Az én Petra gazdám gyógyulása

2017.02.05. 21:13

Én Findusz cica vagyok! Petra a gazdám bipoláris! Nem értettem Petra gazdámat! Állandóan dührohamokat kapott! Én nagyon féltem! Elbújtam egy olyan pici helyre ahová ember nem tud bemászni! Csak egy macska! És én egy macska vagyok! A gazdám Petra gyógyszert is szedett! De semmi nem használt! Az én Petra gazdám anyukája Zita rá keresett az interneten hogy milyen gyógynövény nyugtatja az idegrendszert! És rátalált az orbáncfűre! Az orbáncfű annyira erős volt hogy Petra gazdám nem tudott dührohamokat kapni! Máig is orbáncfű teát iszik! És máig is ilyen nyugodt! Nagyon boldog voltam hogy nem kellett a saját gazdámtól már félnem!

boldogbordi
#24489 boldogbordi hozzászólása: 2017.02.06. 00:00

:DDD èn is azt tolok jó cucc bár èn szoktam nèha szünetet tartani.
Teában nekem nem elèg ütös ès az íze is borzalom De tabi (remotive ès társai )vagy tinktùra na az a legdurvább… Abban a formában sztem addiktìv na attól aztán nagyon alukálul ès furákat által álmodsz csak az a baj amikkor már azt èrzed nem tudsz nèlküle aludni (de csak tinktùra formában ütött ki ennyire)
Jó cucc naa de csak èsszel nem lehet minden fèle gyógynövènyt orrba szájba nyomni. A legtöbbet csak kùraszerüen idöszakosan. Ès tègyleg kő nèha egy kis szünete Mert aztán megkavar azt is amit nem kène

EN-ek
#24495 EN-ek hozzászólása: 2017.02.06. 12:55

LOL

sztem ez n orbánfű a mit tol a T. ügyfél, ink vami savnak tűnik…;) asszonnya: Fingusz cica vagyok :D

má téll n tom, h lehetne még eszta – eredetileg egész tűr7tő – ódalt alulmúlni:)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close