Amikor kőrakás van a hasunkba…. azaz epekő műtét

2009.11.01. 22:43

Sziasztok!

4 éve egy kis játék közben a barátom beleharapott egy picit a köldököm mellett a hasamba.Én olyan rosszul lettem,hogy majdnem elájultam.Napokon át tartott hullámokba  az ájulás érzés,a víz levert.Azt hittem egy idegszálba harapott,de nem múlt az eddigi tünet,még akkor elkezdett tüzes égő fájdalom jelentkezni.

Elmentem a háziorvosomhoz,hogy mit érzek,de sajnos nem érdekelte.az ajtóból fordultam vissza,hogy mégis nyomkodja már meg a hasam,iszonyatos fájdalomba nyúlt,azt mondta ez egy jó kis gyomorfekély.Elküldött a sebészetre ahol azt mondták ez egy sérv,tovább küldtek hasi UH-ra.A gyomromra tette az orvos az UH-t és abban a pillanatba mondta tele vagyok epekővel.Felhívtam a háziorvosom,hogy nem akart megvizsgálni és köveim vannak,ezt nem tudtam kihagyni,hogy nem hitt nekem.

A sebész azt mondta kb. 1 hónap múlva van hely műtétre.

A gyógymasszörömnek elmondtam a helyzetett és rögtön telefont fogott,segített a transzplantációs kórházba bekerülni a lánya által.

Nagyon rosszul voltam már addigra,2 perces fájásaim voltak.3 nap múlva meg voltam műtve.Kivették gyulladás miatt az epehólyagot és 10 követ.Nagyon rendes volt az egész kórházi orvosok és nővérek.Laporoszkopos műtétem volt.Olyan gyorsan peregtek az események,hogy félni sem volt időm.Nagyon hálás vagyok a műtős orvosomnak.

Már javában gyógyúltam mire jött a sebész telefonja,hogy lenne hely műtétre.Mondtam köszönöm,de már gyógyulok.

Szerencse,hogy megharapott a barátom,különben kitudja mikor,milyen helyzetben derült volna ki.:)))))

Elszomorít,hogy a háziorvosom meg nem hitt nekem,azóta egy rekeszizom sérvet is megállapítottak amit megint nem hitt el,hogy fájdalmaim vannak.

#771 Etinka hozzászólása: 2011.08.27. 10:58

Remélem, azóta le van cserélve a háziorvos…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close