Nem értem…?

2014.07.15. 20:25

őőő

#10718 adidaszdk hozzászólása: 2013.02.22. 15:46

szia!

most jöttem rá h idő közben kitöröltél a citromail címemet, szóval újra létre kellett hoznom

:(

adidaszdk@citromail.hu   erre írhatsz, most regisztráltam magam újra, amit innentől küldesz azt megkapom… te is tudnál adni egy email címet, amin kereshetlek???

#10717 adidaszdk hozzászólása: 2013.02.19. 10:48

adidaszdk@citromail.hu

ez az email címem… és igen még mindig labilis vagyok… most nagyon összezavarodtam, tök zavaros a gondolkozásom:( Furcsa mert időnként néhány napra állandósul egy-egy állapot és olyankor úgy érzem mindig is ebben az állapotban voltam. Olyankor a régi emlékeim is meghamisítódnak! a régi emlékeimet hamis érzelmekkel töltöm meg! ilyet te már éreztél? mikor tudod h akkor ott a múltban az adott emlék pillanatában te nem éreztél semmit, mégis ha így utólag visszagondolsz akkor olyan mintha éreztél volna valamit… pedig nem!

#10716 adidaszdk hozzászólása: 2013.02.19. 10:48

adidaszdk@citromail.hu

ez az email címem… és igen még mindig labilis vagyok… most nagyon összezavarodtam, tök zavaros a gondolkozásom:( Furcsa mert időnként néhány napra állandósul egy-egy állapot és olyankor úgy érzem mindig is ebben az állapotban voltam. Olyankor a régi emlékeim is meghamisítódnak! a régi emlékeimet hamis érzelmekkel töltöm meg! ilyet te már éreztél? mikor tudod h akkor ott a múltban az adott emlék pillanatában te nem éreztél semmit, mégis ha így utólag visszagondolsz akkor olyan mintha éreztél volna valamit… pedig nem!

#10715 RemesJill hozzászólása: 2013.02.18. 18:25

igazából én sem tudom h mi miért hogyan .. áhh most totál kész vagyok … előszőr azt hittem h történt egy rosz dolog és attól de aztán rájöttem h én örököltem is a hajlamosságot bizonyos ilyen betegségekre (mert gondolom te is tudod h van ilyen) azóta állandóan olvasok és keresek a témában de semmivel sem jutottam előrébb az én ügyemben … van pár történetem h talán mi miért de azt tényleg inkább privátban ha tényleg kíváncsi vagy … jol esik h tudok beszélni valakivel de … mikor tényleg szar állapotan vagyok (naponta kb 3X 1-2 óráig nagy átlagban xD) olyankor annyi sok szar van a fejemben és nem tudok mit csinálni … és az a leggázabb mikor a suliban jön rám … fuu … na és még mindíg ilyen labilis vagy vagy jobban vagy kicsit? ha tényleg szeretnél dumálni velem akk írd meg az E-mail címed jo lenne beszélgetni a nélkül a tény nélkül h ezt bárki elolvashatja :)

#10714 adidaszdk hozzászólása: 2013.02.17. 23:18

nekem 17,5 éves koromban alakult ki ez a mostani állapotom (most 20 éves vagyok), furcsa h szinte 1 hónap pontossággal be tudom lőni h mikortól érzek így! 15 éves koromtól kezdve major depressziós voltam, akkor egyetlen hullámom se volt, és tudtam érzeni érzelmeket normálisan (szerelmet, hiányzást, együttérzést stb…) , aztán 17,5 évesen volt egy nyári szünet, amikor hirtelen érzelmi hullámokat kezdtem érezni és nyár előtt még volt egy lány akit szerettem, stabilan (bár nem mertem odamenni hozzá, de éreztem h stabilan szeretem) , aztán nyáron végén mikor visszamentem a suliba egyik nap szerettem másik nap nem! rohadtul nem érettem h miért érzek így… bár ekkor még nem is foglalkoztam vele! plusz voltam nyaralni, mint előtte minden évben, és ott is minden egyik nap üres volt, másik nap jó érzés… előtte éveken keresztül stabilan szerettem nyaralni… áááh ez nem tudom jól elmondani:D

szóval azóta van ez… utána 18 éves koromban összejöttem egy lánnyal, 1 hónapig bírtam mellette és utána szétfolyt a személyiségem! totál káosz volt a fejemben… és iszonyúan fájt az elvesztése… bár mikor mondta h szeret, akkor az legalább annyira fájt! Éreztem h ő stabilan szeret engem… és ez fájdalommal kísért! mikor szakítottunk 2 hónap nagyon durva volt, tele mindenféle zűrzavarral, akkor totál bordi voltam! utána pedig elkeztem stabilizálódni! összeállt az énképem stb… utána már stabilan fájdalmat éreztem ha rá gondoltam… plusz akkor nagyon szerelmes voltam belé!

az emlékeim is meghamisítódtak! úgy emlékeztem rá mintha mindig is élveztem volna a vele együttlétet, ami nagoyn nem igaz! olyan érzelmek mászkáltak a fejemben amik sosem voltak… na mind1, utána már nem tudtam visszamenni hozzá, bár egyszer megpróbáltam! érdekes h mikor megpróbáltam akkor hirtelen boldog lettem, majd másnap megint kezdődött a rosszullét, szóval utána megunta h játszok vele és mondta h akkor nem akar többet látniXD onnantól 1 évig iszonyúan vágytam rá! 1 év után pedig hirtelen elhalt az érzelmem… azóta nem láttam és nem is érzek semmit irányába!

ha gondolod én szívesen leveleznék veled! de akkor te is írd le h nálad hogyan alakult ki az ami most van…

#10713 RemesJill hozzászólása: 2013.02.17. 10:58

de van pár tippem meg elméletem … igazából ezeknek az elméleteknek a gyártásával kötöm le magam ha épp ki akarom nyírni magam … de ezeket az elméleteket inkább nem írnám le itt mert úgysem hinné el nekem senki … nem tudok teljesen őszntén beszélgetni senkivel mert ezek a “normális emberek” annyira más világban élnek h nem tudok velük komunikálni …

neked mióta vannak problémáid?

 

#10712 adidaszdk hozzászólása: 2013.02.15. 22:01

fúh, na az nem lehet könnyű… elvileg a skizofrénia súlyosabb mint a BPD, szerencsére én nem vagyok annyira súlyos eset… vagyis hogy mondjam? én az esetek jó részében elviselhetően vagyok, általában teljesen üresenXD elmegyek nyaralni azt totál üres az egész… megnézek egy filmet, szintúgy üres stb… minden üres és beleőrülök az üresség és boldogtalanság állapotába (furcsa mert néha egyáltalán nem bánom ezt az üres állapotot, általában olyan üres vagyok h ahhoz sincs kedvem h ne legyek üresXD)

AZtán meg felbukkan egy lány és jönnek az érzelmek. Egyre gyorsabban és gyorsabban… plusz az érzelmek után jönnek a kiüresedések, amik fájdalommal járnak. Van h flashelve (villogva élem meg a szerelmet), van h kb 10 percenként szeretek bele újabb és újabb emberbe, és az előző mindig törődikXD szóval olyankor elég nagy a káosz a fejemben! plusz van néha h 1-1 napra teljesen szétesek, olyankor mintha elhomályosítanák a gondolkozásomat… nem tudom ezt jól leírni…

Neked am mikor alakult ki? és semmi tipped nincs arra h mi ronthatta le az állapotodat a mostani szintre?

Örülök neki h téged szeret valaki, hidd el ez nagy kincs:) bár én tudnék valakit normálisan szeretni.

#10711 RemesJill hozzászólása: 2013.02.15. 17:42

jelenleg is mély ponton vagyok … fő gondom h nem tudom mi a gondom xD … mikor még valamennyi fel tudtam fogni a dolgokat ..megértettem h valamiféle skizofrénia a bajom meg ez az álllandó-ahogy te is leírtad 180 fokos fordulatok- változás … jelenleg nagyon padlón vagyok de hála Istennek van egy ember aki mindezek ellenére nagyon szeret … nem tudom mi lenne velem nélküle … így nagyon csodálkozom h te kibírtad idáig(és remélem még sokáig) így .. egyedül … én már rég végetvetettem volna ennek a szenvedésnek … csak ő tartja bennem a lelket … és nem tudom van-e a világon még egy olyan ember aki anna ellenére szerez valakit h olyan mint én … egy szörnyetegnek érzem magam :((

#10710 adidaszdk hozzászólása: 2013.02.14. 22:31

Szia!

hát igen, engem is idegesíteni szokott mikor a kamaszos dumákkal akarnak nyugtatni, meg h mások is így éreznek mikor sehol a világon nem találtam olyat mint én! Hasonlókat láttam, de ilyet… ilyet egyet se!

Bármerre nézek azt látom h szinte mindenkinek megvan a képessége arra h párkapcsolatot építsen ki… a legtöbb ember aki egyedül van szerintem azért van egyedül, mert béna és nem képes összeszedni senkit, de képességileg ők is képesek lennének rá! na mind1… ezzel nem untatlak!

Nekem is sokszor ingadozik a teljesítő képességem… bár szerintem inkább a hozzáállásom változik meg, időnként nagyon van kedvem tanulni és minden energiámat abba ölöm, máskor pedig egyáltalán nincs és csak fekszek a szobámban és bámulom a falakat… általában pedig a nap egyik részében ilyen vagyok, a másikban pedig olyan:D szóval átlagosan sztem annyit tanulok amit mások, csak van egy furcsa ritmus benne…

Te am egyetemista vagy? vagy már dolgozol?

neked volt már olyan időszakod mikor teljesen szétestél úgy 4-5 hónapra? nekem a legutóbbi barátnőmnél ilyen volt… 1 hónapig jártam vele, végig stabilan szeretett, azt én meg szétestemXDXD szilánkokká tört az énképem és mint a víz úgy szétfolytam… napi 3-4 180 fokos változás, totális káosz… még soha nem éltem át ahhoz foghatót!

#10709 RemesJill hozzászólása: 2013.02.10. 20:47

Szia… tényleg nem láttám még olyan “beteget” aki ennyire … hogy is mondjam … furcsán áll hozzá a kapcsolatokhoz … kíváncs lennék hogy tudsz a szorongás mellett és gondjaid mellett tanulni … én olyankor képtelen vagyok … mióta “bajok vannak” rohamosan romlik a teljesítő késségem … és szerintem attól h fiatal valaki még nem kéne minden gondot a “kamaszkorra” meg az éretlenségre fogni … meg … “te még azt se tudod mi az élet”-dumákkal megmagyarázni mindent … nem tudom te hogy vagy ezzel…

#10708 adidaszdk hozzászólása: 2013.01.31. 21:46

Szia!

örülök h teljesen normálisnak gondolsz engem, de hidd el néha nagyon elütök a többi embertől:( adódnak olyan teljesen egyszerű helyzetek amiket egyszerűen nem tudok megoldani, pedig mindenki más megtudná… tudom erre is azt mondhatod h mindenkinél van ilyen, de… hogy mondjam?

év közben annyira szorongattam magam a tanulás miatt, hogy fuldoklottam… plusz nagyon erős álmatlanság és szívszúrás gyötört. És miért? feleslegesen! más akkor szorong amikor rossz valamiből… én jó vagyok, az évfolyam egyik legjobb átlagát hoztam össze.

de ezen kívül megfogadom a tanácsodat:) igyekszem élni az életet aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle…

amúgy h-h pont az én történetemhez írtál?

#10707 erabera hozzászólása: 2013.01.31. 21:19

Kedves ismeretlen!Szerintem semmi baj nincs veled,csak még nagyon fiatal vagy,és ha majd az egyetem után dolgozni fogsz,másképp látsz mindent ami veled történik,ahogy az ember idősödik,érik, megért dolgokat.Találkozol olyan emberekkel,akik mellett az apró részleteket is észreveszed,és nem leszel üres,lesznek más élményeid amik formálni fognak téged.Ha már dolgozol,a magad ura leszel és máshogy érzed azt hogy jársz valakivel.Átérzed ,hogy elég pénzed van e arra hogy,egy lánnyal milyen szintre mélyítsd a kapcsolatodat,gondolok arra ,hogy manapság a lányok a pénzesebb hapsikra buknak.Nagyon ki kell ismerni őket,és csak azzal legyél kapcsolatban aki dolgozik,akire rámered bízni magad,hiszen te is lehetsz beteg,és akkor már nem biztos hogy kellesz neki.Ha majd kisgyereked lesz,apaként is teljesen más gondolataid lesznek.Az idő megold mindent,ne félj tőle,az emberrel történnek jó,és rossz dolgok, ami tudást megszerzel,amit átélsz csak erősebbé tesznek,és majd másnak tudsz segíteni ,ha bajban lesz,vagy csak ha szeretet kell hogy adj.Fiatalkorban az ember csak egymással versenyez,de a természetet,és a csodákat csak később vesszük észre.Sok sikert kívánok neked a mindennapokhoz,és jó tanulást!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close