Megoldás alvás problémára

Téma címkék:
2009.05.28. 14:32

Nem megoldás az altazó és antidepresszánsok szedése. Én is ezen az úton próbálkoztam, nekem sem volt mély alvásom 30 évig kínlódtam Két éve ajánlotta ismerősöm a MELATONIN nevü szert, amit most már gyógyszertárokban lehet kapni. Amióta szedem, átalszom az éjszakát, próbálja ki mindenki, aki ilyen alvásproblémákkal kűzd!

 

anibani53@citromail.hu

#494 rabbi hozzászólása: 2009.06.29. 04:12

Ha akarod,egy szakembert,-aki bizonyitottan erti a dolgat-javaslok neked.Irj egy bekoszonest a kovetkezo cimre:kistrombitas@Yahoo.com Barcsak segitene!

#493 rabbi hozzászólása: 2009.06.28. 17:00

A talpmasszazst otthon a hazastars,csaladtag is vegezheti eredmenyesen,ha erzeke van a masszazshoz,es megfelelo irodalom segitsegevel megtanulja a mikentjet.A gond ott lehet,hogy az adott esetben mely zonakat szukseges serkenteni a masszazzsal.Az sokszor igen osszetett.Hasznos olyan gyakorlott terapistatol tanacsot kerni,akinek elegendo ismerete,tapasztalata van azon a szakteruleten.Egyebbkent az en alvasi problemam is abbol adodott,hogy elmem nem volt hajlando lehiggadni.Zenetanarkent ejszakankent is tanitottam felalomban,s ettol napkozben is feleber allapotban voltam kenytelen tanitani.Nem kellemes allapot!

#492 rabbi hozzászólása: 2009.06.28. 15:50

Depresszios idoszakomban az altatok,es Xanax szedesevel probalkoztam elosszor,azonban azoktol allandoan kaba voltam.Hamar rajottem,hogy azok a szerek,eletminosegem csorbitjak,es megprobaltam gyogynovenyteakat,es gyogynovenykivonatu tablettakat hasznalni.A vegeredmeny sokkal kedvezobb volt,azonban a megoldast a pszichoterapia,es az aqpresszura-a talpmasszazs-hozta.Heti 3 kezelest kaptam 3 heten keresztul,kb 20 perc alkalmi kezelessel.Mar a 3.kezelestol alaludtam az ejszakat.

#491 rabbi hozzászólása: 2009.06.28. 04:57

Talan megkoveztek,de en ellene vagyok minden gyogyszer-kulonosen az altatok,nyugtatok- folyamatos szedesenek.Az alvaszavaroknak mindig vannak lelki,menthalis okai.Megoldatlan konfliktusok,feldolgozatlan traumak,eletkrizisek.A megoldas nem gondolom,hogy a pirulakkal valo eletre szolo hazassag.Azok mellekhatasai,fuggosegunk sokkal nagyobb bajt hoz rank,mint amire szedni kezdtuk.Keressuk inkabb a lelkunk melyen rejlo okok megoldasat!Hosszan tarto almatlansag eseten jo pszichologushoz fordulni.

#490 biboka hozzászólása: 2009.06.16. 14:22

Az alvásproblémának mondjuk több oka is lehet.

Például találkoztam már (jómagam is) olyan alvás zavarral aminek az a neve,hogy alvási paralízis. Misztikus oldala is van a dolognak és tudományos is. A lényeg az,hogy mikor az ember elalszik akkor közben az agya az felébred viszont a teste nem. Tehát fekszik mozdulatlanul és mozdulni nem tud. Mivel a test nem ébredt fel amiatt lassabb a légzés is. Tudjuk,hogy alvás közben a légzés is lelassul. Ennek következtében teljesen meg lehet ettől a jelenségtől rémülni mivel nem tudunk megmozdulni se és még nehezen kapunk levegőt. Ilyenkor ébren álmodunk és kivetül a körülményeknek megfelelő álom a valóságba. Vagyis ekkor szoktunk sötét árnyakat látni a szobánkban. Torz alakokat a mellkason ülni és még sorolhatnám.

Érdekes ezután olvasni mert elég sok mindent lehet róla találni.

Ez az alvási paralízis általában akkor következik be mikor háton fekve alszunk el. De voltak más észrevételek is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close