emékszem anyukám arcára

2015.05.22. 05:36

Rettentő kínban szenderültem álomba, több órát fetrengtem. Elaludtam nehezen, és azt álmodtam, hogy találkoztam idea-anyukámmal. Az anya, aki annak idején kedves volt, mára megtagad és elfordul tőlem. Egy kórházi lépcsőfordulóban láttam meg. Utána kiáltottam, hé, ide figyelj! egy kerekesszékből. Figyelt ő, de csak ennyi volt. Így ma, a valóságban emlékszem szép metszésű arcára.

Felébredtem, majd újra vissza, folytatódott. A szüleimmel csúnyán összekaptam, azt mondta a biológiai, hogy ha elmegyek tőlük, soha többet nem mehetek vissza a szülői házba.

Felrohantam az emeletre, péntek volt, L.M.-et ott találtam, de várnom kellett. Leőrültöztek, elmebetegnek mondtak és hasonlóknak az ápolók. Végül kaptam egy Olazapine injekciót a hasamba, és tovább kellett várnom rá. Azt mondták, ez majd elaltat.

De végre emlékszem az arcára.

Azt gyűlölöm, ha elmebetegnek mondanak. Ehhez csak betegnek van joga. Normál, utcaember ne mondja, mert felrúgom, mint a arab-asz…

#22839 hopihe64 hozzászólása: 2016.03.03. 13:01

Szia azt üzenem annak aki látta az anya arcát,hogy szomorú az ilyen, én még arra sem emlékszem,mert állami gondozott voltam egész kis koromtól.Én csak a nevével vagyok megáldva,mert minden adatómon szerepel.Üdv hopihétől

#22834 MaryJane hozzászólása: 2016.03.02. 23:42

Vaddi, minden rendben feléd?

EN-ek
#22836 EN-ek hozzászólása: 2016.03.03. 01:30

miwa mari, nagyon unatKozsó??:P

(nyilván mekkboondult, benősült, v mekkhallt. sajnálatos, de felejtős…)

miss-vader
#20858 miss-vader hozzászólása: 2015.05.25. 19:05

KÉRDÉS: Egy ügyvéd, ha menő akarok lenni, az én kirendelt ügyvédem, azt halangyászta, hogy nem mehetek melózni a gyámság miatt, ami ma is a legszigorúbb sz@rba illik, hiába az újra trágyalás meg minden. Ez igaz?

#20863 psichopatia hozzászólása: 2015.05.26. 19:33

mehetsz melózni de bizonyos kritériumok mellett. Pl: a gondnokod hozzájárulásával és a munkaszerződést is csak ő írhatja alá – tudtommal

miss-vader
#20910 miss-vader hozzászólása: 2015.05.28. 19:25

tegnap voltam hivatalos helyen, szerencsére azt hitte a nő, hogy korlátozón vagyok; különben elvették volna a személyimet. A bankkártyámat bezúzták, és szerencsére nem is szavazhatok, nem írhatok alá.

miss-vader
#20805 miss-vader hozzászólása: 2015.05.22. 21:03

Azt hiszem, ezt nem küldte el a gép, elküldöm, bocs, ha kétszer ment el, úgy emlékszem, elment, de nem látom. Bemásolom, befejezem.

Többször kerültem a detoxra, gyógyszer miatt, először nem is akartam megölni magam, de nem sokon múlott. Volt, hogy parancsot kaptam egy hangtól. Apám fél arcát tépjem le, alvajáró vagyok, már majdnem megöltem valakit álmomban a kórházban, hát hívtam a mentőt. Volt, amikor a négysávosra akartam kifeküdni, inkább felvágtam a bal karom, varrták, a jobb lábszáramat is. A 18. bent lét után gyámosítottak, kizáró lettem, vagyok. Totál beszámíthatatlan.
Eddig rendezett volt minden, párkapcsolat – az rendben megy -, szeptembertől iskola, remélem, de már megint mániásban vagyok, három órát ha aludtam ma. Folyton ezek a rémes és jobbféle pszichós álmok.
Én csak a skizofréniával vagyok barátságban, olyan értelemben, hogy beszélgetek velük, tudatalatti működés lehet, ha Pl. megmondják La Fontaine felesége nevét. Rémesen jókat diskurálunk gyér fény mellett.

#20864 psichopatia hozzászólása: 2015.05.26. 19:51

Az iskola nem terhel? A DRÁGÁDDAL beszéld meg , hogy szeretnéd csökkentetni a bogyót, így tud rád figyelni.Ne beszélgess szellemekkel, még ha jó is neked, mert megrögzül. Jó ha eszmélsz mielőtt baj van. Ez jót jelent csak. A párod sokat segíthet, ha beszélsz vele sokat. Ha velem és másokkal beszélsz nem biztos, hogy olyan célravezető, mint a közvetlen közeledben lévő szerelmed – párod. Öleltesd meg vele magad, pusziltasd magad sokat, és ne fáradj bele, ha ő szeret, ő sem fog ilyenekbe belefáradni SŐT, ő is igényelni fogja a te irántad való szeretet kimutatását. Én pasi vagyok, és tudom, hogy jólesik nekünk, ha a szeretetünket igénylik. Csak próbáld ki, ha te is szereted Őt. Az összes idétlen nyamvadt szellemecske elkotródik. Te élvezed a természetfeletti jelenlétét?

miss-vader
#20912 miss-vader hozzászólása: 2015.05.28. 19:39

Iskolába szeptemberben megyek, fősuliba. A gond a gyógyszer, Concrete-an a Frontin, mert az butít. Szurit is kapok, azt nem tudom, hogy ront-e. A baj a mániással val, mert olykor csak egy-két órát alszom gyógyszer mellett is. Olyankor pörög az agyam, akkor írok olyan novellát, aminek a körülményeire később nem is emlékszem. A depresszióroham lehetősége megijeszt, bármikor jöhet.
Amikor jönnek a szellemek, sosem akaratlagosan beszélek velük. A szám mozog, mondatokat formál, de az agyam olyankor szabadon futó pozícióban leledzik. Nem tudom befolyásolni, csak ha rajtakapom magam.
Az attól függ, a természetfeletti mibenléte. Ez néha a szükségtelen rossz, az erők működése.
Hát persze, ölelés meg simogatás, ez kell. Tesszük is. Egy borderline embernek ez kell, nem pedig nemiség, az majd akkor, ha késznek érzi magát rá. Én már így vagyok. Hála a Drágámnak. Így kevesebbet depressziózok, vettem észre.
Nem tudom, kedves Psichopatia, van-e lány vagy nő az életedben, de ahogy látlak, Neked is effélére lenne szükséged, érzékeny természetedből kifolyólag.

#20937 psichopatia hozzászólása: 2015.05.31. 12:43

Szia Szépség, szia Édrienne!

Kérlek ébredj fel, és ne kösd magad az álomvilághoz, mert ha menekülni akarsz maj egykor belőle, nehezebb, és nehezebb lesz a rossz beidegződések miatt…

Nincs lány, sem nő az életemben, ezért is udvarolnék Neked, ha engednéd, és szabad lennél. De nem akarok lenni a kapcsolatod szétrombolója, az távol áll tőlem, de ha megromlik a viszonyod pároddal, igérd meg, hogy udvarolhatok Neked… Persze nem muszáj megígérned. Nekem Te Rád van szükségem – bocs – , és nem is szeretnék magamnak más lányt, nőt, csak Téged. Ha kell, várok Rád!!!!!

Ugye nem baj? Egyedülálló vagyok, s szerintem azért kérdezted, mert érdekellek, mint esetleges partnert, életed másik felét. Nem? Reménykedem… Van esélyem nálad?

miss-vader
#20943 miss-vader hozzászólása: 2015.05.31. 16:53

A fényképpel akár csalhattam is, lehet, hogy photoshop… sajna azon ritka egyedek közé sorolnak – mármint engem -, aki hű a másik feléhez.
Az a világ állandóan jelen van, ha lehunyom a szemem, jönnek, és parancsot adnak, telebeszélik a fejem.

miss-vader
#20946 miss-vader hozzászólása: 2015.05.31. 17:08

Nem emlékeztem, hogy megadtam volna a nevem; honnan tudod? Lehet, nem figyeltem…

#20948 psichopatia hozzászólása: 2015.05.31. 17:22

a fényképedet felismertem, és a fészen utánajártam, mert emlékeztem már rád más képről. A jegyesed képét is onnann ismerem….

miss-vader
#20951 miss-vader hozzászólása: 2015.05.31. 19:05

nagy hacker lehetsz, nem hiszem, hogy ismernélek. Legalábbis nem tudok róla. Kis oldalbordám attól még anonim marad.

miss-vader
#20792 miss-vader hozzászólása: 2015.05.22. 18:36

Gyakran neveznek bolondnak meg effélék. Anyáméktól láttam, látom a normalitást, az öcsémék normálisok, ezért unalmasak, engem nem értenek. Ezzel nem azt mondom, hogy übergyerek vagyok nagy kétszer akkora aggyal, csak azt, hogy nem gondolkodom felszínesen. Ők felszínesek. Minden rendben leledző – lelkiekben – lapos és unalmas.
A pszichés beteg nem normál, van valami gebasz vele, mondjuk, beilleszkedés, izolálódás vagy a végletekig szégyenlős, szorongó természetű. Mindig utáltam a népszerű embereket, nem irigység, csak ők a legunalmasabbak. Hogy úgy mondjam, bénán játszanak.
A volt pszichiáteremet nagyon szerettem egy időben, anyakép volt. Émelyítőleg intellektuális, amiatt szerettem benne, és szép volt. Rejtekező, azt mondom, ő sem volt százas. Elteltem az érzéssel, hogy valaki, egy tökéletes személy, betölti az űrt, az anya hiányát, de amikor közeledni próbáltam hozzá, ellökött magától. Ez a tüske azóta is benne ég a kis katlanomban. Sok anyám volt, kicsinységemtől fogva, de ő volt a legerősebb, legjobb mind közül. Ezért álmodok róla. Bár csak folyosókon látom, álombeni tudatom is tudatában van annak, hogy ideje gyűlöl engem. Ez mit sem változtatott a biológiai anyámmal való kapcsolatomon, ami jóformán a semmin alapul. Nem anyámat szeretem, hanem őt.

#20795 grumpymidge hozzászólása: 2015.05.22. 19:19

jársz még ehhez a pszichológusodhoz terápiára? tudja, hogy így érzel iránta? lehet, hogy segítene ha beszélnétek erről.
a szüleid nem tudhatják, hogy neked milyen fájdalmat jelent az életmódjuk. a biológiai anyádat feleslegesen kínzod, amiért ő nem ideális. ez nem az ő hibája, és nem fog is megváltozni. ha megtaláltad azt, aki méltó lenne az édesanyád helyére, akkor harcolj érte de nincs értelme emiatt feszültséget generálni azokkal, akikkel együtt laksz.

miss-vader
#20802 miss-vader hozzászólása: 2015.05.22. 20:45

Ő egy pszichiáter a szülővárosomban, nem beszélhetek vele, etikai okokat mond, ha odamegyek hozzá. Anyaszámba veszem, neki ez kellemetlen, mert lelkiismeretesen végzi a munkáját. Ő a higgadtság élő szobra; egész addig az volt, amíg egyszer egy cserepes virággal fel nem húztam.

miss-vader
#20822 miss-vader hozzászólása: 2015.05.24. 18:46

egy pisiáternek az a dolga, hogy gyógyszart írjon, nem az, hogy jópofizzon. A doktorom valami rejtélyes okból hosszabbra engedte a pórázt, abból lett a baj. Talán megkedvelt vagy mittom, a lényeg, hogy nincs lényeg, a doki a boss, te meg kussolsz; persze, elmondod, mi nyomja a prosztatádat, már úgy képletesen, mitől megy nehezen a huggyantás, ld. alvászavar, víziók és egyéb vackok, amik mérgezik a normál létet, és a doktor felír valami huggyantásoldót, ld. antipszichotikum, depresszióoldó, egyéb szemét, igény szerint. Kár, hogy cigit nem írnak fel közgyógyra – jót tesz az idegeknek…

EN-ek
#20824 EN-ek hozzászólása: 2015.05.24. 19:45

Mé? HAHOzzádvágna 1ik hevi bolond paciNsed pl. 1 cserepes muskátlit, te mégis h reagálnál volna??:D (a kaktusról má n is beszéjjünk) bár n ismerem konkrétan a nevezett dokinénit, DE sztem biztos:)

ÉN a hejébe attam volna 1 akk maflást visszakozókézből, h a kedves báteg afalra ragad, minta házi légy:D monnyuk ÉN +tehetem, hisz’ szencsére n vok doki;D bár HA az lennék vszeg akkor is:P (vanna kakik +érdemlik…):

b+ te h tuttál ijen hüje muslinca nevet KItalálni magadnak??:D majd BEszart rayta;) naná
- – -
#20807 nebantsvirag alád akartam írni, DE ide ment!:( hótgagyi ódal…:P

#20839 psichopatia hozzászólása: 2015.05.25. 08:54

Helló miss-vader!
én azt látom, hogy te szerelmes lettél a dokidba, és ő ezt nem viszonozta. Jelenleg, ahogy te írod, egy párkapcsolatban élsz. Pasival, vagy csajszival? Ha pasival, akkor te vele nem érzed jól magad, ha mellette másról álmodozol, ha csajszival, hát hasonló a helyzet. Kicsit nyomulós lehettél a dokidra, és nem vetted figyelembe, hogy nem csak neked vannak érzéseid, hanem neki is, és lehet, az övéi éppen nem találkoztak a tiéddel. A dokik mosolyát nem kell összekeverni baráti, esetleg szerelmi mosollyal. De, ha ráadásul volt is közted és LM között valami, hát bizony az max futó kaland lehetett a részéről, te meg hoppon maradtál… Ha te azt a bizonyos , általad LM-nek emlegetett egyedet el nem feleded, azzal fokozatosan el fogsz távolodni a valóságtól, amit még annak tekintesz, és később minden párkapcsolatodat – akár pasis, vagy csajos legyen is – fel fogod rúgni folytonos elégedetlenségeiddel, folytonos megrögzött LM-es morfondírozásaid miatt. EZT AKAROD MISS- VADER? Mert ha ezt akarod aztán magadra maradsz. Jobb a magány? – mint egy gondoskodó, lelkét odaadó szerető társ? Ha neked az jobb, és ebben örömöd van, nem értem, hogy miért sajnáltatod magad? – hacsak nem párkapcsolatra vágysz egy közülünk valóból…. Ebben az esetben SORRY, és legyen szerencséd, de a jelenlegi párodat – feltéve, hogy van -, ne csapd be.

miss-vader
#20841 miss-vader hozzászólása: 2015.05.25. 10:24

Egy időben szerettem, ma a kedvesemet szeretem, aki egy hími bika, a nőktől mindig viszolyogtam, tudom, mert próbáltam sok éve. A nők, ha fontosak, anyukák, a doktor intellektuális értelemben vett anya volt, a csürhe között, mert nem volt épp öröm a sok f@szkalap között, ahol a kisebbség folyton meg akart verni.

#20865 psichopatia hozzászólása: 2015.05.26. 19:55

szerintem feledd el…… – az “anyukádat és becsüld meg a HÍMI BIKÁDAT. Ezt ő is díjazni fogja szerintem. – feltéve, ha szereted…

miss-vader
#20913 miss-vader hozzászólása: 2015.05.28. 19:40

Igen, szeretem, csak Neki zavaró tényező a múltam, volt benne két lány egy időben.

#20868 psichopatia hozzászólása: 2015.05.26. 20:28

de ez nem is baj, tarts ki a barátod mellett, és ne kacsingass másfelé, vagy mondd meg neki kerekperec, hogy másodjátékos és anyapótló, míg nem lesz neked valaki aki olyan mint a “pisológusod” – vagy mi…

#20950 psichopatia hozzászólása: 2015.05.31. 18:33

egyébiránt, engem is zavarna, ha a csajomnak pasija, vagy csaja lenne… ebben ÉN nem ismerek pardont, és szerintem nem is szabad

#20798 grumpymidge hozzászólása: 2015.05.22. 19:53

Te nagyon jólelkű vagy. én nem bírok túllépni azon, amit az apám tett. felfogom ésszel, hogy ő nem gyűlöletből bántalmazott, hanem fegyelmezni akart. de ha rá gondolok, akkor borzalmasan dühös vagyok. rettenetesen szégyellem magam emiatt. :c
talán azért érzek így, mert nem csak velem volt kegyetlen, hanem a testvéreimmel is. az anyám meg szempillarebbenés nélkül végignézte. amit meg végképp nem bírok neki elfelejteni, hogy a beteg (autista) testvéremet is bántotta aki nemcsak, hogy nem egy súlycsoport vele, hanem érzelmileg is teljesen kiszolgáltatott…

neked jelentett valamit, amikor megbocsájtottál neki? ha segítségre szorulna, én is képes lennék mellé állni, de nem hiszem, hogy valaha is őszintén azt tudnám mondani neki: “felejtsük el, ami a múltban volt.” mert azt egyszerűen nem lehet elfelejteni…

na ezek után már biztos, hogy nárcista vagyok, más történetébe belepofázom a sajátomat – . -” kérlek bocsássatok meg :c

miss-vader
#20804 miss-vader hozzászólása: 2015.05.22. 20:49

nem ez a lényege, a lényeg, hogy mi, gyagyások, távol maradjunk a szakitól. Az összes normális untat, akit ismerek, ezért nem érdekel a dolog.

#20840 psichopatia hozzászólása: 2015.05.25. 09:03

te egy gyagyással tartasz kapcsolatot? mert fent azt írtad, úgy emlékszem – , hogy van valakid. Na figyusz miss! Én gyagyás vagyok. Ha gáz van a pároddal, tehát, ha uncsi, rúgd ki, majd én leszek a te párod -ha akarod. Ezt privát levélben folytathatjuk, ha van kedve hozzá, de ha nem, semmi gond, maradunk itteni barátok. Én nem vagyok uncsi.

miss-vader
#20842 miss-vader hozzászólása: 2015.05.25. 10:30

Nem Vagy uncsi, de szeretem a másik felem, Ő nem gyagyás, mint én. Én úgy vagyok vele, mint a cigányok, rám ne mondja egy normál ember se, hogy gyagyás, mert, ahogy mondatik, megküldöm szívlapáttal. Gyerünk, teregess, maradhatunk haverock itt.

EN-ek
#20847 EN-ek hozzászólása: 2015.05.25. 14:31

N. te csak épp picit közveszéjjes v, mi?:D 1ébk kötöznivaló boond lennél a fenti esetben…:P

sztem + mki AZT kapja, amit +érdemel!;) sokan sajn még többet is

#20869 psichopatia hozzászólása: 2015.05.26. 20:28

????????????????????????????????????????????????????????????????????,,

#20870 psichopatia hozzászólása: 2015.05.26. 20:33

ha szereted a másik Feled az király és becsülni való! irigylem a pasast….de csak tarts ki mellette, ha szereted. drukkolok!!!!!!!!!!!!! – nektek.

miss-vader
#20915 miss-vader hozzászólása: 2015.05.28. 19:52

Azt mondják, nem csak egy másfelünk van, de ha az algoritmus alapján Őt dobja a gép, el nem eresztem, itt vannak fokozatok, Bejbim a numero uno.

EN-ek
#20848 EN-ek hozzászólása: 2015.05.25. 14:36

a ztata a muslicának írtam volt, n neked!:) tanujj + olvasni is, n csak írni:P

#20866 psichopatia hozzászólása: 2015.05.26. 20:06

biztos az öcsédék is tudnak mindent, csak tapintatból nem mondanak semmit, és így gondollják a megoldást kínálni Neked.Senki nem unalmas, csak nem mindenki hiperaktív. Senkinek ne add azt a szeretetet, odaadást, amit édesanyádnak adhatsz amíg él. Ne feledd, anya csak 1 van, még ha hibát is rósz fel neki. Mi lenne ha nem lenne? Jó, hogy van, és ezt azaz őt nem fogja pótolni senki soha. Ezzel lehet nem érteszegyet de úgy érzem igazat írok. Magamról tudom…

miss-vader
#20916 miss-vader hozzászólása: 2015.05.28. 20:02

Az öcsik szoktak cikizni a pszichiátriai múltam és jelenem miatt, de tudom, nem gondolják komolyan. Anyám, ha kórházról van szó, szégyell. A depresszióról nem tudnak semmit. Én többet tudok bárki családtagnál erről. A család nem ért, nem találkozik az adó meg a vevő. Egy novellám elolvastattam az egyik ikerrel, mondtam, jelezze a hibákat. Három volt, szóismétlés, sajna nincs humán hajlamú rokonom, se nővérem. Ez hiányzott. Kiderült, konyítok a reálhoz is. Értem a matekot, kétszer buktam pedig, meg az épületgépészetet, azt raktak elém az ikrek. Mondták, hogy azt a cuccot csak hárman tudták megoldani az osztályban a sok srác közül meg én. Ezért fogtam fizikába. Nézd meg A mindenség elméletét, Steven Hawkinggal. Bár a fősuli humán természetű lesz.

#20939 psichopatia hozzászólása: 2015.05.31. 12:54

ha van másfeled, akkor legyek én a 2. únó -vagy mi. Nemde? Nem kell banya, sem kő… Az nem.. köszike….

ügyes vagy! A sulit meg ne erőltesd, csak lazán. Ne erőltesd szerintem. Mielőtt elkezded gondold át ötször. Nehogy menetközben elkámpicsorodj, és a sikertelenség érzete miatt depizz be feleslegesen. A Párod segítsen, ez kötelessége!!!

miss-vader
#20944 miss-vader hozzászólása: 2015.05.31. 17:02

Ez humán dolog lesz, nem nehéz, Ő, csak így nevezem, nem adom ki a nevét, mondta, hogy ne vegyek fel plusz tárgyakat, noha nem is lesz amúgy sem sok. Ha valami túl szimpla, az nem kihívás; szerintem. Ezért élveztem az egyetemet, lehetőségek áradata.

#20867 psichopatia hozzászólása: 2015.05.26. 20:24

szia miss vader!
cigányok????????????????????????
hadd mondják, hogy uncsi vagy, meg gyagya, és akkor meg mivan? rám is mondják, de én már poénnak veszem és nevetek, nem pedig morgolódom. Ha Párod elfogad, akkor a többi le van ejtve…Ti éltek együtt, és ti haltok együtt, hát akkor meg kinek mi a köze A KÜLÖNLEGES TERMÉSZETŰ ÉS SZOKÁSÚ EMBEREK dolgához, hha azzal senkit nem zavarnak? semmi… nyugi, nyugi, nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! – üdv a párodnak, aki szerintem irigylésreméltó… csodás vagy (bocs)

miss-vader
#20914 miss-vader hozzászólása: 2015.05.28. 19:50

Nem vagyok fajgyűlölő, csak nem szeretem, ha méteres közegemben bandáznak. A pszichón, az akuton, egy napig rinyálnak, utána másfél hónapig herevere és bandázás esetükben… de hát kit érdekelnek.
Azt nem tudhatod! De köszönöm a kedves szavakat.
Te megérdemelsz egy kedves nőt vagy nedves kőt, tanyát a Bakonyban vagy banyát a takonyban… csak viccelek.

#20938 psichopatia hozzászólása: 2015.05.31. 12:46

Te még mindg szerelmes vagy LM-edbe, vagy abba a másikba. – sajnálom… Lehet, hogy én nem is rúghatok labdába Nálad LM miatt….Kár… Vagy még is adsz nekem 1 esélyt??? Ez nem anykép, hanem szerelem…

miss-vader
#20945 miss-vader hozzászólása: 2015.05.31. 17:04

Hagyjuk az l.m-es dolgot, nem aktuális. Kicsi kölökkorom óta kell anya. Ha nincs, magam vagyok, most nem kell; vagyis már nem.

#20947 psichopatia hozzászólása: 2015.05.31. 17:20

az kircsi

#20949 psichopatia hozzászólása: 2015.05.31. 17:26

TTTTYYYYYYŰŰŰŰŰŰŰ – a mindenit, de elragadó vagy Édrienne!!!

Ismerős volt a képed a fészről, és addig kerestem a képed, hogy felismertelek. Neked lehetnek bajaid? Egyszerűen hihetetlen!!! A jegyesed biztos meg van Veled elégedve. Mitagadás, irigylem a Dávidot, aki a Te jegyesed. Egyébiránt, meg kell vallanom, hogy igen-igen szép pár vagytok. A vőlegényed biztosan nagyon szerethet téged – a fészes háttérképből, és a feltöltött fotóidból ítélve. Néztem az ő képeit is ő oldalán, és láttam, hogy több kép van rólad. Nagyon szép, és elragadó vagy, és sugárzik rólad a kedvesség, ami a kalács tartásán is látszik. Úgy tartod a kezedben, mintha a kertedben nőtt volna olyan nagyra, és mint egyfajta 1. helyezésű készítményt. Láttam egy megrendítően rokonszenves képet rólad a Dávid oldalán, amin egy ajtó előtt állsz, ha jól vettem ki a képről. Szerény mosolyod, kedves tartásod, alázatos testtartásod – bocsáss meg nekem és Dávid is, de – ismét fellobbant bennem az irántad való szerelem.

Tudom, hogy komoly kapcsolatod van Dáviddal, és ő is igen ezt gondolhatja Rólad, amit én írtam le neked, ellenkezőleg nem jegyzett volna el téged. EZ IGEN! Gratulálok!

Szép pár vagytok. Jól mutattok együtt, az ár bizti. Képzeld, van két testvérem, egy húgom, és egy nővérem, mind a ketten ezt mondták nekem: “Jó pasija van Édriennek, járnék vele én is.” Mondtak cifrábbat is, és merészebbet is a lányok, de ezt nem írom le… Szóval becsüld meg a fiút!!!

bocs, de most csak ezt akartam NEKED leírni!

miss-vader
#20952 miss-vader hozzászólása: 2015.05.31. 19:24

Na hát, köszönöm és Dávid is köszöni a kedves szavakat. Dávid Hasszelpuff jóképű, ez tény, és kedves is, ami még csak véletlen sem látszik kis srácos bájvigyorán; csak viccelek. Nem, semmivel nem vagyok több vagy attraktívabb bárkinél. Pár kép kimondottan nem tetszik magamról. Tele vagyok rossz tulajdonsággal – ezt nem azért írom, hogy még inkább alázatosnak láttassam magam, mert az mű lenne.
Alig van barát, lánybarát egy sincs – Balga megölte magát. Az Ő emlékére írok most, Ő lesz a Lábat Növesztett Gombach – mozgássérült volt. Nem nagyon kapok jó szavakat, Dávidot leszámítva, mindenesetre az mindenért kárpótol, a fosbukon is alig van kapcsolatom… predesztináltam az agybajt gyerekként.
Semmi baj!

nebantsvirag
#20775 nebantsvirag hozzászólása: 2015.05.22. 13:46

Na ebből nem sokat értettem…:(
Honnan tudod,h a normál”utcaember” nem-e beteg??

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close