Pályázat

Téma címkék:
2009.11.16. 09:49

Egy 26 éves kétgyremekes anyuka vagyok.Gyermekkoromban a szüleim elhanyagoltak és elkezdtek romlani a fogaim.Szültem két gyermeket és mostanra teljesen tönkre mentek.90%-át ki kellene húzni.Ezt még a Tb finanszirozza.Márciusban lejár a gyesem és el kell mennem dolgozni ahol a külsö megjelenés is számít ezért meg kellene csinálni a pótlásokat,de ez nagyon sokba kerül.Ehhez szeretnék kérni segítséget.Van-e valami olyan alapítvány ahhol támogatást tudnék megpályázni?Várom válaszukat.

Tisztelettel:Varga Melinda

 

#834 gibic hozzászólása: 2010.01.28. 21:38

Kedves Melinda !

Én ugy jártam,hogy az összes fogamat ki kellet húzni,mert annyira galyra ment az inyem alul,felül.hogy ugy is kiesett volna.Elmentem Budapesten a Szemelveisz Orvostudomány egyetem Fogorvosokat képző intézetébe, ahol felmérték a fogazatom állapotát és ingyen megcsinálták az összes pótlást.Egyedül az anyag árat kellett fizetnem,potom 20000-be került. Ha érdekli a dolog majd küldöm a címet.

#833 Aniko65 hozzászólása: 2009.11.17. 09:40

Kedves Melinda!

Nekem fémallergia miatt kellett a koronám levetetni,akkor azt mondták a TB-hez adjak be igényt,de elutasították,mert ha daganatos lett volna akkor segítenek.

Aztán jött a segítség.A fogorvosnak egy árajánlatot kell adnia,hogy mibe kerülne.Aztán az önkormányzatnál nagyösszegű segély formájában beadni a kérelmet.Nekem 125 ezret fizettek ki.

Próbáld meg hátha össze jön,ez kb. 2 hónap mire lesz pénz belőle.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close