a retteneres hízás

Téma címkék:
2014.09.03. 07:10

Sziasztok sorstársak.

Remélem valaki majd elolvas, és válaszol is. Sok éve harcolok bip.depivel. Sokszor próbáltam vasakarattal, más módszerekkel gyógyulni, gyógyszerek nélkül. Egy darabig ment, aztán visszaestem. 2 éve rexetint szedek, és 20 kilót híztam az elején, 15 hónap alatt. Horror. Sportolok, diétázok, küzdök, hiába, emellett a gyógyszer mellett nem tudok lefogyni. Hiába lennék jobban, ha úgy nézek ki mint egy bálna és komplexusaim vannak a súlyom miatt. Van valakinek tapasztalata rexetinnel? Az orvosomat hiába kérem, nem hajlandó mást felírni, pedig nyomon követhette ezt a rettenetes változást.

#19088 kicsimimi hozzászólása: 2014.09.10. 16:50

Szia Mirabella!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, mélységesen együttérzek veled, mert nálam is volt olyan gyógyszer, ami fél éves szedés után testsúlynövekedést okozott.
Úgy gondolom, ha a kezelőorvosod nem figyel erre, Neked kellene orvost váltanod, mert ez a mértékű hizás már kórosnak mondható.
Velem is mindenféle gyógyszerekkel kísérleteztek, és a végén talán megtalálták azt a megfelelőt, aminek szedése a legkevésbé sem okoz semmiféle mellékhatást.
Igaz én havonta rendszeresen felkeresem a pszichiátert, és beszámolok neki arról, ami történik velem. Ez sokszor nagyon fárasztó, de úgy érzem megéri, mert így meg tudom vele beszélni ha valami tünet előjön rajtam. Kérlek ne add fel a reményt, mert biztos van megoldás, menj és keresd azt az orvost, akiben megbízol, aki foglalkozik veled, meghallgatja a gyógyszerek mellékhatásainak veled kapcsolatos hatásait.

Frey Attila
#19019 Frey Attila hozzászólása: 2014.09.04. 11:27

Szerintem beszélj a szt. János kórházban a dr Valálik Isvánnal. Ő elsősorban parkinsonos betegekkel foglalkozik, de a DBS műtét úgy tudom segit a kórosan elhizottakon is

EN-ek
#19022 EN-ek hozzászólása: 2014.09.04. 15:08

Tisztázzunk már vmit: a (akármijen fajta) depi azé != a parkinsonnal! Vagyis ne akard má’ szegényt minnyá fesslegesen szanaszét műttetni, CSAKAZÉ mer vmi 3′d osztájú vidéki doki éveken át (puszta kényelemből) 1/2regyóccerelte a szencsétlent…:DDD

EN-ek
#19003 EN-ek hozzászólása: 2014.09.03. 15:12

Czikki…

MIAZ, H N HAJLANDÓ MÁST?! :O ponty ezt akartam írni: HA annyira szar aza szar, akkor MÁST kell enned!
Van sokféle a.depi, eég bőséges a kínálat… (pl. oian is ami éppenhogy “fogyaszt”)
–> v is LE kell cserélni a gyóccit! (lehetőleg a dokival 1ütt, ah látom:D)

Csöwi:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close