A Kislányom ekcémás?

Téma címkék:
2012.02.11. 21:05

Sziasztok!

Csengémnek fél éves korában mindkét könyökhajlatában megjelent egy-egy elég nagy kiterjedésű piros folt.A gyermekorvosunk azt vágta akkoriban a fejemhez,hogy felelőtlen anyuka vagyok,mert nem a mosdókenőccsel fürdetem,amit ő ír fel.Peddig azzal volt és a mai napig is azzal fürdik….3 éves elmúlt.Írt fel parafinolajat és azt tanácsolta,hogy naponta többször is kenjem át vele.A 2 dl nem sokáig volt elég,de nem múlt neki a piros folt.Elvittem másik orvoshoz.A Sanatopicot ajánlotta ami az elmúlt pár hónapig jó is volt,és még Locoidot kaptunk a gyors gyúgyulás érdekében.A Sanatopic ma már nem segít,a Locoidtól meg eltiltott a bőrgyógyász,mert szteroidos.Mosó szappannal kell fürdetnem és Oilatum-ot írt fel ami csak 40g és egy vagyonba kerül…közben meg nemhogy múlnának a foltok,de szinte már tele van mindkét kislába.MIT CSINÁLJAK??Kétségbe vagyok esve,mert szegénykém annyira vakarja…aki tud kérem segítsen.

#8609 hamklaudia hozzászólása: 2012.05.09. 06:46

Kedves Kriszta!Természetes alapanyagu készitményekkel segiteni lehet a kislányod tünetein.Én azt javaslom ne mérgezd a kislányodat,hanem inkább fordulj a természet felé!Számos,már megtörtént eset alapján mondhatom,hogy ezek a készitmények a pikkelysömör valamint az ekcéma tünetein is segitettek,teljes egészében lepucolták a bőrt!Ha segithetek kérlek irj:klaudia.ham@gmail.com

#8608 Rudolf hozzászólása: 2012.02.23. 11:48

Sziasztok! kérlek valaki segitsen!!! Én még tanuló vagyok 4. osztályos és már volt bajom h fülzúgás régebben is , mikor elmult ment minden  jól , aztán megint elkezdett zúgni, és már fülmosásra is mentem akkor is utána minden jó volt , hanem pár hónap után elkezdtem nemjól hallani , mintha nem hallanák a bal fülemmel , a bal zugott mindig! valaki segitsen pls vagy nem gyógyitható? ?? néha nem hallom mit mond a tanitónéni és már kiabál! és kérlek szépen valaki segitsen nekem pls pls pls.

#8607 julika50 hozzászólása: 2012.02.20. 00:20

szia  julika vagyok szivesen segitek  irj emal julikunagota@freemail.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close