Bipoláris affektív zavar, súlyos depresszió, pszichotikus tünetekkel

Téma címkék:
2011.11.20. 18:09

Segítséget keresek mert nem találok megoldást a neten…hha tudtok valami jó megoldást.24 éves vagyok a fenti betegség tulajdonosa.Olyan bentlakásos rehabilitációt keresek ami munkaterápiás segítséget nyújt saját korosztályomban.DrogAlapítványt már találtam de közéjük nem szívesen mennék,talán megértitek,említett Alapíványok kivitelezése viszont szimpatikus lenne mert ezek bentlakásosak.Nos,nem azzal van a baj h nem tudok CV-t írni…a nappalok és éjszakák összefolytak,az időérzékem nem jól működik és nehezen veszem rá magam bármire is.Továbbá érdekelne milyen tapasztalaitok vannak a szedett gyógyszerekkel kapcsolatosan.Én Zyprexával élek ami az egyik legveszélyesebb antipszihotikum,alszom és eszem egész nap.Ezért szeretnék ebből a lebegésből valahogy kimászni.Segítségeteket előre is köszönöm,mindenkinek jobbulást kívánok Anna

 

 

#7683 LilaHolgy hozzászólása: 2013.02.07. 13:43

Sziasztok Kedves Sorstársaim!

Valószínű gyermekkorom óta küzdök ezzel a vacakkal Sokszor kezeltek depresszióval, de csak most jöttek rá mi is lehet az én bajom… Az orvos azt tartotta furcsának, hogy most ugyan depis vagyok, de van 1 diplomám 6 szakmám emellett gyerekem családom, volt hogy egyszerre 4 munkahelyem, és bizony rengeteg elkezdett  és befejezetlen ügyem. Pénzügyi gondjaim -pedig ennyi munka mellett nem lehetett volna – és egyszer csak potty…. :S Én mindig azt hittem csak túlvállaltam magam, mire most végre kideült áááá, csak a hullámvasút!!!! Hol fent, hol lent ülök.

Én jelenleg több gyógyszert is szedek és pszichoterápiára járok. este 25mg valdoxan, reggel 20mg cipralex meltz és 2x 1 lamolep. ( na és persze nyugtatók, de azt el szoktam summantani, mert 3×1 0,5mg igen csak letompít. Picit fogytam, és egyáltalán nem hízok!

Meglepett, de kezdem rendberakni az életem! :) Bár kicsit nehéz elindulni az úton, és asszem hosszú is lesz, de ha betartod amit mondanak, akkor tuti a sikered!

Ja és még egy jóhír!!!!! :)  A mániás szakaszt még a hasznodra is tudod fordítani, ha megtanulod kontrolálni Önmagad! :) Gondoljatok csak bele! Abraham Lincoln is bipoláris volt! :)

Szóval NE ADJÁTOK FEL!!!          T Ü R E L E M!!!!! :))))))))

PUSZI NEKTEK! :) <3

#7682 AnnaOrok hozzászólása: 2013.01.03. 17:08

Nevetsegesen hangzik de Candida betegsegem volt…ma mar sikeresen suliba jarok,tuneteim teljesen megszuntek,gyogyszert nem szedek….ha valakinek segithetek irjatok nyugodtan…sok sikert a gyogyulashoz

Anna

#7681 Kisprucsok hozzászólása: 2011.12.17. 08:03

Kedves Annaörök!

Ugyanez a diafnózisom illetve annyiban különbözik, hogy nekem pszichotikus tünetek nélküli. Én szedtem anno Zyprexát nekem nem vált be. Sőt még felszedtem vagy 15 kg-t tőle.

 

#7680 AnnaOrok hozzászólása: 2011.11.27. 12:06

Köszönöm a hozzászólásokat…örülök h nem hagytok egyedül.

Tündérhegy most Bkeszin van…jelenleg megpróbálok bejutni habár Vakutyi mint írtad csak rehab…ebbe benne van h nagyon akarnom kell.És ez a nem biztos.Tűvétettem a netet a lehetőségeim kutatva de azt vettem észre h minden jónak mondható intézetet megszüntettek ami a “köztes” a korház és a rehab között szolgálja az erősödést abban h valóban ne fordulj vissza elhatározásodtól.Keresem a megoldást ha találok írok Nektek mert történeteitek bizony kevés eltéréssel de ugyanolyan kilátástalan mint sajátom.Még a vidék is megfelelne..csak találnék…Zalaegerszegre jelentkeztem de elutasítottak h kevés az orvos a rehabig program nem tartható.A korház oldalán jó dolgokat írtak de sajnos a valóságban nincs módjuk a kivitelezésre.Szomorúan keresgélek tovább,mindenkinek csak kitartást kívánva Anna

 

 

#7679 vakutyi hozzászólása: 2011.11.26. 18:12

Szia!

Tündérhegy jó, feküdtem ott 3 hónapot, de sajnos annak a hatása sem tartott sokáig nálam. De ott munkaterápia nincs. Csak foglalkozások. Viszont tényleg jók a foglalkozások, próbáltam már én is újra visszamenni, de akutan nem lehet, csak rehabra, én meg akkoriban is akut voltam. Ott úgy van, hogy az első hétvégén még bent kell maradni, de utána már péntek délutántól vasárnap estig haza lehet menni. Még a Merényi kórházban (Gyáli út), ahol van olyan, hogy mehetsz ilyen különböző munkákra, bár csak, ha van hely ott, amúgy mehetsz pl. korongozásra hobby szinten, megtanítanak rá. De maga a kórház viszont nem jó, én onnan egyszer összepakoltam és eljöttem.Sok mindent próbáltam már én is, sokat voltam kórházban, már leírtam a történetem, de én is szívesen elmennék valamilyen szanatóriumba, de eddig nem találtam semmit.

Vakutyi

#7678 Gabo hozzászólása: 2011.11.24. 13:14

Szia Anna!

Esetleg próbáld meg a Tündérhegyet. Én is depressziós vagyok, ha van kedved írj az ifjuildi@indamail.hu e-mail címre.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close