hátfájás és anticipő

Téma címkék:
2008.09.29. 12:28

Huszonéves éves vagyok és elég régóta tartó deréktáji problémáim vannak. A munkám miatt naponta több ürát kell végig állnom és gyalogolnom. Gondolkodtam azon, hogy kellene venni egy MBT cipőt, de nem tudom, hogyan fogjak hozzá. Ha van valakinek hasznos információja, akkor ossza meg.

#194 kacsima hozzászólása: 2012.12.16. 23:16

Azok a cipők állítólag használnak, de a helyedben kipróbálnám a thermacare hőterápiás termékét is! Thermo öv néven fut, és tudod viselni a ruha alatt munka közbe! Kényelmes és észrevehetetlen!

 

#193 ditke hozzászólása: 2009.03.08. 21:43

Szintén huszonéves vagyok. Használom az Mbt cipőt. Nekem használ.sokkal kényelmesebb benne  állni mint egy “normális” cipőben. A derekam és a hátam sem fáj. Valóban megkell tanulni benne járni csak akkor használ, mert ha nem jól használjuk nem érünk el vele semmit! Én csak ajánlani tudom megéri az árát

#192 petofog hozzászólása: 2009.01.31. 08:57

Nekem már van ilyen cipőm, illetve szandálom.Szerintem a szandált jobban ki lehet használni.Sajnos elég drága, de nyiltak outlet üzletek, illetve az utolsó darabokat szinte fél áron lehet megvenni. A vásárlásnál jó fájós derékkal kell felpróbálni a cipőt és ha fél óra múlva enyhül a fájás- no persze a cipőben járkálva- érdemes megvenni. Újból kell tanulni benne járni -mint a betétben – főleg a lépcsőzésnél kell vigyázni. Az eredmény pedig magáért beszél.

Üdv: egy tapasztalt nagyi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close