egyedül az elviselhetetlen, hogy semmi sem elviselhetetlen

2015.05.18. 17:18

Nyitottam borderline-nal, lettem skizofrén és egyebek, ilyen-olyan depresszió, most mániásra váltott. Azt hittem, hogy a borderline a legek legebbike, de korántsem. A zárton az érzelmileg labilis személyiségzavart más néven ‘hisztinek’ hívják. Jozef Attila, kérem, hisztis volt, amibe bele is halt, akkor mégis csak van jelentősége. A pszichológusok csak gügye tanácsokat tudtak adni, bennük nem bízom már, bár van időpontom. Pár napja deprimáltság, most mániás. Über alles – érzet, mindenre képesnek lenni. Alvásigény majdnem nulla, apám dühöngött ma pirkadatkor, mit lomolok ilyen korán. Az ellentétet depórohamnak hívom. Akkor kell a szuri, izomlazítás, effélék miatt. A gond az, hogy rémesen egyed magam érzek. Hasonlót keresni, hasonló betegeket? Ez olyan topikus, semmis. Csak barátot keresek, lány vagy fiút, aki osztozik a derült és borús, delirált vagy józan napokban. Delírium, ugye halluk, józan napok? Olyan is van? Hogy nem akarom felmetélni magam karomat, lábam, nem vágyódom alulról szagolni… sőt, az se baj, ha felebarátunknak van ízlése meg, teszem fel, véleménye. Bennünk általában közös az izolálódás. Ezért is fontos lenne.

#21034 psichopatia hozzászólása: 2015.06.05. 21:32

HI, Én-k!

5x? nem sok az? :)
Azt hittem, tovább hatol a megjegyezésem a péniszednél – vagy mi az :)

#20767 psichopatia hozzászólása: 2015.05.22. 06:03

Kedves Miss-Vader!

Nem hinném, hogy neked itt lenne a vég…. Egy megfelelő párkapcsolatra lenne szükséged – bocsánat a tegezésért, én is viszont várom a tegező szót -, amely párkapcsolatban nem vagy úgy mond kényszerből. Hihetetlen fontos – még ha ezzel sokan nem is értenének egyet – a párkapcsolat, amelyben meg tudsz beszélni mindent kedveseddel. Nem szabad idegenkedni az esetleges leánykéréstől sem, nem szabad félni az esetleges házasságtól sem. Nem is gondolná az ember, hogy mennyi gőzt ki tud engedni, ha egy megértő párja van.

Én sírva olvastam keserű soraidat, és megdöbbentett állapotod. Férfi létemre igen érzékeny vagyok, mondhatni, mások számára nevetséges is, de inkább így, mint vadul, inkább regresszív, mint agresszív, ezzel nem ártok és nem bántok meg senkit. Könnyeim idegenek előtt – ha csak tudom – rejtem, de szerettem előtt soha.

Kedves levendulával abban egyetértek, hogy Te magad vagy a kulcs a problémák kezelésére. Azt azért fontosnak tartom megjegyezni – kérlek benneteket, akik olvasnak, ne bántsanak emiatt engem -, hogy ha az ember, és mindegy, hogy egészséges-e vagy sem, ha csak a maga boldogságát keresi mintegy kényszeresen, ebbe fog megőrülni, mert a kényszeres keresése nem fogja meghozni a kívánt eredményt, a hőn áhított boldogságot. Érdekes, ha az ember azon ügyködik, hogy előbb a szűkebb, aztán idővel a tágabb ismerettségi körének a boldogságát, boldogulását eszközölje akár a legegyszerűbb módon, akkor az embert megelégedés fogja eltölteni, ill. boldogságérzet. Nem kell itt nagy dolgokra gondolni. Például, képzeld el, hogy egy toporgó nénit átsegítesz a zebrán… Olyan hálás szemmel fog rád tekinteni, mint még senki soha. Ilyen, és ehhez hasonló dolgokból tevődik össze a hőn áhított boldogság. Persze, lehet, hogy amit írtam idegen előtted. Én csupán azt gondoltam kifejezni, hogy ha az ember csak be van süppedve a magányába – lehetsz magányos úgy is, ha csak internet előttülsz és levelezel 1000 emberrel -, akkor nem fogja meglátni soha a segítőt…

Mélységes mély szeretettel gondolok Rád, és kívánom szívből, hogy megtaláld – kedves Miss.. – szíved párját, életed megvilágosítóját.

Szeretettel Neked

miss-vader
#20859 miss-vader hozzászólása: 2015.05.25. 20:07

Bocs, Psichopatia, a Drágám az imént használta az üldözési mánia kifejezést, leferdítette paranoiára. Kész pisológus. Nem tudta, hogy paranoid vagyok. Rájött magától. A téves képzetek okán okosítottam ki elmeháborodás tantárgyból. Van sok rossz egy ilyen kevert korcs, mint én, életében, de a legrosszabb talán az örökösen visszatérő gyanakvás, hogy minden eltűnik és marad valami bizonytalan, vagy felébredek egy kórházi ágyon leszíjazva, amolyan visszatekintő agybaj a lehetőség, hogy valami fantáziavilágba élek, ami távolról sem baráti. A szellemek tartják fenn ezt a képet a látogatásokkal, infot hoznak, bámulnak, biztosítanak afelől, hogy egy percre se érezzem magam olyannak, mint mondjuk a két iker öcsém, akik egészségesek. Ez a legnehezebb, szemben a valósággal, az idővel, látni, ahogy egyre változik, mindinkább amorffá.

#20862 psichopatia hozzászólása: 2015.05.26. 19:28

Becsületes Tőled Miss hogy Drágádnak nevezed a Kedvesed. Igaza van a drágádnak – szerintem. Ne törődj a szellemekkel és ne is foglalkozz a képzeteiddel hanem szeresd a Drágád és adj meg neki mindent amit csak tudsz és beszélgess Vele sokat és erre kérd is Őt, hogy lássa az élet forgatagában hogy szükséged van rá. Nem baj hogy nem mindenben van egyetértés köztetek az lenne mű ha mindenben egyetértenétek. Az jó ha más-más véleményetek van 1-1-dologról, mert így fejlődtök mind a ketten.Az amorf dolog, csak a te paranoid képzeletedben születik. Én a helyedben – bocs hogy ezt írom – Jézust kérném a szabadításra, még ha nem is bízol Benne. Drukkolok érted a párodért és a jobbulásodért.

#20746 cipő.nyuszii hozzászólása: 2015.05.19. 22:34

Edraan biztos hogy ezek a szavak benned születtek, érzem a színükből. én vagyok az a húgod, blocksberg.nyuszi

EN-ek
#20747 EN-ek hozzászólása: 2015.05.19. 22:48

iggen?? ÉN előbb mondtam!:P (mikor ittvoltam)
h v nyulam?:)

ÉN vagyok aa pád, Luke!

miss-vader
#20748 miss-vader hozzászólása: 2015.05.20. 09:30

Bocs, Barbi, tudtam. Csak ritkán írsz. A fene, pedig igyekeztem idegen maradni. Miért? Tiszta pelus mosott valagra.

EN-ek
#20745 EN-ek hozzászólása: 2015.05.19. 21:13

Tixta gyfek:D

miss-vader
#20761 miss-vader hozzászólása: 2015.05.21. 17:33

gyomifuck megholt

miss-vader
#20739 miss-vader hozzászólása: 2015.05.19. 16:18

Kedves Levendulás! Mi az a kineziológia? Talán tudatlan vagyok. Bocsásson meg az önözésért, nem tegezhetek le mindenkit, szeretem megadni a tiszteletet, de azt a lelkivilágom nem állja, ha engem önöznek, sőt magáznak. Félek, nincs kiút ebből a kátyúból. Ma 12 órát aludtam, rosszul keltem. Megzavar ez a kettős lét, a jó és rossz váltakozása. Bár a gyógyszerek alvást segítenek, de boldog embernek lenni? Talán, majd egyszer. Emberközi pszichológia? Csak a fővárosban lehetséges? Sajnos nincs pénzem se útra, se doktorra, csoportra.
Nagyon hálás vagyok kedves soraiért,
úgyszintén szeretettel…)

#20738 ati6 hozzászólása: 2015.05.19. 16:16

szia,

Addig olyan a világod, amíg hiszel neki.
Ha nem hiszed el, akkor előbb utóbb találsz egy stabil helyet ami te lehetsz.
Csak baromi nehéz megválni a szenvedéstől, olyan nehéz abbahagyni mint a körömrágást, vagy édességzabálást, gyerekeknek a cumizást.
Lehet hogy neked nem is lehet.

miss-vader
#20740 miss-vader hozzászólása: 2015.05.19. 16:31

Szervusz,
olvastam szakirodalmat, a kilátások közel sem kedvesek. Két elmebaj és egy fél. Ez túl sok egy személynek. Volt egy jó fej doktorom, ha baj volt, mindig meghallgatott, írhattam neki, bár nem értette, de olvasta őket, a fiatal lét kínjai. Ma már bajos ügy, ha bajom van, mert a kedves doktor néni elkerült. A gondolatok is amorfak, ezért nem tudok kifejezésre jutni, helyesre. Meg aztán az egymásutániság. Csapongok, bocsánat érte. Nehéz feladat nem az őrült eszmékre hallgatni.
Nem lehet? Letenni a gyógyszert bizonyosan nem fog menni. Ezt már tudom.
Minden odafigyelő szóért hálás vagyok:)

#20760 ati6 hozzászólása: 2015.05.21. 16:53

Szia,

Látod megint elhiszed a mások által meghatározott kilátásaidat,
Bocs nem akarok über okosnak tűnni, – én is utálom a mindet tudókat.
Nagyon jó olvasni, hogy mennyire látod hogy mi történik benned, gondolatok, érzelmek változása stb…
Sokszor az az érzésem hogy a spirituális fejlődés elő utcája az elmebaj.
Nagy teher érzékenynek lenni, és a felerősödőt elme, és érzelmek áramlásában megtartani ÖNMAGAD.
De ebből lehet majd megerősödni.
Attila

#20935 psichopatia hozzászólása: 2015.05.31. 12:17

TTTTYYYYYYŰŰŰŰŰŰŰ – a mindenit, de elragadó vagy Édrienne!!!

Ismerős volt a képed a fészről, és addig kerestem a képed, hogy felismertelek. Neked lehetnek bajaid? Egyszerűen hihetetlen!!! A jegyesed biztos meg van Veled elégedve. Mitagadás, irigylem a Dávidot, aki a Te jegyesed. Egyébiránt, meg kell vallanom, hogy igen-igen szép pár vagytok. A vőlegényed biztosan nagyon szerethet téged – a fészes háttérképből, és a feltöltött fotóidból ítélve. Néztem az ő képeit is ő oldalán, és láttam, hogy több kép van rólad. Nagyon szép, és elragadó vagy, és sugárzik rólad a kedvesség, ami a kalács tartásán is látszik. Úgy tartod a kezedben, mintha a kertedben nőtt volna olyan nagyra, és mint egyfajta 1. helyezésű készítményt. Láttam egy megrendítően rokonszenves képet rólad a Dávid oldalán, amin egy ajtó előtt állsz, ha jól vettem ki a képről. Szerény mosolyod, kedves tartásod, alázatos testtartásod – bocsáss meg nekem és Dávid is, de – ismét fellobbant bennem az irántad való szerelem.

Tudom, hogy komoly kapcsolatod van Dáviddal, és ő is igen ezt gondolhatja Rólad, amit én írtam le neked, ellenkezőleg nem jegyzett volna el téged. EZ IGEN! Gratulálok!

Szép pár vagytok. Jól mutattok együtt, az ár bizti. Képzeld, van két testvérem, egy húgom, és egy nővérem, mind a ketten ezt mondták nekem: “Jó pasija van Édriennek, járnék vele én is.” Mondtak cifrábbat is, és merészebbet is a lányok, de ezt nem írom le… Szóval becsüld meg a fiút!!!

bocs, de most csak ezt akartam NEKED leírni!

miss-vader
#21033 miss-vader hozzászólása: 2015.06.05. 19:08

b*sz*dj meg

#21035 psichopatia hozzászólása: 2015.06.05. 21:34

osztán meg mé?

kedves szavakra így rehagálsz csöppem?
bocseszkó,

#20737 cipő.nyuszii hozzászólása: 2015.05.19. 00:05

Barátra nekem is szükségem van, aki ölel, és nem közli velem a ragaszkodás határtalan csapdájában, hogy érzelmileg senki vagyok számára, mert a hivatalos barátnőjétől hiányzik az ölelés.. és tőlem jobban biztos hogy nem fog soha ragaszkodni, kötődni hozzá, hiszen mint tudjuk, a mifajtánk többszörös intenzitással éli meg belül az érzéseket, az átlag emberek ennek a tizedét ha érzik, nem is tudom hogy lehet ilyen unalmasan élni…

miss-vader
#20741 miss-vader hozzászólása: 2015.05.19. 16:47

Szervusz Cipő!
Elmés név. Sosem értettem a családomat és ők sem engem. Én hyperérzékeny vagyok, olykor ellentettje, és teszem fel, nevetőgörcsöt kapok egy jeleneten, ahol valaki velőt szaggatóan sír, sírógörcsöt olyan helyzetekben, amiket mások közömbösen kezelnek. A legutóbbi ilyen Steven Hawking életrajzi filmje volt. Bár okulásra ad okot, azóta érdekel a fizika, kozmológia, szakkönyveket forgatok. Tudom, mi borderek könnyen lelkesülünk, a világ önkényes megváltói, akik rendet tesznek a kesze-kusza fonalak között, de ez is elmúlik. Anya, ölelés… a szülőanyám egy massza a fejemben, amit fekete kátránynak látok, idea-anya, igen, ez kedvemre lenne. Egy barát, zongoraszó, szeparálódás, hibernáció, amíg nem lesz ideális a teremtett világ…

#20768 psichopatia hozzászólása: 2015.05.22. 06:40

soha ne bánd azt, ha kimutatod szerelmed, szereteted, mert ha vissza is élnek vele és megsebeznek, Te akkor is tiszta maradsz belül. Ha tudjuk szívünkben, hogy mindent megtettünk szerelmünkért, szeretettünkért, és ezért ő hálátlansággal fizet, ne bánd, mert te a lehető legjobbat adtad neki, és ö azt is kapta tőled. Később majd csak ő fogja bánni a Te megbántásodat… Ne az ő bánkódása vigasztaljon, hanem az, hogy Te mindenkor képes vagy szeretni. Ilyen érték manapság nem divat.
Az önzetlenségnek nincs párja, s a te önzetlenséged kifelé nyíló maradjon, mert különben megkeményedhet szíved…
Mindenki lelki szegény, csak nem mindenki vallja be. Mi bevalljuk. Az ego a legrosszabb tanácsadó. A fájdalmak viszont szépítik a jellemet, mitöbb, kívánatossá teszik. Én ebben élek, és nekem ez bejött….
örülök, hogy olvastalak
szia

#20771 grumpymidge hozzászólása: 2015.05.22. 12:49

bocsi, hogy beleszólok, nekem egy kicsit más az álláspontom. egy egészséges kapcsolathoz egyenlő felek kellenek, egy bpd-s meg alárendelt szerepet választ gyakorlatilag minden esetben. nem szeretetből áldoz energiát a másikra, hanem mert mindennél jobban szüksége van rá. úgy akarja megtartani a társát, mint egy élő blog-tárhelyet, belepakolja minden túltengő érzelmét és gondolatát ezt hívják érzelmi függőségnek. a visszautasítás ergo nem egyszerűen fájdalom hanem a “halál”.
nem nagyon hat meg, hogy mennyire vagyok tiszta, vagy mennyire járja meg aki visszautasított, ha már túl halott vagyok hozzá.

#21020 psichopatia hozzászólása: 2015.06.04. 15:43

semmi gond, jó, hogy hozzászólsz!!! A gond a mérhetetlen ego, mégha az csak az az ún. tudatalattiból is táplálódik… Ha csak várod a szeretetet, akkor soha nem is kapod meg. Kérdem: miért szeressenek engem? mi az oka, hogy engem szeressenek? Tettem-e érdekében annak, hogy szimpatikussá, aztán vonzóvá legyek akár mindenki szemében, ha éppen testileg a jelenlegi társadalmi elvárás szerint nem vagyok szép és vonzó. Azaz, mi marad hátra, hát a modor. A vonzó modor. JA??? Hogy én nem is akarok érte tenni semmit? Szeressenek úgy ahogy vagyok? Szeressenek savanyúnak, esetleg kötekedőnek, és mocskosnak? Én b…-szok érte tenni, csak várom a sült galambot, a kibaszott szeretetet? JAA??? És közben versengek a másikkal, hogy ki a nagyobb kibaszott hisztis, avagy ki nem???? Versenyt csinálunk abból, hogy ki szed több gyógyszert és ki nem, ki a betegebb és ki nem? Ha valaki tőlem meg betegebbnek látszik, azt meg degradálom, lealázom, és lekicsinyítem, magamról meg elmondom, hogy “jajj be bekett vagyok, jajj be szar a hangulatom, jajj be nyomorult vagyok, mert ma csak 11-szer rejszoltam, és még senki nem nyalt ki, ….???

Az a bajotok, hogy 6 karátos munkaundorotok van, az a bajotok, hogy lusták vagytok – baszd meg -, és önzőek. Azt lesitek hogy a másik mit csinál, és ti abból még többet akartok magatoknak halászni. Önimádók, önzők, lusták és herék vagytok mind. A fasz kivan… Ezt csináljátok és a kibaszott nagy szerelembetegségben ülepedtek, mint a szar…

FEL KEL ÉBREDNI, FEL KELL KELNI VÉGRE, ÉS A RAGASZKODÁST, KEDVESSÉGET, ODAADÁST ADNI KELL, ÉS NEM ELVÁRNI, – MERT HOGY MÁR TE NAGYON BEKETT VAGY, VAGY MI A FASZ!!!!

ÉBRESZTŐT FÚJTAM MINDENKINEK. A MEGOLDÁS – FELTÉVE HOGY AKARTOK ILYET – KEZETEKBEN VAN.

Nem személyeskedtem, nem sértettem meg senkit, csak valahogy szeretnék már ébresztgetni..

bocsesz, tényleg szeretlek titeket, de amit utálok, az a tétlenség, és annak reklámozása.

Fel a fejjel!
Puszika mindenkinek!!!!!!!!!!!

EN-ek
#21026 EN-ek hozzászólása: 2015.06.05. 03:51

MIA FAszt uggat itt ősze/visza eza idiotta??:D

ÉN spácziell naponta 5x (NE kivánnyad többször!) csinájjuk, DE már esk h n bírjuk! (pd imággyuk! hihi;)

#20735 levendulas hozzászólása: 2015.05.18. 22:56

Kedves Miss-vader!
Transzperszonális pszichológia és a kineziológia, ami nagyon hatékony segítség! De a legfontosabb Te magad vagy!
Szeretettel…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close