Lisztérzékeny vagyok

Téma címkék:
2009.05.27. 06:39

Üdvözlök Minden Tagot!

Megvettem a kenyérsütőt, de nem tudom milyen anyaggal süssek vele kenyeret, EGYÉBBKÉNT Tojasrántottát ettem és bedagadtam tölle! Elképzelhetö, hogy az is a”tiltólistán “lenne?

Szivesen venném a Doktornő válaszát-ez ügyben.

KÖSZÖNETTEL!

Írjatok nekem amit megköszönök:tokajika1

#488 gyogyito hozzászólása: 2012.02.07. 19:09

Én segíthetek, hogy azt egyél amit szeretnél, látogass el az oldalamra!

http://cms.gyogyitas.webnode.hu/

#487 marcsy hozzászólása: 2010.03.04. 22:34

Kedves Lisztérzékenyek!

Üdvözlök Mindenkit aki kezdő, vagy már haladó ebben a témában.

Mindenkinek ajánlom a honlapunkat és a megyei csoportjainkat, hogy mindenkinek tudjunk megfelelően segíteni a mindennapjainkban. Megtalálható a terméklista amelyeket biztosan fogyaszthatunk, valamint sok- sok receptet és természetesen az aktuális jogszabályokat, adókedvezményeket stb. Természetesen a nyári gyermektáborról illetve jelentkezési lap is van fennt a honlapunkon. http://www.liszterzekeny.hu

Már 11 éve vagyok lisztérzékeny. Tejcukor és szója  allergiám társult hozzá, most pedig az élesztöt fgjuk megnézni, mert még az is valószínű. Ennek ellenére egy testileg- lelkileg kiegyensúlyozott ember vagyok, aki nagyon sokat segít másoknak. A fiamról pedig 2 éve derült ki a lisztérzékenység. Mindenkinek ajálom fogadja el a másságát tanuljon meg a szigorú diétával élni, mely nagyon drága. Sokat dolgozunk az Országos elnökségben azért, hogy valamilyen támogatás legyen a termékeinkre, de sajnos Isten malmai lassan őrölnek. Ha valaki valamitől még bedagad vagy viszket a bőre akkor nagyon figyelje a napi étkezését és jegyzeteljen, hogy ki tudja szürni még mi lehet az okozója a prolémáinak, esetleg hol történt diétahiba!! A termékeket csak úgy vásároljuk meg, ha látjuk rajta az áthúzott kalászt /nemzetközi jelzés/ vagy az összetételét megnéztük. A csoporttalálkozók időpontjai a hírek rovatunkban. Vannak sütőkurzusok és sok kellemes eszmecsere  melynek ti is részesei lehettek .

Tisztelettel:Marcsianyu

#486 Ancsika hozzászólása: 2010.02.26. 11:04

http://liszterzekenyseg.in/

Ezen a honlapon több hasznos információ mellett kenyérrecepteket és egyéb válogatott finomságok receptjét is megtalálod

#485 kig121 hozzászólása: 2009.05.27. 08:18

http://www.liszterzekeny.hu/tiki-view_forum_thread.php?forumId=1&comments_parentId=572

 

Itt lehet válogatni a jobbnál-jobb receptekből :)

A tojásra való bedagadást pedig a helyi orvossal kellene megvizsgálni. Vérvétel és egyebek után lehet csak diagnózist felállítani.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close