Csipőficam vizsgálata Szegeden

Téma címkék:
2009.02.05. 18:34

Szia Izmiri!

Megjártuk lányommal Szegedet nem is tudom,hogy jót vagy rosszat mondott a professzor. Hétfőn (feb.9-én) be kell feküdnünk a kórházba egy bizonyos Owerhell (remélem jól írtam le) kezelésre.

Ez azt jelenti, hogy hanyatt fekve lábánál lógatva lesz lányom úgy, hogy a feneke ne érjen le az ágyra és súlyánál fogva talán vissza illeszkedik a csont a helyére. Ha ez nem történik meg akkor műtét lesz, bár a professzor úr nem nagy esélyt lát arra hogy így meggyógyuljon. A vizsgálat után beszéltem a békéscsabai kezelő orvosunkkal és ő azt mondta, hogy ez egy műtét előkészítő eljárás, így lazítják az izmokat, izületeket. Nagyon le van tapadva, merev a lába.

Mostmár a kengyel sincs rajta, már felesleges, de máris NAGYON ÉLVEZI A SZABADSÁGOT. Előre láthatólag tíz napot leszünk bent, de ha műtik akkor nem tudom, hogy mikor jövünk haza. Nagyon nehéz lesz háton fekve nem igazán tud aludni csak a pocakján alszik jóízűen. Üdv

#292 Nyusszi hozzászólása: 2014.01.26. 12:33

Anita!!!kérlek ha mégolvasod ezt a fórumot,vedd fel velem a kapcsolatot!!!! gulyastunde11@citromail.hu Kislányom most lesz 3 hónapos, Pavlik-kengyeles, de úgy néz ki, nem jön rendbe, így megyünk Pestre az Ortopédiai klinikára…lehet műtét lesz belőle!!!!!

#291 f28anita hozzászólása: 2013.11.11. 13:21

Szia!

Annyira bízom benne, hogy olvasod még a sorokat amiket írok. Kislányom most 20 hónapos. Veleszületett kétoldali csípőficammal született. Szeretnék pár dolgot kérdezni, hiszen ahogy látom 3 év előnyöd van. Rozit már háromszor műtötték.

Üdv: Anita

#290 izmiri hozzászólása: 2009.02.05. 19:47

Kedves Stacy !

kitartást kívánok nektek ! szegény kicsi. el sem tudom képzelni, hogy az én örökmozgó lányom 10 napot hanyatt feküdne. készülj a kórházra sok mondókás könnyvel, bábokkal, babaákkal, hátha le tudod kötni.

bízom benne, hogy segít a gyógymód, és nem lesz szükség az operációra.

 

szurkolunk !

izmiri

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close