Pörgés és zuhanás

Téma címkék:
2011.11.03. 00:51

Amióta az eszemet tudom,mindig is problémás,és beteges gyerek voltam. Már kis koromban viselkedési zavaraim, voltam. Amikor megszülettek a gyermekeim, elkezdtem fogyókúrázni. Nem bírtam abbahagyni, anorexiás lettem. 175 centis magasságomhoz jött a 45 kiló. Elmaradt a menstruációm. Akkor kerültem pszichiáterhez. 2 év kellett,mire kijöttem ebből, de akkor már tombolt bennem a totális őrület,a  borderline személyiségzavar, és a bipoláris affektív zavar. Végletes és pusztító bepörgések, napokig alig alvás, majd a zuhanás, olyan iszonyú szomorúság,ami fizikailag fájt.A pörgős napokon enyém volt a világ, úgy éreztem, bármit megtehetek.A járdán nem vártam meg, amíg elmennek az autók,kifutottam eléjük, meg sem fordult a fejemben,ogy elüthetnek. Lóháton vágtáztam végig a városban,mint egy elmebeteg. Aztán a zuhanás után napokig ki sem mozdultam,csak ültem a földön, és sírtam.Most hála Istennek nagyon jól be vannak állítva a gyógyszereim és ezen a éren tünetmentes vagyok.

#7548 drummergirl hozzászólása: 2011.11.20. 21:34

szia Szlavinics

Nem akarok okoskodi, de a leírásof alapán olyan,mintha pánikbeteg lennél.

Ha most csak Rivotrilt és Velaxint szedsz,akkor nem is kapsz antipszichotikumot, a Ketilept, és a Seroquel pedig az.

Velaxint én is szedek.

Én is felhíztam,mint egy disznó, de nem a Ketielpttől,hanem a Convulex-től,amit az epilepsziámra kaptam. Az az igazság,hogy a Convulex nagyon jól lefogta a rohamokat, de választhattam,vagy rohammentes bálna leszek,vagy nagyjából emberi kinézettel vagdosom földhöz magam hol itt,hol ott. Persze ez se jó,mert most meg fogyózhatok,meg nem nagyon merek sehova se menni, na mindegy.Ha lenne kedved dumálgatni velem,vegyél fel msn-re. memphisgirl1328@hotmail.com pusszz

 

 

 

#7546 szlavinics hozzászólása: 2011.11.20. 16:10

Kedves drummergirl !Szeretném megtudni Tőled : a Ketilepttől nem híztál ? Nekem is Seroqvelt és Ketileptet írtak , de 10 kg feljött , ezért mást kapok most . Rivotrilt és velaxint,de a sírások és a bezárkózások ismét jelentkeznek, nem akarok utcára menni , mert ronda vagyok és kövér, úgy érzem mindenki engem néz. Utálom magam. Jobb lenne már véget vetni ennek az állapotnak , vagy így -vagy úgy , de ez így nem élet.Nem sajnáltatni akarom magam , de”pokoljáráson” vagyok .A férjem nem partner a betegségemben , szerinte “kettyós ” vagyok , nem érti mi a bajom .Nem megyek boltba esetleg vele, mert ha van valaki velem nem jön a toirokszrítás , az izzadás stb.Állandó leleismeretfurdalás és szégyenérzet gyötör. Valaki tud megoldást erre ? Megköszönném , ha bárki segítene.

#7545 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:29

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close