Futószemölcs kisfiamon

Téma címkék:
2009.07.31. 20:15

Sziasztok.

7 éves kisfiamon lettek futoszemölcsök, januárban kezdődött, és a bal melle mellett jött ki az első, én azt hittem valami megcsípte, és aztán jöttek a többiek, a duofilmtől kezdve mindent, kiprobáltam, kb 1 hónapja fagyasztásra hordtam és a harmadik alkalommal közölték velem, hogy hétfőn 15 órakkor várnak, kaparással megoldják. Nem vittem vissza a gyereket, elmentem először egy magánpatikába ahol az immunrendszer erősítésére egy svájci készítésű Echinacinát ajánlották, kb 10.000 forintomba került, ezt naponta egyszer adtam a gyermekemnek egy teáskanállal, aztán egy gyógynövény boltba estem be, ahol az eladó ajánlotta nekem a fix- krém-1 krémet, ami 1000 forintba került, mondanom sem kell a fagyasztás után ezek a szemölcsök 20 forintos nagyságúra begyúlladtak, és én ezek után ezzel a fix-krém-1-el  kenegettem óránként, rá is van írva gyulladt szemölcsök kezelésére, két nap múlva a szemölcsök kifakadtak, mint egy pattanás. amit a gyermekem egy fültisztitóval kinyomott, olyan mély volt a gyökere, hogy látszott, hogy még nem az igazi.

Ekkor elkezdtem keresni a vérrehulló fecskefüvet, és kiderült, hogy a sógornőm kertje ezzel van tele, és itt az a lényeg, hogy az esti fürdés után egy durvább törölközővel óvatosan le kell kapni a tetejét és ekkor a virág szárát kettétörve bekenjük ezzel a sárga lével éjszakára. Két hét telt el, óránként kentük, nappal a kenőccsel, éjszakára a fecskefűvel, tünetmentes lett a gyermekem. Mindenkinek sok sikert a gyógyuláshoz.

#623 kissnegabi hozzászólása: 2012.05.08. 11:51

Tisztelt merien35!

Nagyon régen keresem ezt a fix-krém-1-et,de sajnos nem találom hogy hol tudnám megvásárolni.Nagyon rég egy nagyon kedves ismerősöm hozott nekem szlovákból,de ő már nem jár oda és én azóta sem tudtam ezt a krémet beszerezni!Nagyon megköszönném ha segítene nekem ebben,hogy honnan tudnák hozzájutni ehhez a krémhez!Amúgy nagyon jó kis csodaszer!Előre is köszönöm a segítségét!

#622 kig121 hozzászólása: 2009.09.08. 13:02

Köszönjük, hogy megosztotta a gyógyulás módját. Gondolom sok szemölcsben szenvedő kfogja próbálni ezt a gyógymódot.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close