Futószemölcs kezelése

Téma címkék:
2009.10.01. 20:50

Tizenéves gyermekem arcán jelenkezett a futószemölcs. Orvoshoz fordultunk vele. Immunerősitőt, kenőcsöt, amit lehetett mindent kiprobáltunk, de csak több lett.Hát nem volt egy szép látvány. Véletlenül az egyik természetgyógyász újságban olvastam a kövirózsa hatásairól. Ajánlották a futószemölcsre is. A levelét ketté kellett törni és a nedvével naponta többször bedörzsölni a szemölcsöket. Mivel e nedve fehér az iskolába is vitte a levélkéket és amikor csak lehetett dörzsölte. Két hét altt máról , holnapra az egész eltünt neki. Szinte hihetetlen volt a változás. Ajánlom mindenkinek! Nekünk bevált.

#713 Laszlo11 hozzászólása: 2010.01.18. 10:27

Miskolcon egy egyszeri egyszerű ecseteléssel kb. 10 nap alatt nyomtalanul eltüntetik a legbrutálisabb szemölcsöt, zsírmirigyet és egyéb kinövéseket. Fájdalommentes, nincs vér, nincs rizikó.Meglehet nézni a web oldalukat a www. anyajegyeltavolitas. hupont. hu oldalon, a képek pedig magukért beszélnek.

Kozmetikában csinálták a feleségemnek. Volt neki 3 db nagy szederszerű,sötétbarna színű, mindet egyszerre lekenték, aznap nem lehetett vízzel érinkeznie, másnaptól már lehetett akár fürdeni is. 10 nap múlva úgy estek le, hogy észre sem vettük. Nyoma egy egészen pici fehér pötty maradt, ami eltűnik.

#712 csharles hozzászólása: 2009.10.22. 21:12

Köszönjök, hogy ezzel a történettel segített másoknak a futószemölcs kezelésében. Ez a célja ennek a közösségnek. :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close