Ganglion: A műtét

Téma címkék:
2008.07.11. 09:59

Nekem tegnap volt ganglion műtétem. A csuklómon helyezkedett el és 2*2cmes nagyságú volt.Fél évig ott volt de nem törődtem vele, mert nem fájt, de néha kegyetlenűl belenyilalt a fájdalom a középső újamba. Bárki rápillantott mindenki meg volt réműlve. Elkezdett foglalkoztatni a dolog. Virágkötő a szakmám ami egy picit kellemetlen ilyenkor. Az asztal sarkába bevertem a csuklómon a puklit és vissza ment a helyére. Kegyetlenűl fájt, hazaküldtek a munkahelyről.  Elmentem vele orvoshoz. Mondanom sem kell, hogy mit mondott erre az orvos, ki kell operálni. Meghallottam és mint egy ovis elkeztem sírni.

Soha nem volt még műtétem , ezért is ért váratlanul. Meg ugye 4-5 éves koromban is kijött egy ilyen pukli mindkét csuklómon, de vissza is húzódott. Tehát az orvos adott is egy időpontot. Kb. 2 hét múlva (ápr. végétől számítva) május 7.én de. volt a műtétem. A pukli az ütéstől annyira mélyre ment be az izületek közé, hogy 1 órába telt mire eltávolították. A III. kerületi Vörösvári úti Szakrendelőben voltam itt ilyen egy napos műtétekkel foglalkoznak.  Az orvosok rendesek voltak , terelték a figyelmemet, bár néha annyira éreztem a fájdalmat, hogy elsírtam magam. Végül bekötötték és kaptam egy fájdalomcsillapítót.  Most azon gondolkodom, hogyan zuhanyozzam, vagy mossak hajat.

Fáj a sebem, de ez érthető, mert nagy vágás van rajta. sebemhez tettek egy vérelvezető pici csövet ezért a mozgatás fájdalmas. Ennyi, de senki ne féljen, ilyen műtéttől, mert túl lehet élni. Senkinek nem kívánok ilyet semmi esetre sem. Sziasztok.

Heni története eredetileg hozzászólás volt. Várószoba szerkesztőség

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close