Évek óta keseríti az életemet a derékfájás. Van megoldás?

2008.07.15. 16:05

Nem vagyok fital, természetes, hogy minden “nyavaja” kínoz. A Rheumatologia, mindenben próbál segíteni, de csak a “blokád” (injekció-sorozat) segít, de az is csak ideiglenesen. A baj az, hogy legfőképpen éjszaka gyötör. Emiatt nem tudok aludni. Ha beveszek közönséges fájdalomcsillapítót, akkor megszűnik, s akkor alszom is. De nem kívánok hozzászokni a fájdalomcsillapítókhoz, s szerintem később annyira megszokhatja a szervezet,hogy már az sem fog segíteni. Tényleg tanácstalan vagyok.

#156 kacsima hozzászólása: 2012.12.16. 23:19

Hasonló problémámra én a thermacare thermo övét használom! Hőterápiávl működik, közvetlen a fájdalom helyén fejti ki hatását! Merem ajánlani!

#155 7szinvirag hozzászólása: 2008.09.01. 09:50

Hello, két kis gyermekem van, akiket sokszor kell ölbe vennem és cipelni. Ettől a terheléstől gyakran megfájdul a derekam meg a hátam. Ezt a tapasztalatot most olvastam, azért tetszett, mert nem gyógyszert ír megoldásként.

http://www.egeszsegderuje.hu/index.php/Kincs-ami-nincs-%E2%80%93-Keves-a-betegtapasztalat-a-neten

az utolsó hozzászólás szól a derékfájásról

#154 jendre hozzászólása: 2008.07.16. 08:09

Magam ülőmunkát végzek és ezért elég hamar kialakult derékfájdalmam, ami van amikor lehetetlenné tette, hogy leüljek. Szerencsére nekem a rendszeres (heti két alkalom) úszás megoldotta ezt a problémámat. Persze tudni kell, hogy én csak 33 éves vagyok.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close