Jóga gyakorlatok személyesen, depresszióra, alvászavarra, pánikbetegségre.

2011.05.29. 11:52

 

Kedves Mindenki, aki alvászavarban vagy depresszióban szenved!

Sok szeretettel ajánlom mindenki számára a jógagyakorlatok rendszeres végzését. Ez az életviteli rendszer harmonizálja az egész test működést (idegrendszer, hormonháztartás, emésztő és kiválasztó rendszer (vese, epe, máj, pajzsmirigy működés optimalizálása). Helyes légzés és testtartás, relaxáció sajátítható el, melynek folyamatos kontrollálásával a szervezetben gyógyulási folyamat indul el. Mindennapos gyakorlás során a fizikai és mentális karbantartás hatására, jobb közérzet, pihentető alvás, feszültségoldás és problémákkal  való megbirkozó képesség érhető el. Mindenkinek állok rendelkezésére, aki egészségesen és boldogan szeretné élni az életét. Szívesen tanítok személyre szabottan jógagyakorlatokat, amit elsajátítás után otthon, önállóan is végezhetnek.

Nyugodtan keressenek: egy gyógyult sorstárs

 juhasz.szilvia0603@gmail.com

 

#6376 szoszi1 hozzászólása: 2012.02.18. 17:36

Szia Mindenki, Nekem is alvászsavarom és depressziós is vagyok. Állandóan fáj a fejem. sirogörcseim vannak. A családom teljesen mellettem, de én sirogörcseimet és a nem használó gyógyszerek teljesen elveszik az élettől a kedvem. Szeretnék bármit kipróbálnék ebbe benne van a jóga is ha az segit

 

#6375 andee hozzászólása: 2011.05.30. 13:54

Nagyon nagyon egyet értek! Ritkán jógázom, pedig tényleg segít!

De szintén depresszió űző a ZUMBA, ha rá tudod venni magad, hogy elmenj órára, ott lehetetlen, hogy a végére ne érjen fülig a szád! :))

Szép napokat mindenkinek!

Andee

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close