Financiális gondnokság

2017.02.06. 17:26

Kedves Olvasók!

Remélem találok Valakit, aki elolvassa írásom. Sajnos 2011-ben feleztem, negyedeltem a gyógyszereim, mert már nem voltam olyan jó formában a munkahelyen. Gyorsabb akartam lenni, többet a konyhán kívántam dolgozni. Apu ápolásra szorult, nem engedett házi ápolást. Romlott a helyzet. A munkahelyemen rossz lelkiállapotom miatt takarítani engedtek.Szörnyű,én nem csinálhattam,amit szerettem, apu betegségi súlyosbodtak. Gyógyszert 3 hónap alatt letettem. Sajnos ez nem siker történet,mert hallucináció lépett fel,kórházba kerültem, haloperidol brrr…senkinek sem kívánom. Apu 2012-ben meghalt, jött a gyámhivatal. Támadnak,támadok. Harag nem jó tanácsadó. Bajban vagyok. Ki akarják csikarni a jegyzőkönyvükbe, hogy nem vagyok döntőképes. Ez haragra gerjeszt.

Köszönöm a választ!

Csak segítségkérés. Önsegítő csoport? Klinikai szakpszichológus? Én évek óta felkeresek egy pszichológust, de nem jutunk el Anyu halálakor érzett törésig. Én 20 éves koromig vidám voltam, egy néha félelmetes apával. Apa Anya halála után tört meg, de támadtunk egymás felé szóval. Kezeltek hangulat -és viselkedészavarral. 2011 óta bipoláris depresszióval. A családsegítő egy követ fúj a gyámmal. Már a pénzemet is be szeretnék osztani.

Eszter

EN-ek
#24502 EN-ek hozzászólása: 2017.02.07. 11:44

SZAR ügy…

a fő kérdés itt AZ, h mennyi vagyonod van úgy általában? (ugyanis gondnokság alá csak azt érdemes rakniuk, akitől remél7őleg van mit LEnyúlniuk)

vagyis: HA te úgy alapból tsorró v minta döglöttegér, akk sztem nincs különösebb okod majrézni;)

javulást!

#24500 SamBell hozzászólása: 2017.02.07. 11:06

Én a terápiás pszichodráma csoportot javaslom. Engem az őrület széléről hoztak vissza. Pontosabban magamat hoztam vissza a segítségükkel. Pszichodrama.hu-n nézz körül. Ha tudok még segíteni, itt elérsz: coldreader@freemail.hu

Sam

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close