Méhnyakrákom története

Téma címkék:
2009.04.18. 14:32

Sziasztok!

Elmesélem nektek a történetem!

2007 nyarán szépen eljártam a munkahelyemre dolgozni,de egyre fáradékonyabb és egyre gyengébb lettem.A fönökömnek könyörögtem már fél éve hogy engedjen el szabadságra hogy el tudjak menni orvoshoz de nem engedett mert kevés az ember cimszóval.Hát ha nem akor nem, egyszer csak azt vettem észre hogy mindig szédülök és összeesek,még igy sem engedett a fönök.2007 augusztus 2-án az igazgató elött lettem rosszul ö vitt haza és mondta hogy amig nem gyogyulok meg látni sem akar.

Másnap elmentem a körzeti orvoshoz és hát mit mond nekem?! Idegileg nem birtam a hajtást és felirt nekem egy rahedli szanaxszot.De az állapotom nem javult semmit. Augusztus 7-én észrevettem hogy a fehérnemümön érdekes foltok jelentkeznek,másnap sürgösen elmentem nögyogyászhoz.Ótt az orvos megvizsgált és csak anyit mondott hogy a méhnyakon van valami és azt ki kell operálni,-na de mi az a valami? kérdeztem A válazsa hogy nem tudom.Kikérdezett milyen gyakran jártam rákszürésre hát én elötte három hónappal voltem -válaszoltam.

Két hét várakozás mire megtudtam az eredményt.Méhnyakrák rosszindulatu daganat. gondolhatjátok hogy milyen csapásként ért az egész.megint két hét várakozás mire bekerültem a korházba szövettanra.Hát a korházi ellátás nem volt a megfelelö az orvos másnap délutánig mig nem jött értem a párom nem árult el semmit hogy mire számithatok. Kérdem én Most akkor mi van? Szövettani eredmény várakozás három hét.Mire megtudtam hogy mi az eredmény már járni is alig bírtam annyira felpuffadt a hasam, görcsöltem és sárgás zöldes fogyásom volt.Utánna vissza az onkologiára az orvos felköldött Budapestre az Országos Onkologiai Intézetbe.Ahogy sokan ismerik Kékgolyó-ba.Ott megint különbözö vizsgálatok MR-i, vérvétel sugárkezelö orvossal beszélni, és persze egy nögyogyásszal.2007 novemberében elkezdödött a kezelésem, sugárkezelés és kemoterápia.Közben persze vizsgáltak néha de egyszer volt egy durva esetem. Sugárkezelés után hazamentem és nagyon erös vérzésem volt felhívtam az orvost hogy mit tegyek annyit mondott hogy holnapig meglátjuk,hát másnap megint megyek vissza szolok megint az orvosnak ö mit csinál? nem hogy megvizsgálna elküld egy másik orvoshoz, a másik orvos mit válaszol? Most nem ér rá megvizsgálni mert megy ebédelni?Hát jó visszamegyek ahoz az orvoshoz aki küldött.De nem vizsgált meg.Hát én azt mondtam a páromnak hogy itt befejeztem.De a párom megkért hogy legyek türelmes. Az ö kérése nagyon sokat segített,hogy ne adjam fel,Mindig elkisért a kezelésekre,és amig  lefolyt a kemoterápíás infuzió végig mellettem volt.Öszesen 28-kölsö sugárkezelés 3-belsö sugárkezelés és 5 alkalommal 8 üveg kemóterápiás szer.A belsö sugárkezelésnél nagyon féltem,de ö ott volt és megnyugtatott.Mire vége lett a kezeléseknek 3 honap mulva kellett menni hogy megbeszéljük a mütétet és akkor volt a legnagyobb meglepetés.NEM KELLETT MEGMŰTENI, MIVEL A DAGANAT ELTŰNT!!!

Én mindenkinek csak azt tudom ajánlani ha daganatos betegségben szenved SOHA DE SOHA NEM SZABAD FELADNI A REMÉNYT. Mert a cslád és a szeretteink akik körülöttünk élnek és szeretnek minket ö értük és saját magunkért is fel kell venni a harcot, mert sajnos ez a betegség váratlanul és hírtelen csap le nem nézve hogy az felnött vagy fiatal gyermek,akik még alig éltek.

Azota én itthon vagyok leszázalékolva és probálok megnyugodni lelkileg hogy ujra a régi nevetős és magabiztos nő legyek, aki voltam.

Üdvözlettel:    Zsoka

#359 ferenc57 hozzászólása: 2011.11.11. 07:37

Szia! Nekem van információm!!!   Keress meg légyszíves.

fmatkovics@gmail.com

Kösz.   Segítünk.

 

#358 zsoka hozzászólása: 2010.04.05. 18:01

szia mézesmaci!

irtam a gmail cimedre!Megkaptad?

Ha idöd engedi írj.

Üdv:Zsoka

 

#357 mezesmaci hozzászólása: 2010.03.26. 14:19

Szia Zsoka!

Erre az email címre azt írja ki a g.mailom hogy nem ismeri fel a rendszer.

Próbáljuk fordítva az én e-mail címem     mamamaci49@gmail.com

Várom leveled.Klára

#356 zsoka hozzászólása: 2010.03.26. 12:35

Kedves Mézesmaci!

Nem baj ha letegeztél,hiszen még fiatal vagyok.Kérdezted hogy levelezhtünk-e a válaszom igen.Ha irsz erre a címre gecsekerzsebet@freemail.hu.További gyogyulást és várom leveled.

Üdvözlettel: Zsoka

#355 mezesmaci hozzászólása: 2010.03.21. 17:24

Szervusz!

Ugye nem baj hogy letegezlek szeretnék veled levelzni megismerkedni ha nem gond.

Nekem wertheim műtétem volt.Klára

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close