Ganglion műtét

Téma címkék:
2009.12.26. 09:55

Sziasztok!

Nekem 2 hete volt ganglion műtétem ez már a 3. a jobb csuklómon kétszer szivták most már 1 órás műtéttel el is távolították. A baj csak az, hogy nem mozog rendesen a csuklóm lefelé egyáltalán és nem tudom mitől van ez az erős feszülés. Tornáztatni próbálom, de fáj azt olvastam, hogy mozgatni kell és lassan minden helyre áll. Szerintem az én esetemben ez nem igy lesz csak sajnos az orvosommal még nem tudtam érdemben beszélni, mert a karácsony közbeszólt. Remélem javulni fog vagy mégse?

#949 andika79 hozzászólása: 2010.01.05. 15:37

Szia

Nekem ma sikerült az orvossal ultrahangos kezelést és gyógytornát feliratni 15 alkalommal kell menni nekem se mozog rendesen, de ne fáslizd csak próbáld erőltetni amit a fájdalom enged. Holnap kezdem a terápiát majd elmondom milyen volt. Azt mondta az orvos, azért tapadt le mert a bent lévő hegg az inszallagokat megkötötte ezért kell az ultrahangos kezelés műteni semmiképp nem kell csak tornáztatni az uj dumó pedig vissza fog húzódni nekem már ez a 3. műtét.

#948 kukli hozzászólása: 2010.01.04. 10:03

Sziasztok!

Nekem kb. egy hónapja volt műtétem, elég jó élményem van a műtétről ahhoz képest, de a felgyógyulás már nem sikerült ilyen szépen. Nagyon fáj a heg és az alatta lévő kötött szövetrész, továbbá közben kialakult egy kis ganglion ugyanott, a régi helyén. Nagyon bosszús vagyok, s azon kívül hogy fáj, gondolom tuti újra kell műteni, hisz nem tudom rendesen mozgatni a csuklóm egyik irányba sem.

Tudja valaki, hogy milyen szájon át szedhető gyógyszer van az elmulasztásra? Hallottam ismerőstől ilyet, de a gyógyszer nevét nem tudták megmondani.

 

#947 andika79 hozzászólása: 2009.12.29. 07:06

Szia

Tegnap egy kicsit segitettek tornáztatni és mára sokkal jobb már reggel se ugy ébredtem, hogy zsibbad, valószínű letapadtak az inszallagok azt mondta az ismerősöm. Fáslizni nem jó mert bedagad még ha lazán kötöm is be. Köszi a tanácsokat Boldog Új Évet neked is vagy inkább fájdalommentes évet!!

#946 Lukivoker hozzászólása: 2009.12.28. 15:20

szia

szerintem még körülbelül 2hétig ne eröltesd, én még most se tudom teljesen behajlítani mert fáj

 

#945 andika79 hozzászólása: 2009.12.28. 15:17

Szia

De nekem ez már a 3. műtétem eddig nem volt vele ilyen gond a 2. műtét után visszajött ugyan, de el is múlt az már 5 éve volt. Most már fájt is de a másik két műtétnél nem volt ennyire merev és feszült engem csak ez zavar. Az előző műtétek után is teljes értékü kezem volt vagy ugy gondolod még kevés idő telt el a műtét óta és gyenge? De akkor erőtlen lenne de integetni nem is tudok vele az újjaim mozognak, körözni nem tudok.

 

#944 Lukivoker hozzászólása: 2009.12.28. 10:06

szia

még ne nagyon terheld , azon se lepődj meg ha pár héten belül megint visszajön.

lassan 1éve volt műtétem..de semmi változás..sőt még roszabb, van egy szép heg a helyén…február végén műtöttek, utána rá 1hónapra visszajött, majd próbáltam nem megerőltetni hogy eltünjön és szerencsére el is tünt. azóta már háromszor jött ki. a mostani körülbelül 1hónapja , az egész karom fáj ha megterhelem… de már nem is veszek róla tudomást. ezvan :(

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close