Zongora szak magyar szakra evickél… egy levél Dékán úrnak.

2014.08.22. 04:53

Tisztelt Dékán úr!

Az én nevem cipő.Nyuszi, vélhetően már tetszik egy picinyke területet ismerni a személyiségem földjéről, birodalmából. Magyar szakot szerettem volna ebben az évben, a pontok megvannak, 407pontom van, emelt szintű magyar érettségi 76% csupán játékból, nagy akaraterő és elszántság van az előtérben bennem, csakhogy befogadjon az Eötvös Lóránd Tudományegyetem a bölcsészettudományi kar magyar szakára Dékán úr. Egy viszonylag fiatal életet tetszene megmenteni e tevékenységével, de tudom, hogy szinte lehetetlen, ami nagyon fáj….. a fájdalom minden érzésnél erősebben hat rám, képes a személyiségemet szétrombolni, belül darabokra esik a lélek, és még mindig nagyon fáj. A vendéghallgatói állapot nem megoldható, nincs pénzem. A nyelvvizsgámra a pénzt három évig gyűjtöttem, sikerült is. Debrecenbe zongora szak.. NEM, én magyarral szeretnék foglalkozni, valami átvétellel, nagyon kérem, tessék segíteni. félévkor minden kiderül, ha valakiben nincs akarat, tudást létrehozni, akkor azt ne tartsák meg, de hiszen 306pont az semmi, annyi ebben az évben a határ, nekem 407…. akkor miért????! miért lett ez, kidob az élet, a világ a semmibe. nem bírom tovább, írni akarok, valamiféle tudatos módon, olyan kidolgozott naplóregényt, csak az van, rengeteget filozófáltam már az életen, több öngyilkossági kísérleten vagyok túl. Emelt magyar szóbeli előtt két nappal újraélesztettek, órákig halott voltam, sikertelennek bizonyult eleinte az újraélesztés, de sikerült. Nem fogok bántani, tessék megmenteni az életemet, nem tudom mik a lehetőségek, de magyar szakra szükségem van, ez az egyetlen remény most számomra. Hogyan….

ártatlan üdvözlet tőlem, nyuszi.

EN-ek
#18840 EN-ek hozzászólása: 2014.08.22. 09:04

Ejj má…

Csak az n hibádzik, aki n él! Aki él, az remél!:P Nyuszómat N bánccsuk! ari csaj ő még akk is, HA setleg vanis rajta pár + kiló… (majd LEdógozzuk;)

nora51
#18830 nora51 hozzászólása: 2014.08.22. 00:30

Szerintem a magyar szakra neked tényleg szükséged van, mert ebben a levélben is vannak hibák!
Kívánom, hogy sikerüljön.

#18836 cipő.nyuszii hozzászólása: 2014.08.22. 06:54

Ha Te nem szoktál hibázni, akkor egy unalmas robot Vagy!

nora51
#18854 nora51 hozzászólása: 2014.08.22. 20:35

Lehet hogy szoktam írás közben hibázni, de én nem akarok magyar szakra menni az egyetemre. Nyuszi, nem bántani akarlak ám, de a lányom oda járt, és meg kell mondanom: nagyon kemény volt elviselnie a vizsgaidőszakokat. Az egyetemen lett pánikbeteg, annyira nem bírta idegileg a gyűrődést. Ott egy kettesért is rengeteget kell tanulni, és bizony előfordul, hogy pótvizsgára kell menni. Diploma után évekig pszichiáterhez, majd pszichológushoz járt! (Egyszer halasztott is egy évet, hogy valamennyire rendbe jöjjön. Évekbe telt, míg végül sikerült neki.) Persze ezt sokaknak nem ilyen nehéz elviselni, de nem vagyunk egyformák.
Tiszta szívemből kívánom, hogy sikerüljön Neked, amit szeretnél. Nemcsak nagyon jó kell legyél magyarból, hanem erős lélekre, erős idegekre is szükséged lesz!
Drukkolok neked!
Szeretettel: nora51

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close