Már megint borderline

Téma címkék:
2009.09.16. 06:51

Üdv, itt megint Zsike!

 

Nomármost, hogy tisztázzuk, mert hogy a világon mindenki összekeveri a skizofréniát a többszörös személyiséggel, mi több, helytelenül is írják, mert minden szakkönyvben olyan formában található, hogy többszörös személyiségzavar, ami nem jelent mást, mint személyiségzavarból egy halommal. Valójában viszont arról van szó, helyesen írva, hogy többszörös személyiség-zavar, vagyis egy testben több lélek lakik.

De nem is ezt akartam, ez csak egy bevezető információ volt ahhoz, ami van nekem: skizoaffektív zavar. Ez valójában három betegség egyszerre, mert tartalmazza az előbb általam kifejtett skizofréniát, és a bipoláris zavart, ami nem más, mint a depresszió és a túlzott és veszélyes felhangolt állapot.

Most hirtelen kisétált a fejemből, amit akartam mondani, de nem baj, majd elfárad és visszajön. Úgyis leírtam a történetem már kétszer. Legyen elég most ennyi. Csak gondoltam, megpályázom én is, mert annyira szeretek olvasni, és az egyetlen dolog, amit gyűjtök, az a kortárs-sorstárs magyar könyvek.

 

Szebb jövőt!

Zsike

#692 katapeto hozzászólása: 2010.11.23. 22:15

Kedves Mindenki! Akinek van ATV csatornája a tv-n délelőttönként ajánlanék egy műsort, ami sokat segíthet. 9:15-kor kezdődik a  700-as Club, bár az elején hír műsor van, de 9:30-tól izgalmas beszámolókat láthattok a különböző betegségekből való gyógyulásokra. Én is így gyógyultam ki a pánikból, depresszióból, térdfájásból és sok valós és képzelt betegségemből is. Szertettel ajánlom mindenkinek! Úgy tudom éjjel 11 után megismétlik.:)))

 

#691 LaneStelay hozzászólása: 2010.03.15. 21:25

szia Zsike. olvastam a történeteidet. én már teljesen elvsztettem a fonalat ezekkel a dolgokkal kapcsolatban hogy minek mi a tünete meg mit mivel lehet összekeverni.

Ha lehet egy kérésem olvasd el légyszíves az én sztorimat, mert érdekelne a véleményed.

Előre is köszönöm. szia

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close