Ez már alvászavar, orvosolható?

Téma címkék:
2010.02.11. 09:08

Szóval körülbelül 1 hónapja szenvedek, mióta voltak a vizsgák az egyetemen.

Akkoriban sokat voltam fenn, mivel sokat tanultam…rengeteg kávét, energiaitalt ittam, és kicsit kibuktam idegileg is a kevés alvás miatt. A vizsgák már befejeződtek, de én mégsem tudok aludni. Kb 3-4 órát tudok éjjelente…mindegy mikor fekszem le!! Ilyenkor ha felkelek, visszaaludni már nem tudok. Nem is lenne nagy baj, de dél körül már úgy érzem, hogy majd összesem a fáradtságtól, de ha le akarok feküdni, nem tudok elaludni…

Milyen megoldást javasolnátok?

Előre is köszönöm

Üdv

 

#1233 beushka hozzászólása: 2010.03.18. 13:57

szia,

nekem teljesen hasonló problémáim voltak nagyon sokáig. aztán egy hasmenéses betegség kapcsán kiderült a lehangolóan egyszerű tény: ételintoleranciám van. nem is egyféle éetlösszetevőre. ez nem allergia, nem olyan heves, viszont nezebben deríthető ki, sunyibb. s igen! alvásproblémákhoz is vezethet!

van egy nagyon jó oldal, ahol sok esetről is olvashatsz, és a különböző vizsgálatokról is.http://food-detective.hu/

en anno vettem tőlük egy otthon is használható vértesztet. kicsit meg kellett az eredmen alapján változtatnom az étkezésemet, de azóta alszom, minta  tej (na azt pl. nem ihatok:-))

#1232 cryply hozzászólása: 2010.02.12. 06:05

Szia! Bizony a felfokozott stresz csinál ilyen gondokat! Azonban nem kell azonnal az altatókhoz nyúlni! Elég egy kis gyógynövényes segítség. A vizsgág elmúltával majd szépen visszaáll az eredeti életritmusod. Golgotavirág Ideges nyugtalanság esetén; félórával lefekvés előtt tea formájában kell fogyasztani. Mert valójában még mindig az ideg dolgozik benned! Gyógynövényboltokban lehet kapni és egy kis Orbácfűt is lehet a teába beletenni. Ha a panaszaid elmúltak, azonnal vissza kell térni a teamentes alvásra. A csomagoláson rajta van, hogyan kell ezeket a teákat elkészíteni:

#1231 rabbi hozzászólása: 2010.02.11. 21:53

Valaszom megtalalod tortenetemben.A hozzaertessel vegzett rendszeres(kb.8 kezelest kaptam)talpmasszazs csodakra keppes!Szep almokat kivanok!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

 

Várószoba.hu
Email: varoszoba.hu@gmail.com

Médiapartner: Akadémiai Kiadó Zrt.

 

Krónikus betegek támogató, közösségi oldala.

precognox

Close
Close