Vagyok aki vagyok, borderline-os vagyok

Téma címkék:
2009.11.19. 01:49

Sokat gondolkodom azon,valyon létezem-e,vagy fordítva..esetleg csak én létezem és minden,mindenki  mást csak álmodok,hallucinálok.Egyik lehetőség rosszabb mint a másik.Sokat szorongok ezen.Mi marad belőlünk,miután meghalunk-marad e valami,valaki? létezünk e valóban..olvastam egy történetet ezzel kapcs. leirom,bár engem abszolut nem nyugtat meg.

X y kérdezi a mesterét_ Mester,ki vagyok én?

Mester: kimentél ma a kúthoz?

-x-igen

M-hoztál vizet a vödörben?

-x-igem

M-utánna megreggeliztél?

-x-igen

M-Hát akkor Te vagy az aki kiment a kúthoz,hozott vizet a vödörben,utánna megreggelizett,majd elgondolkodott azon,ki is Ő

#849 rabbi hozzászólása: 2009.11.24. 16:12

Az onmagunk keresese,felismerese 2-3 honapos korunkban jelentkezett eloszor.Akkor kezdtuk eloszor forgatgatva nezegetni a kezunket.A kovetkezo enkeresesunk 2-3 eves korunkban tort rank,amikor abban a bizonyos “dackorszakban” le akartuk magunkat hatarolni a masik emberrol.Ez a ket idoszak,eletunk igen lenyeges fejlodesi szakasza,melyben onmagunkra talalhatunk.Ha valakiben ebben az idoszakban valami sulyos trauma megtori,blokkolja a fejlodes folyamatat,a kesobbi fejlodesi periodusban kell potolni azt.Ha akkor sem lehetseges valami miatt,hianyos entudattal szenved.Ennek helyretevese kivallo szakember,es a paciens kitarto munkajat igenyli.Sok sikert!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close