszichiáter szakorvos segítségét igénybe venni. Ezt gondolva úgy érezheti, hogy őrültnek, esetleg bolondnak titulálom önt. Szó sincs erről. Az írásaiból érződik, hogy sok nehézsgen ment keresztül és az ezalatt felhalmozott feszültség levezetésében is sokat tud segíteni egy ilyen szakember. Remélem, hogy mihamarabb sikerül megoldást találni a problémájára. Jobbulást kívánok.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close